Tocheck Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Caris Levert 41,2 i Dalen Terry 15 do przehandlowania, jakby ktoś miał ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) Dla rookie @ernie9005 i @Reikai informacja, salary bierzemy z forum zawsze a nie z Yahoo, bo gracze którzy zagrali poniżej 31 spotkan maja osobno liczone salary ( w jaki sposób jest w regulaminie) Tu powinna być kara 2 tygodnie ban na FA. jako ze trochę czujemy się z Tecu winni ze wprost tego nie powiedzieliśmy żeby nie brac salary z Yahoo, to myślimy nad oddaniem wam spowrotem tej (ogromnej) kasy waivers, która wydaliście obaj na pobrania graczy których nie możecie pobrać. Ale ban wchodzi na pewno w życie i niestety wszystkie inne ruchy @ernie9005 tez musza być cofnięte jako ze Wall był pierwszy w kolejce priorytetów. Edytowane 8 Października 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Dla rookie @ernie9005 i @Reikai informacja, salary bierzemy z forum zawsze a nie z Yahoo, bo gracze którzy zagrali poniżej 31 spotkan maja osobno liczone salary ( w jaki sposób jest w regulaminie) Tu powinna być kara 2 tygodnie ban na FA. jako ze trochę czujemy się z Tecu winni ze wprost tego nie powiedzieliśmy żeby nie brac salary z Yahoo, to myślimy nad oddaniem wam spowrotem tej (ogromnej) kasy waivers, która wydaliście obaj na pobrania graczy których nie możecie pobrać. Ale ban wchodzi na pewno w życie i niestety wszystkie inne ruchy @ernie9005 tez musza być cofnięte. Ale dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Wallem przekroczyłeś salary, wall ma salary 38,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Specjalnie zrzuciłem wczoraj Brogdona, żeby wszystko się zgadzało. dodałem Walla, Biyombo i Terry. I nadal byłem poniżej salary. Plus dziś Hardaway na puste miejsce po Brogdonie. Tak to widzę. I wg mnie jestem nadal poniżej salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Aha, no to @Tecu dał fałszywy alarm bo nie zauważył ze zrzuciłeś wczoraj Brogdona. Dobrze, dzięki za zwrócenie uwagi. @ernie9005 gdzie zrzuciłeś Brogdona? Bo nie widzę w temacie a na Yahoo zrzuciłeś go dopiero po pobraniu Walla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Wczoraj o 21:44 Zobacz sobie na czacie Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Teraz, ernie9005 napisał: Wczoraj o 21:44 Mi na Yahoo pokazuje ze dziś o 13:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Wrzuciłem wyżej screena, niewiele więcej mogę zrobić ALe przyznaje, że pomimo tego zrzucenia był w moim składzie dzisiaj na Yahoo i żeby pobrać Hardawaya musiałem ponownie zdropować Brogdona ze składu na Yahoo. Po prostu przyjąłem, że już go nie mam od wczoraj od 21:44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Spoko wierze Ci po prostu jakieś błędy Yahoo robi Jakiś Bug powstał bo zastanawialiśmy się tez u goozmana z Brandonem i Sharpem ze w czacie wczoraj pokazywało ze ich zrzucił a nadal byli w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: Spoko wierze Ci po prostu jakieś błędy Yahoo robi Jakiś Bug powstał bo zastanawialiśmy się tez u goozmana z Brandonem i Sharpem ze w czacie wczoraj pokazywało ze ich zrzucił a nadal byli w składzie Dzięki. Jakbym go zrzucił o 21.37 to może byłbym bardziej wiarygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: Spoko wierze Ci po prostu jakieś błędy Yahoo robi Jakiś Bug powstał bo zastanawialiśmy się tez u goozmana z Brandonem i Sharpem ze w czacie wczoraj pokazywało ze ich zrzucił a nadal byli w składzie Sharpe to nie mój ale Brandona miałem ustawionego dopiero na dzisiejsze waivers i tak spadł. dziwne, że na czacie pisze że go zrzuciłem w czwartek.. wcześniej wywaliłem Kirę ale to była zdaje się środa.. stąd wniosek, że wpisom na czacie nie warto wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 1 minutę temu, goozman napisał: Sharpe to nie mój ale Brandona miałem ustawionego dopiero na dzisiejsze waivers i tak spadł. dziwne, że na czacie pisze że go zrzuciłem w czwartek.. wcześniej wywaliłem Kirę ale to była zdaje się środa.. stąd wniosek, że wpisom na czacie nie warto wierzyć Sugerujesz, że sam się wygenerował taki wpis na czacie, żebym mógł pobrać wolnych graczy? Śmiała teza. Warto ją rozważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Teraz, ernie9005 napisał: Sugerujesz, że sam się wygenerował taki wpis na czacie, żebym mógł pobrać wolnych graczy? Śmiała teza. Warto ją rozważyć. wydaje mi się, że w czwartek ustawiałem waiversów - i jakoś tę datę widać zapamiętuje w jakiś sposób czat yahoo. niemniej fizycznie zawodnik spadł dopiero dzisiaj - i to powinna być data wiążąca podejrzewam, że z Brogdonem było podobnie - zaglądałem wielokrotnie dziś na ligę i dam sobie rękę odciąć, że nie był zrzucony przed rozdaniem waivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Ja bym to uznał, tak samo jest u @Tocheck z Sharpe. Jakiś bug. Pytanie, może tu jest odpowiedź - czy można było w poprzednich latach (w sensie czy Yahoo pozwalało) zrzucać graczy pomiędzy begin season a waivers? Bo może jest tak, że Yahoo ich w tym czasie po prostu jak boomerang przywraca do składu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Dokładnie. Zrzuciłem Sharpa a on był dalej w składzie. Mimo że była wiadomość o zrzuceniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Rozważę ofertę jakiejś większej kasy za rookie Dalen Terry - 18. draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @Reikai ban na FA do 22.10, reszta jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Razem z @RonnieArtestics podjęliśmy decyzję o przywróceniu 80$ wydanych na TJ Warrena przez którego @Reikai przekroczył salary i dostał bana. Jako rookie miał prawo nie zrozumieć wszystkich zasada w tym tej, że pensja jest brana z odpowiedniego działu na forum a nie tego co jest na yahoo. Przyznajemy się tym do błędu, może nie wytłumaczyliśmy dobrze, albo za mało. Podjeliśmy decyzję o tym, że ban będzie, ale bez utraty gotówki, taka mniejsza kara dla rookie. Oczywiście, jeżeli ktokolwiek nie będzie zgadzał się z tą decyzją, proszę o info na priv lub tutaj, zdajemy sobie sprawę, że jest to nieregulaminowe. Gwarantuję dyskrecję. Reszta wszystko ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi