GeDDo Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 2 godziny temu, goozman napisał: przydałby się update składów i może oficjalne wyliczenie kolejności draftu - @GeDDo u nas też tę kwestie ogarniesz? Tutaj nie mam dostępu do ligi, więc musicie sobie sami poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Będzie wyliczone, ale musicie się uzbroić w cierpliwość Albo pomoże mi @barcalover i będą automatyczne wyniki, albo będę liczył ręcznie. Tak czy siak, mamy czas Oczywiście dziękuję z góry @barcalover, ale też nie pospieszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Dzięki chłopaki za sezon i gratulacje dla vica oraz erniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Hej, jak coś to z @Tecu postaramy się na początku sierpnia wrzucic w końcu kolejnosc draftu i nowy arkusz ze składami. Wiekszosc brudnej roboty jest już zrobiona przez kolegę ale miałem jego prace sprawdzic i zweryfikować a jestem w trakcie remontu i przeprowadzki wiec naprawdę nie mam kiedy się tego chwycić. Remont na finiszu i w przyszłym tygodniu koniec prac, wtedy się tym zajmę. W międzyczasie jutro wieczorem postaram się o to, żeby powstał temat z deklaracjami dalszej gry. @FatBaller masz już pierwszeństwo dołączenia do ligi, miejsce na pewno bedzie ale poczekaj z przejmowaniem zespołu od Reikai bo może inne zespoły będą jeszcze dostepne to sobie wybierzesz najlepszy lub jesli bedzie dużo drużyn wolnych to zrobimy z nich minidraft dla nowych uczestników pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatBaller Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Ok czekam na dalsze info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi