RonnieArtestics Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Mam na stole dobrą ofertę za Ayo Dosunmu. A wiec jakby ktoś chciał przebić to to zapraszam na priv. Ayo bedzie fajnym graczem ale w tym sezonie chyba jeszcze zbyt nierównym na moje ambicje. Oczekuje w zamian wiadomo, jak najlepszej produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Rozważę sprzedaz Stewarta, jesli kontuzja okaze się dłuższa. A reklamować nie muszę, bo robi juz teraz znacznie powyżej salary, także kąsek łakomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Jednak wszystko git Hartenstein i Dosunmu na sprzedaż dla tankerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 kontuzja Moranta przybija gwoździa do trumny temu co zostało z mojej drużyny po akcji z Bridgesem, otwieram wyprzedaż, śmiało uderzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 dla ułatwienia, krótkie podsumowanie co mamy na stole: dobre deale: Tobias Harris - pensja 47,55 produkcja w tym sezonie 41,95 (pewniak do solidnej produkcji i poprawienia średniej szczególnie biorąc pod uwagę plagę kontuzji 2 76ers) Cameron Payne - 32,7 / 34,6 / 46,5 a od momentu kontuzji CP3 Jalen Smith - 28,8 / 37,1 Shake Milton - 24,1 (40,5 w ostatnich dwóch meczach, zapowiada się solidna produkcja pod nieobecność Maxeya i Hardena) Andrew Nembhard - 15 / 25,4 / 28,5 w ost. 2 tyg pewnie mniej chodliwi ale też do wzięcia: Kentavious Caldwell-Pope - 32,5 / 34,05 Caris LeVert - 41,3 / 36,35 Christian Wood - 53 / 40,1 Khris Middleton - 51,3 / trade pending póki co ale za chwilę u mnie, niedługo powinien wrócić do gry i odciążyć nieco wypierdalacza drabinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Herbert Jones i pick na stole za wzmocnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Jakob Poeltl (right knee soreness) is out for Sunday's game against the Lakers. XD Dobrze, że chociaż tego Grimesa wziąłem kilka minut przed meczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) Z tyloma kontuzjami w zespole jest problem. Nadal do sprzedania Bey i Stewart. Nie muszę pisać, że obaj są mocno perspektywiczni. Adebayo wolałbym nie sprzedawać, ale jeśli w grę wchodziłaby gwiazda, wtedy byłbym gotów rozważyć. Edytowane 23 Listopada 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Houston in: Herb Jones i pick OKC 23 top 10 protected (jeżeli tak można, ale chyba tak) Houston out: Jalen Smith, Shake Milton, Andrew Nembhard OKC in: Jalen Smith, Shake Milton, Andrew Nembhard OKC out: Herb Jones i pick OKC 23 top 10 protected (jeżeli tak można, ale chyba tak) Deal wchodzi w życie tylko jeżeli możemy robić protected top10 picki. Zrzucam Aaron Wiggins i Juancho Hernangomez @goozman @RonnieArtestics sprawdź czy ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) @Tecu Nie ma nic o tym w regulaminie, czy można czy nie. jest tez wiadomo ze można zrzucać ostatniego dnia graczy żeby poprawić pick. Nie wiem czy możemy takie coś puścić, jak zajmiesz powiedzmy 5-6 miejsce to łatwo możesz „wydymac” biznesowego partnera. Nie było nigdy w fbx takiego dealu z protekcja wiec nie wiem… a swoja droga Po co Ci w ogóle ta protekcja, bez masowego zrzucania składu i tak pick w top10 Ci nie grozi? @t_omko jak Ty byś to zinterpretował? Edytowane 23 Listopada 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 jeśli dobrze kojarzę to ja sam robiłem kiedyś pick z protekcją i chyba normalnie przeszedł jako deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 21 minut temu, RonnieArtestics napisał: @Tecu Nie ma nic o tym w regulaminie, czy można czy nie. jest tez wiadomo ze można zrzucać ostatniego dnia graczy żeby poprawić pick. Nie wiem czy możemy takie coś puścić, jak zajmiesz powiedzmy 5-6 miejsce to łatwo możesz „wydymac” biznesowego partnera. Nie było nigdy w fbx takiego dealu z protekcja wiec nie wiem… a swoja droga Po co Ci w ogóle ta protekcja, bez masowego zrzucania składu i tak pick w top10 Ci nie grozi? @t_omko jak Ty byś to zinterpretował? 16te miejsce + u mnie wystarczy, że wypadnie do końca sezonu ktoś z trio Young, Giannis i Jokic i top10 jak najbardziej może być. Nie wiem o jakim "dymaniu" piszesz, bo @goozman się na to zgodził i jak sam twierdzisz, ryzyko nie jest za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 W mojej opinii Bey jest lepszy od Jonesa, Herb to bardziej typowy zadaniowiec, przy lepszej grze będzie przydatny w roto, ale nie tutaj. Może Goozowi chodziło o pick, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Tecu napisał: Houston in: Herb Jones i pick OKC 23 top 10 protected (jeżeli tak można, ale chyba tak) Houston out: Jalen Smith, Shake Milton, Andrew Nembhard OKC in: Jalen Smith, Shake Milton, Andrew Nembhard OKC out: Herb Jones i pick OKC 23 top 10 protected (jeżeli tak można, ale chyba tak) Deal wchodzi w życie tylko jeżeli możemy robić protected top10 picki. Zrzucam Aaron Wiggins i Juancho Hernangomez @goozman @RonnieArtestics sprawdź czy ok. ode mnie Ok na priv poszło. ja nie mam z ta protekcją problemu bo wg mnie ma ona tylko czysto teoretyczną możliwość zaistnienia (tak jak @Tecu pisał jedynie jakiś season ending kogoś z jego wielkiej trójcy) 1 godzinę temu, bulek napisał: W mojej opinii Bey jest lepszy od Jonesa, Herb to bardziej typowy zadaniowiec, przy lepszej grze będzie przydatny w roto, ale nie tutaj. Może Goozowi chodziło o pick, nie wiem. ja mam ich w bardzo podobnym przedziale, więc masz rację że pick ma tu znaczenie, ale jeśli jakaś tragedia nawiedzi OKC Teca to przeżyję Bey to scorer na ok. 15 pkt przy 40% skuteczności, ok. 4-5 zbiórek, niecałe 2 asysty (w zeszłym sezonie miał 3 ale z Iveyem i Cadem mu juz tyle nie grozi), niecały steal, bez bloków Herbert zadaniowiec ale 10 pkt przy lepszych FG%, zbiórki i asysty podobnie ale lepiej produkuje stocki (mocno punktowane w FP), no, i co u mnie zawsze ma znaczenie, po prostu bardziej go lubię Edytowane 23 Listopada 2022 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Moim zdaniem na luzie można robić protekcję. Nie pamiętam już w której lidze, ale były takie wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Ok to niech tak bedzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 W fbx#3 nigdy nie przeszedł deal z protekcją..... raz były podchody do tego ale skończyło się tradycyjnie. Opcja z protekcją i bez ma swoje wady i zalety, ja jestem zwolennikiem większego ryzyka.... tym bardziej, że o protekcji w regulaminie nie ma słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Ktoś chce ten supertalent Ayo Dosunmu potrzymać i popatrzeć spokojnie na jego rozwój ? Nie Oczekuje wiele, jedynie rolesa który gra coś lepiej niż zarabia w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 8 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Ktoś chce ten supertalent Ayo Dosunmu potrzymać i popatrzeć spokojnie na jego rozwój ? Nie Oczekuje wiele, jedynie rolesa który gra coś lepiej niż zarabia w tym sezonie No i mam w miarę satysfakcjonujaca ofertę na stole, ale dam wam szanse jeszcze przebić do końca dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi