Alonzo Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Widzę, że szykuje się ciekawa seria Magic - Pacers w I rundzie playoffs @julekstep dawaj simkę, bo czuję, że moi są w formie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 5 minut temu, elwariato napisał: jak bys leszczu czytał to sprawa byla wczoraj wyjasniona, takze jak wspomniałem jak cos to o zadoscuczynienie to sie zwroc do swojej starej bo musiala strasznie duzo alko walić w ciaży że takiego cwiercmozga urodzila, obiektywnie powinna ci zadosc uczynić jakoś szkoda ze to nie beef z Koelnerem, bo bym czekał na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 9 minut temu, Qcin_69 napisał: szkoda ze to nie beef z Koelnerem, bo bym czekał na odpowiedz peace love and extasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 22 minuty temu, elwariato napisał: to trzeba by miec choc odrobine klasy, ale to nie ten typ jak bys leszczu czytał to sprawa byla wczoraj wyjasniona, takze jak wspomniałem jak cos to o zadoscuczynienie to sie zwroc do swojej starej bo musiala strasznie duzo alko walić w ciaży że takiego cwiercmozga urodzila, obiektywnie powinna ci zadosc uczynić jakoś a twoja stara to twój stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: a twoja stara to twój stary akurat stara wariata to krowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Simka za 20min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 10 minut temu, julekstep napisał: a twoja stara to twój stary jako ze mnie większość zycia sama chowala to cos w tym jest 8 minut temu, Qcin_69 napisał: akurat stara wariata to krowa predzej twoja byk obracał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: jako ze mnie większość zycia sama chowala to cos w tym jest predzej twoja byk obracał stary jest akurat bliźniętami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: stary jest akurat bliźniętami raczej panną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Dzień 102 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 112 - Trailblazers 118 play-by-play Hornets 88 - Bucks 127 play-by-play Magic 119 - Kings 79 play-by-play Warriors 74 - Suns 115 play-by-play Mavericks 100 - Rockets 116 play-by-play 76ers 115 - Spurs 92 play-by-play Sonics 109 - Lakers 94 play-by-play Grizzlies 115 - Jazz 117 play-by-play Cavaliers 124 - Pacers 110 play-by-play Raptors 107 - Clippers 90 play-by-play Heat 97 - Nuggets 106 play-by-play Bulls 120 - Wizards 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rasheed Wallace - Sonics - 7days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu @Qcin_69 za 3,2,1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 @kuba2419 następnym razem jak będziesz simował zwrócić dokładną uwagę na składy. Kawhai i Victor od tygodnia sa na IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 ELFRID PAYTON SUPERSTAr, i co @Cichy @profésora czy Spencer kiedyś rzucił 34 punkty w przegranym meczu? NIE SONDZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Jest ktoś chętny na simke za 15min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Jak coś to pozmieniałem też kluczowych strzelców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 14 minut temu, kuba2419 napisał: Jest ktoś chętny na simke za 15min? wiadomo ja już nie moge sie doczekać jak drafty będą i losowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 15 minut temu, profésora napisał: wiadomo ja już nie moge sie doczekać jak drafty będą i losowania mam nadzieję że mimo braku snu od 20h niczego nie spierdoliłem oprócz Beala xD Dzień 103 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 106 - Magic 107 play-by-play Bucks 103 - Knicks 94 play-by-play Suns 105 - Heat 131 play-by-play Wizards 109 - Timberwolves 106 play-by-play Clippers 112 - Mavericks 135 play-by-play Rockets 116 - Lakers 94 play-by-play Sonics 119 - Pistons 116 play-by-play Nuggets 126 - Spurs 133 play-by-play Hawks 77 - Raptors 129 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Bradley Beal - Wizards - 31 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Teraz każdy na Wschodzie teraz myśli, jak trafić na Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: mam nadzieję że mimo braku snu od 20h niczego nie spierdoliłem oprócz Beala xD Suns 105 - Heat 131 play-by-play no ale nie taki miał byc wynik Heat xD musze uważać o co proszę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Mvp mvp na trybunach było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Agenci Magic są wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi