julekstep Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) 55 minut temu, Krzemo napisał: Simka w godz 13-14 ja mogę zrobić za 15 min jbc (jak mi się call skończy) albo rób Edytowane 28 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: ja mogę zrobić za 15 min jbc (jak mi się call skończy) albo rób Chyba lekki poślizg jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 3 godziny temu, Krzemo napisał: Simka w godz 13-14 ? 3 godziny temu, julekstep napisał: ja mogę zrobić za 15 min jbc (jak mi się call skończy) albo rób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: ? ? ja teraz to najwcześniej po 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: ja teraz to najwcześniej po 17 Trza było wtedy simować PiS Krzemowi neta pewnie zablokował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Julek nie moze z zaskoczenia, trzeba maszyny losujące poustawiać, powkładać magnesy gdzie trzeba i w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 28 minut temu, eMeS napisał: Julek nie moze z zaskoczenia, trzeba maszyny losujące poustawiać, powkładać magnesy gdzie trzeba i w ogóle od 13 nie moge wysimowac wina z Cavs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: ja teraz to najwcześniej po 17 To jak będzie wcześniej czy poznowczesnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 17.30 ok simka za 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Dzień 48 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 118 - Mavericks 114 play-by-play Raptors 140 - Hornets 118 play-by-play Heat 105 - Knicks 104 play-by-play Celtics 115 - Trailblazers 122 play-by-play Pacers 119 - Nets 115 play-by-play Magic 147 - Cavaliers 117 play-by-play Lakers 98 - Bulls 132 play-by-play Sonics 135 - Suns 112 play-by-play Pistons 118 - Bucks 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andre Iguodala (Pacers) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: Poświęć ten sezon! Idź w tank i powalcz o Okafora albo KATa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 mam depresje i nic nie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Jakże ważny łin na wyjeździe w Arizonie w meczu na szczycie Dywizji. I to 23pkt. 5 graczy 19 i więcej pkt. W 3 qw. zdobyliśmy 2 razy więcej pkt. niż gospodarze 46-23. Dumni SuperSonics wracają do walki o mistrzostwo Dywizji w wielkim stylu. 3 minuty temu, Koelner napisał: mam depresje i nic nie robię Przyjaciele z Pacific Division trzymają kciuki na Knicks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Nie za dużo punktów tam się wylosowalo dla ORL? 41 minut temu, Koelner napisał: Widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Teraz, ignazz napisał: Nie za dużo punktów tam się wylosowalo dla ORL? NO TROCHĘ PRZESADZIŁEM ZE SKRYPTEM DZIŚ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 6h chodzil, to wyszedl poza skale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Godzinę temu, eMeS napisał: 6h chodzil, to wyszedl poza skale Oj tam, ważne że bez kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Portland w koncu pokazalo kto tu rzadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi