Koelner Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Polityka w Polsce. Kto na co ma pieniądze, kto jest jak bogaty, posty o samochodach, stołach bilardowych i sprzętach do biegania za 20 tys., które wcale nie są wyznacznikiem bogactwa, tylko normą. Ogólnie nie wiem co tam się odpierdala ostatnio. Ale kryzys gospodarczy, to na pewno nie na forum e-nba czasami już odpuszczam ale tam jest kopalnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 SIMKA ZA 20 MIN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 27 minut temu, julekstep napisał: SIMKA ZA 20 MIN! #nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 12 minut temu, Qcin_69 napisał: #nikogo Nie, Roy na 5 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Dzień 120 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 114 - Cavaliers 93 play-by-play Grizzlies 99 - Warriors 94 play-by-play Hornets 96 - Hawks 103 play-by-play Timberwolves 118 - Wizards 116 play-by-play Spurs 101 - Rockets 96 play-by-play Sonics 94 - Trailblazers 81 play-by-play Bucks 107 - Kings 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brandon Roy (Spurs) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Cóż, kolejny bezbarwny sezon za mną, szkoda że podczas FA nie mogłem być aktywniejszy, z jakimś sensownym SG-SF pewnie do PO udało by się doczlapac mimo kontuzji. Niestety mój sztab medyczny jest do wymiany, najpierw wiecznie połamany Malone, później po 30 zaczął się sypać Iverson, który praktycznie co sezon wypadał na dłużej, a teraz BigAl będący w prime ma już chyba 3 lub 4 poważną kontuzję. No, ale nie ma co gdybać, jest jak jest. Na FA będę miał ok 10 baniek więc spróbujemy coś ciekawego wyłowić, a teraz chyba wszyscy się zgodzimy, że za walkę do końca należy się pick w top3 Edytowane 2 Listopada 2022 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Całkiem niezły sezon w Nuggtes 4 bilans w lidze Najlepsza obrona ROTY dla Embiida All NBA dla Davisa i Giannisa Teraz czas na PO, zero presji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Teraz, Alonzo napisał: Dumni SuperSonics naturalnie przedłużają kontrakt ze swoim graczem. Cieszymy się Udonis, że zostajesz! reszta ligi też się cieszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: reszta ligi też się cieszy! #kulturaorganizacji Do jego 42 urodzin jeszcze sporo sezonów przed nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Oden Wiem że to nie ma przełożenia z real NBA, ale Harden w all defense team, skisłem. Szkoda że genialny sezon Gaya bez nagród, ale konkurencja mega mocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Coś mi się nie wyświetla? Gdzie wy widzicie nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Coś mi się nie wyświetla? Gdzie wy widzicie nagrody? http://simbasket.pl/html/ zakładka 'post season' -> 'reg.season awards' (spoiler - w Hornets nikt niczego nie dostał xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Giannis w all-team mnie zaskoczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 3 godziny temu, julekstep napisał: http://simbasket.pl/html/ zakładka 'post season' -> 'reg.season awards' (spoiler - w Hornets nikt niczego nie dostał xD) xddd brawo Jusuf (choć dziwne ze nie 1st) brawo Elfrid! tak się draftuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 32 minuty temu, Qcin_69 napisał: xddd brawo Jusuf (choć dziwne ze nie 1st) brawo Elfrid! tak się draftuje! Jedynie Elfrid to Twój wybór, Nurkica pozyskałem w wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 7 minut temu, kuba2419 napisał: Jedynie Elfrid to Twój wybór, Nurkica pozyskałem w wymianie niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Będzie w końcu plik z draftem czy dostaniemy go 5min przed wystartowaniem tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Będzie w końcu plik z draftem czy dostaniemy go 5min przed wystartowaniem tematu? zdyscyplinuj emesa porazka w dzisiejszym meczu! inaczej tego nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: zdyscyplinuj emesa porazka w dzisiejszym meczu! inaczej tego nie widze To ja inaczej xD nie będzie pliku z draftem to nie będzie W Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: Będzie w końcu plik z draftem czy dostaniemy go 5min przed wystartowaniem tematu? Wow, jaki nieprzyjemny po odpadnieciu rakiet sam po nocach simuje, a innych pogania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi