Tecu Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: żaden c*** mnie nie powstrzyma Nie przesadziłeś z obrażaniem nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) 11 minut temu, Tecu napisał: Nie przesadziłeś z obrażaniem nas? sorry ale jestem nabuzowany jak draymond w playoffs Powiedzmy ze Mówiłem o waszych graczach NBA xD Edytowane 26 Października 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Na stole mam 5 ofert za Markkanena. Jakby ktoś chciał składać ofertę, to bardzo proszę do wieczora, tak do 20tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @RonnieArtestics @goozman odjeżdżają, @Vic i @Tizz próbują dojść do ucieczki później grupa zasadnicza gdzie tempo nadaje dwóch liderów @TryczekSzukarek i @Tecu z zeszłego roku, za nimi czujnie @matek @Alonzo, @Sylvinho. się zagapił i musi z końca grupy doskakiwać, później grupa zasadnicza w której powstało zamieszanie i muszą się zdecydować czy gonią czy zostają, bo powoli kształtuje się grupetto, które ma inne cele @obi, @Pablo81 @Szulim @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Lillard już jakaś kontuzja ponoć, szybko się zaczęło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Jest deal : anfernee simons do mnie Duarte, Mark Williams i mój pick 2023 do @Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Zrzucam Nickela i potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Jak to mawiał szanowny Pan Jarek niedawno, król Warmii i Narni, gonimy, gonimy. Niech się tylko Adebayo ogarnie. Sprzedaż Zubaca była lekkim nieporozumieniem, na szczęście KPJ tez gra ładnie. No i Garland jeszcze nie wrócił, a jego 50-tki znacząco zmienią układ sił, więc nie, @RonnieArtestics nic jeszcze nie wygrałes. Sprzedam Jalena i Grimesa, czyli fajne prospecty. Zważywszy jakie gówno gra Fournier, to raczej przed Grimesem jest przyszłośc, a nie przed tym snajperem od siedmiu boleści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Gobert i Capela na bloku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Rób Williams za Capele @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 1 godzinę temu, Tocheck napisał: Rób Williams za Capele @Krzemo Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Komisz to ogarnia czy sami puszczamy deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Wprowadźcie na Yahoo, sprawdzę i klepnę. Nie mam dostępu do kompa. @Tocheck @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Po burzliwym początku i licznych próbach ucieczki, sytuacja się ustabilizowała i na czoło powrócili liderzy poprzedniej edycji @TryczekSzukarek i @Tecu. Tuż za nimi przyczajony, głodny @RonnieArtestics a później wyrównana grupa do 13tego miejsca do @Tocheck @Sylvinho. odpada, czy to tylko chwilowa zadyszka? Reszta tworzy w miarę spójne grupetto, ale jeszcze jest możliwość przeskoczenia. Edytowane 2 Listopada 2022 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Jest dobrze. Nie chcę, by to źle zabrzmiało, ale @Tecu bazuje na potencjale gwiazd i bez punktujących rezerw będzie Tobie, Tecu, trudno gonić czołówkę w totalu, choć Vassell jak wróci to pewnie ustabilizuje sytuacje i z Jokiem, Grekiem i Trae do gonienia wystarczy, że rezerwy będą robić z 20 fpg. Niemniej na ten moment patrzę tylko na siebie, a jeśli od ostatniej tabelki przybyło 2,02, to jeśli ta tendencja się utrzyma, to mozna powiedzieć, że nie jest źle. A jeszcze nie wrócił Garland...Tak, to jest ten sezon, że w koncu trzeba wydobyć się z marazmu, w jaki się wkopałem przez długi czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 16 minut temu, bulek napisał: Jest dobrze. Nie chcę, by to źle zabrzmiało, ale @Tecu bazuje na potencjale gwiazd i bez punktujących rezerw będzie Tobie, Tecu, trudno gonić czołówkę w totalu, choć Vassell jak wróci to pewnie ustabilizuje sytuacje i z Jokiem, Grekiem i Trae do gonienia wystarczy, że rezerwy będą robić z 20 fpg. Niemniej na ten moment patrzę tylko na siebie, a jeśli od ostatniej tabelki przybyło 2,02, to jeśli ta tendencja się utrzyma, to mozna powiedzieć, że nie jest źle. A jeszcze nie wrócił Garland...Tak, to jest ten sezon, że w koncu trzeba wydobyć się z marazmu, w jaki się wkopałem przez długi czas. Jasne, że wiem, że moja średnia jest fałszywa, zdaję sobie z tego sprawę, ale skoro to jest tabelka na średnich to tak ją komentuję Wiadomo, totale wygrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Dillon Brooks anybody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 co to za żarcik trade za Goberta? @Krzemo coś Ci się po pijaku kliknęło? jakby był przycisk veto to bym naciskał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 @goozman mogłeś coś zaproponować, teraz nie marudź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 No tez mi się wydaje ze coś mało chciałeś za goberta ale evitacre mimo wszystko z tym składem chyba się nie ma co obawiać wiec lepiej ze krzemo pomógł jemu niż tryczkowi czy Vic btw bulek zajebisty ten twój run po mistrza, przed sezonem oddałeś vanderbilta za free a teraz zostawiasz beala na benchu, weź jeszcze z trzy nowe ligi se zagraj to na pewno ci bedzie łatwiej wszystko ogarniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi