t_omko Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Wymiana pomiędzy Celtics i Cavs.... Malaki Branham <-> 50$ @Alonzo potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 10 minut temu, t_omko napisał: Wymiana pomiędzy Celtics i Cavs.... Malaki Branham <-> 50$ @Alonzo potwierdzi Potwierdzam Zwalniam Highsmitha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) @TryczekSzukarek no w fbx2 jeszcze nie miałeś w tym sezonie, ale i tak długo wytrzymałeś. Duane sam chciałem pobrać ale wazy 20,35 Ban do 11.01* Edytowane 29 Grudnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ban do 11.12 Grubo po świętach, ale może tak mocno nie karać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Alonzo sorry za dzien zwłoki ale już zrobione, choroba mnie rozłożyła i zapomniałem wczoraj 8 minut temu, matek napisał: Grubo po świętach, ale może tak mocno nie karać No to do 11.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) 7 godzin temu, RonnieArtestics napisał: @TryczekSzukarek no w fbx2 jeszcze nie miałeś w tym sezonie, ale i tak długo wytrzymałeś. Duane sam chciałem pobrać ale wazy 20,35 Ban do 11.01* Nawet nie popatrzyłem - Ale ze taki placek wazy 20,35 - kosmos ps. Wrzuć mi z powrotem tego Basseya Edytowane 29 Grudnia 2022 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 A to W momencie bana się przywraca starego gracza ? Jestem rookie-komiszem wiec nie wiem… @t_omko @Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: A to W momencie bana się przywraca starego gracza ? Jestem rookie-komiszem wiec nie wiem… @t_omko @Roger Tak, wracamy do stanu sprzed przekroczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 29.12.2022 o 17:47, RonnieArtestics napisał: A to W momencie bana się przywraca starego gracza ? Jestem rookie-komiszem wiec nie wiem… @t_omko @Roger Przypominam Się @t_omko - weź napisz bo @RonnieArtestics potrzebuje błogosławieństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, TryczekSzukarek napisał: Przypominam Się @t_omko - weź napisz bo @RonnieArtestics potrzebuje błogosławieństwa Nie byłem przy kompie a później Zawiesiłem , za pół godziny będziesz miał dzięki za przypomnienie Edytowane 30 Grudnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Pozyskam rozgrywającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Sprzedam Bradleya Beala. Wiem, że kontuzjogenny, wiem, że już niemłody, ale jesli ktoś szuka goscia do tanku, to jest jak znalazł. Nie oczekuję wiele - kogoś, kto gra regularnie, a poziom ok. 45 fpg (Beal trobi 54). Najlepiej z niższym salary. Wiek nie gra roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Rozważę wymianę Ziona i Zubaca, gdyby ktoś był zainteresowany złożeniem oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Oddam McDanielsa z pickiem za guarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Przepraszam, że dawno nie było, ale jak idzie mi tak beznadziejnie to i motywacja jest mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 deal z @t_omko Phiila in: KD Cavs in: Simmons + Wendell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) Lowry out. Wymiana Toronto - Miami Toronto in: Brunson, Randle Miami in: Williamson, Mathurin @Sylvinho. Edytowane 10 Stycznia 2023 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) @Sylvinho. moglbys chociaz odpowiedziec na propos trejdu, a nie, że on wisial i wisiał.... Sprzedam Garlanda, Beala, Harrisa. Niestety w tej lidze oferty wysyłane na yahoo nie mają racji bytu, bo ludzie kompletnie olewają sytuację. @ernie9005 wymiana nie ma prawa przejsc, wyskakujesz sporo ponad SC. Edytowane 10 Stycznia 2023 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 5 minut temu, bulek napisał: @ernie9005 wymiana nie ma prawa przejsc, wyskakujesz sporo ponad SC. Lowry jest na FA. Policz jeszcze raz na spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 5 minut temu, ernie9005 napisał: Lowry jest na FA. Policz jeszcze raz na spokojnie. A ok, sugeruje sie tym co na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi