wiLQ Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III South w sezonie 2022/23 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: Knotai t3jlor Alonzo jacobsman13 bulls2006 b2b karl Stryder Racza jordan20 Skam DrunX blamu2 bulek [komisz] Sylvinho. LAF W sumie 16 GMow z czego w tym sezonie Top5 awansuje do ligi II. Spadkow nie bedzie, ale prosba o gre do konca by nie psuc zabawy pozostalym, olanie gry może zablokowac awans. Wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest bulek jako najbardziej doswiadczony GM ktory zgodzil sie pelnic ta funkcje Planowany termin draftu - Link do ligi na Yahoo - Edytowane 23 Września 2022 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Fajny skład ligi i dużo znajomych twarzy Liczę na dobry sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 FC PARAPETY meldują się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Ej Panowie, startujemy z tą Ligą i ankietą w sprawie draftu czy jeszcze czekamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Spokojnie, zdążymy. Dołączajcie: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/82442/invitation?key=cc6b64890c99edcf&soc_trk=lnk&ikey=51a399d885e39e58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Panowie, prosiłbym zmobilizować się i dołączyć do ligi, toż to jest 10 sekund! Na razie mamy na pokładzie tylko: Sylvinho LAF t3jlor Kmotai Jacobsman Stryder Karl Racza LosAngelesAnwil Drunx Alonzo jordan20 bulls2006 Skam Edytowane 8 Października 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Czy my w Naszej Lidze mamy już ustawioną datę draftu na 17.10?? Tak jest zaznaczone choć nie było żadnej ankiety. Pytam z ciekawości bo nie ukrywam, że mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 20 minut temu, jacobsman13 napisał: Czy my w Naszej Lidze mamy już ustawioną datę draftu na 17.10?? Tak jest zaznaczone choć nie było żadnej ankiety. Pytam z ciekawości bo nie ukrywam, że mi pasuje Nie Zapodam ankietę, po prostu musiałem jakąs date z sufitu dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 @b2b dołączaj do ligi: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/82442/invitation?key=cc6b64890c99edcf&soc_trk=lnk&ikey=51a399d885e39e58 Ankieta założona: https://webapp.oulu.fi/framadate/adminstuds.php?poll=QJZ5m1WYXLl4wDg7Fo1xI15y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerkraker Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Panowie, jest prośba o zamianę do ligi south. Mają draft w pon o 21, nie mam szans żeby na to zdążyć, ktoś będzie na tyle uprzejmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Przypominam o dzisiejszym drafcie, 21:00 @Knotai @t3jlor @Alonzo @jacobsman13 @bulls2006 @b2b @karl @Fajerkraker @Racza @Jordan @Skam @blamu2 @Sylvinho. @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Na Yahoo musisz wejść i tam bedzie Enter Draft ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Ok możesz dawać propsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Odkurzam temat, na stronie ligi dałem swoje wątpliwości odnośnie wymiany Drunx - Cavs, bowiem zanosi się na kolejną dłużsża przerwę Balla. Wiadome, mnie to ani ziębi, ani grzeje, a parasoklu ochronnego nad liderem dawać nie zamierzam, ale będąc uczciwym poddaję tą wymianę pod głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) ode mnie tez poszlo veto. 2 bardzo dobrze produkujacych graczy (kessler-bloki, og anunoby- stl, pkt, ft, malo strat) ,,na juz`` za gracza z lawki (warren) i lamliwy lamelo,to nie sprawiedliwy trade Edytowane 19 Stycznia 2023 przez jordan20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Wymiana przeszła sama bez mojego kliknięcia. Dziwne, nie było czasu na głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 W dniu 19.01.2023 o 12:33, bulek napisał: Wymiana przeszła sama bez mojego kliknięcia. Dziwne, nie było czasu na głosy. I bardo dobrze ze przeszla, ode mnie zawsze wszystkie wymiany maja zielone swiatlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Przedłużyłem trwanie wymian do 7 dni. I od razu zaznaczam, jeśli w porę nie będzie głosów ludzi, będę podejmował decyzję sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerkraker Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Oddam Hardena za dobra cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Czy ktos z ligi pomoze dopasowac nazwy druzyn do nickow na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi