Tecu Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Sprzedam Vassella, tylko poważne propozycje - zielone strzałki, dość młode. Jak nie będzie nic ciekawego to chyba odpuszczę, bo ile można się kopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 1 godzinę temu, ernie9005 napisał: Lowry out. Wymiana Toronto - Miami Toronto in: Brunson, Randle Miami in: Williamson, Mathurin @Sylvinho. Potwierdzam Sorry @bulek , miałem wczoraj odpowiedzieć ale zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 4 godziny temu, Szulim napisał: deal z @t_omko Phiila in: KD Cavs in: Simmons + Wendell Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 W dniu 29.12.2022 o 10:36, RonnieArtestics napisał: @TryczekSzukarek no w fbx2 jeszcze nie miałeś w tym sezonie, ale i tak długo wytrzymałeś. Duane sam chciałem pobrać ale wazy 20,35 Ban do 11.01* @RonnieArtestics poproszę o zdjęcie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 1 godzinę temu, TryczekSzukarek napisał: @RonnieArtestics poproszę o zdjęcie bana Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Clint Capela anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Bez komentarza, odcięło mi zupełnie prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 A ja sie rozpędzam, ale chyba i tak c*** z tego? @Vic Gdzie Kupić laleczkę voodoo Tatuma. (Bo Doncica sam mam w dwóch innych fantasy a i tak już sporo opuszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Wymienię Mitchella Robinsona, najchętniej za guarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 A ja Tobiasa Harrisa lub/i Kevina Portera, jesli powrót bedzie sie przedłużał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Ligi pomyliłem, oczywiście tutaj miało być : Ban do 03.02 @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 walczący o misia chyba mają oczy w dupciach bo nie widzą co się u mnie marnuje: Delon Wright 23,45 Last14 38,75 Last7 54,15 Christian Wood 53 Last14 63,70 Last7 65,75 Saddiq Bey 41,35 Last14 44,2 Last7 51,25 inne LeVerty, Chilaverty i werty-kalne monstra również do wyjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Jako, że sezon już stracony, rozważę każdą propozycję trejdów. Wszyscy na bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 O co chodzi z Tobiasem? Jakiś chory jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 6 minut temu, Tocheck napisał: O co chodzi z Tobiasem? Jakiś chory jest? Robi mniej niż waży, sam chciałem go pobrać ale nie mam za chooya jak tego zmieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 13 godzin temu, Tocheck napisał: O co chodzi z Tobiasem? Jakiś chory jest? Pewnie nic mu nie jest, ale był wqwiający i jakoś nie było chętnych na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Jakby ktoś się zastanawiał czy jestem buyer czy seller to seller :) Coś fajnego w okół Claxtona na pewno zbudujemy gdyby ktoś miał jakąś większą kontuzje u kogoś fajnego. Wszyscy dostępni z wyj wyjątkeim LaMello i Sengun'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 @Tocheck ban do 14.02 jutro postaram się ogarnąć arkusz bo chyba z 10 dni już nie było sprawdzane, ale Tryczek ma i tak bana wiec liczę na to, ze więcej przekroczeń nie było w międzyczasie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Na sprzedaż tanio: Hyland Nembhard Langford Bates Diop Tyus D. Wade Drożej Z. Collins Dużo drożej Bane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 W dniu 21.01.2023 o 19:27, RonnieArtestics napisał: Ligi pomyliłem, oczywiście tutaj miało być : Ban do 03.02 @TryczekSzukarek Proszę odblokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi