goozman Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 jako ciekawostkę z kuluarów dodam, że byłem przekonywany przez pewnego GMa, że Cade to absolutny top, w sam raz za Moranta.. gość, który ma 0,416% FG w karierze i zapowiada się na mocno kontuzjogennego ale tej wymiany wyżej bym się nie czepiał, do tanku w sam raz, do ataku w górę też w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 11 minut temu, goozman napisał: jako ciekawostkę z kuluarów dodam, że byłem przekonywany przez pewnego GMa, że Cade to absolutny top, w sam raz za Moranta.. gość, który ma 0,416% FG w karierze i zapowiada się na mocno kontuzjogennego ale tej wymiany wyżej bym się nie czepiał, do tanku w sam raz, do ataku w górę też w sam raz Morant okaz zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Bones Hyland na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) McCollum kasztanie weź się ogarnij … zgniłe jajo ważące 53,55 Edytowane 9 Grudnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 przypominam, że u mnie sklep otwarty lubię piczki i młodych chlopców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 6 godzin temu, goozman napisał: lubię piczki i młodych chlopców Zabrzmiało bardzo dziwnie jak na forum o koszykówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Teraz, Tecu napisał: Zabrzmiało bardzo dziwnie jak na forum o koszykówce no dobra - piczki - najlepiej bez protekcji i młodych ciemnoskórych mężczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Anthony Davis do wzięcia … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Davis + 100$ za Hardena @Reikai potwierdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Lubię takie ruchy bez jebania się i oglądania na boki, brawo Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Bryant na blocku - w sam raz na uzupełnienie fpp przez najbliższy mc przy braku AD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Bryant i 65$ za pick Minny i Yuta Watanabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 20 minut temu, bulek napisał: Bryant i 65$ za pick Minny i Yuta Watanabe potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 @RonnieArtestics jak zaaprobujesz a liczę że zrobisz to przed następnym meczem Lakers to wywal mi Wigginsa wtedy będę poniżej capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 3 godziny temu, bulek napisał: @RonnieArtestics jak zaaprobujesz a liczę że zrobisz to przed następnym meczem Lakers to wywal mi Wigginsa wtedy będę poniżej capu. Got you. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Mogę porozmawiać o Simmonsie w zamian za młode talenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 OKC na sprzedaż tanio Jalen Smith - dołuje, zaniża salary, pewnie jeszcze wystrzeli, ale nie mam czasu czekać. Tanio. Bones Hyland - jak wyżej, trochę drożej, ale i tak tanio. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi