RonnieArtestics Opublikowano 10 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 15 godzin temu, Tecu napisał: Razem z @RonnieArtestics podjęliśmy decyzję o przywróceniu 80$ wydanych na TJ Warrena przez którego @Reikai przekroczył salary i dostał bana. Jako rookie miał prawo nie zrozumieć wszystkich zasada w tym tej, że pensja jest brana z odpowiedniego działu na forum a nie tego co jest na yahoo. Przyznajemy się tym do błędu, może nie wytłumaczyliśmy dobrze, albo za mało. Podjeliśmy decyzję o tym, że ban będzie, ale bez utraty gotówki, taka mniejsza kara dla rookie. Oczywiście, jeżeli ktokolwiek nie będzie zgadzał się z tą decyzją, proszę o info na priv lub tutaj, zdajemy sobie sprawę, że jest to nieregulaminowe. Gwarantuję dyskrecję. Reszta wszystko ok! Jest to oczywiście pierwszy i ostatni raz @Reikai bo czułem się osobiście odpowiedzialny za błąd jako ten który wprowadzał Cie w zasady gry i nie powiedział wyraźnie skąd brać salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Jest to oczywiście pierwszy i ostatni raz @Reikai bo czułem się osobiście odpowiedzialny za błąd jako ten który wprowadzał Cie w zasady gry i nie powiedział wyraźnie skąd brać salary. Nom, to widzę tutaj minus 80 u Ciebie i jest git ; ) Wszystko się pięknie domknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 To trochę przepłaciłem za Ziaire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 22 godziny temu, evitacre napisał: Nom, to widzę tutaj minus 80 u Ciebie i jest git ; ) Wszystko się pięknie domknie Tecu dał 79 za Ziaire wiec chyba chodziło o to że wziął na Klatę sam tą karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Tecu dał 79 za Ziaire wiec chyba chodziło o to że wziął na Klatę sam tą karę Zawsze uważałem ze @Tecu to jeden z najmilszych userów btw bo z koma nie widze ile był drugi najwyższy Bid ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ja dałem za Walla 107 $, a chyba nikt inny nie licytował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 26 minut temu, evitacre napisał: Zawsze uważałem ze @Tecu to jeden z najmilszych userów btw bo z koma nie widze ile był drugi najwyższy Bid ? Nie było innych bidów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 16 godzin temu, Tecu napisał: Nie było innych bidów hehe znam to uczucie ; ) btw ktoś cos za Joshua Primo ? Wiseman raczej zostaje bo oferty były meh pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Ja się cieszę, że mam Richardsa. Wszystko wskazuje, że będzie tą grającą 15-ką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Oddam Middletona + pick 2023 za kogoś tańszego, zdrowego. Najlepiej guarda. Kogoś na poziomie Middletona, a nie za jakiegoś placka. Śmiało zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Oddam Klaya w rozsądnej cenie i dla walczących Sextona trochę drożej. Szukam młodych i picki. GM Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Rob Williams do wzięcia za weterana z solidną produkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jako ze jestem pierwszy chętnie sprzedam Marka Williamsa do jakiegoś zespołu co walczyć bedzie o Wembanyame!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 @Reikai nie masz już blokady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 7 minut temu, Tecu napisał: @Reikai nie masz już blokady Gdzie znajde liste FA i ich fantasy, tym razem prawidlowe? W arkuszu nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Gdzie znajde liste FA i ich fantasy, tym razem prawidlowe? W arkuszu nie widze. http://e-nba.pl/topic/7900-fbx-salary-graczy-202223/?tab=comments#comment-945954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Chce ktoś Bricka? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Pierwsza tabelka Wielkie dzięki @barcalover za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Dobry start po Victora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) A ja idę po mistrza i żaden c*** mnie nie powstrzyma, no chyba że plecy, kolana i kostki davisa Edytowane 26 Października 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi