wiLQ Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III South w sezonie 2022/23 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: Los angeles Anwil RonnieArtestics nawciarz Fajerkraker Scrat thompkins Gawron Wojownicza Truskawka JarenGOAT tweetas hasek striker [komisz] Pablo81 szogo Krasnymon ernie9005 W sumie 16 GMow z czego w tym sezonie Top5 awansuje do ligi II. Spadkow nie bedzie, ale prosba o gre do konca by nie psuc zabawy pozostalym, olanie gry może zablokowac awans. Wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest striker jako najbardziej doswiadczony GM ktory zgodzil sie pelnic ta funkcje Planowany termin draftu - Link do ligi na Yahoo - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Witam wszystkich! Link do ligi: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/45208/invitation?key=8038d48f01223efc&soc_trk=lnk&ikey=4a06b6efa854d9f9 Termin draftu: https://framadate.org/TF8b1rHp3i6APIW1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Ja to funk Volume jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 hej, hej, jestem, blockbuster, bawmy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blamu2 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Czy ktos bylby takim dobrym czlowiekiem i zamienil sie ze mna miejscami i przeszedl do ligi North? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 1 godzinę temu, blamu2 napisał: Czy ktos bylby takim dobrym czlowiekiem i zamienil sie ze mna miejscami i przeszedl do ligi North? Rozumiem ze jest już wstępna data draftu tam? Jaka to data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blamu2 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Rozumiem ze jest już wstępna data draftu tam? Jaka to data? nie ma nic jeszcze. chce sie przeniesc tylko z uwagi na to ze mam niedokonczone porachunki z niektorymi tutaj obecnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) @blamu2 pisz do @LosAngelesAnwil na pewno się przeniesie, bo ma niewyrównane rachunki ze mną:P Edytowane 30 Września 2022 przez b2b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LosAngelesAnwil Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Potwierdzam, chętnie się zamienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blamu2 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) 6 godzin temu, LosAngelesAnwil napisał: Potwierdzam, chętnie się zamienię. Dzieki bardzo @bulek @striker @wiLQ Czy moglibyscie nas zamienic? Czy moge sie juz po prostu dolaczyc do South z linka? Edytowane 30 Września 2022 przez blamu2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarenGOAT Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Jak ktoś jest chętny to mogę oddać swoje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Hej zostały dwa tygodnie a nie wiadomo nic, bo 9/15 osób dopiero zagłosowało. Prosba do osób które zamulają. Możecie się ruszyć trochę z tematem? Są tez inne ligi gdzie trzeba draftowac i warto byłoby coś wiedzieć wcześniej niż na ostatnia chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blamu2 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) wszyscy maja wyjebke na te ligi. ja dalej nawet nie wiem czy moge przejsc czy nie Edytowane 5 Października 2022 przez blamu2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Tu Faktycznie prosba tu o interwencje bo 9/16 osób dopiero się do ligi na Yahoo zalogowało xD @striker @wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 No niestety, ale komiszowanie na najniższym poziomie wymaga wielu prywatnych wiadomości i maili, żeby wszystkich zmobilizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Szczerze mówiąc ja też to kiepsko widzę. Nie pisałem się na komiszowanie, ale widać reszta też @wiLQ odmówiła i jest jak jest - sam mam nawał pracy, więc jeszcze mobilizowanie całej zgrai debiutantów to raczej mało wykonalne zadanie. Zresztą w zeszłym sezonie w mojej lidze w regułach miałem wyraźny zapis, że spada bottom 3, więc tę relegację przyjąłem z zaskoczeniem (tak jak Ty @RonnieArtestics piszesz, że wskutek rezygnacji teamu z II powinni Cię tam przenieść, tak i ja mam swoje argumenty, bo jednak do końca zeszłego sezonu starałem się utrzymać nad kreską, którą uważałem za stan faktyczny). Na ten moment mamy taką ekipę, jak poniżej. Jak ktoś kojarzy resztę, to piszcie W dniu 30.09.2022 o 16:06, blamu2 napisał: Dzieki bardzo @bulek @striker @wiLQ Czy moglibyscie nas zamienic? Czy moge sie juz po prostu dolaczyc do South z linka? Jak dla mnie to się przenoś, ale niech @wiLQ ma tu ostatnie słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 lubię takie zagadki wg mnie nie dołączyli (pewnie czekają na jakieś info / priv z linkiem a wkleiłeś lin w temacie, łatwo przeoczyć) @LosAngelesAnwil - miał zmieniać ligę, w jego miejsce @blamu2 @Gawron24 @Wojownicza Truskawka @JarenGOAT @hasek @Pablo81 @ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 ja nie gram, nie wiem skąd się wziąłem w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron24 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Gram i dołączyłem już do ligi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarenGOAT Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 W dniu 3.10.2022 o 14:28, JarenGOAT napisał: Jak ktoś jest chętny to mogę oddać swoje miejsce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi