Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: nie marudź jeszcze 5 meczów masz! Mój sezon skończył się od dealu po Hibberta. Tak chwaliliscie niektórych userow ułatwiając im grabież w biały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Mój sezon skończył się od dealu po Hibberta. Tak chwaliliscie niektórych userow ułatwiając im grabież w biały dzień no o kahrze przecież zawsze było pisane że ma oko do dobrych wysokich za małe hajsy więc nie wiem jakie to ułatwienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: no o kahrze przecież zawsze było pisane że ma oko do dobrych wysokich za małe hajsy więc nie wiem jakie to ułatwienie! Mistrzu, mistrzu. Cyganie, cyganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Mistrzu, mistrzu. Cyganie, cyganie. oj wypraszam sobie ja zawsze negatywnie o Dyzmach z Timberwolves! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 22 minuty temu, eMeS napisał: Bosh oszczedzany, zobaczymy czy bedzie all nba, moze byc ciezko raczej nie w ostatniej chwili te #$%^ clippers mnie wyprzedzily, a tak ladnie szlo nam 8 miejsce ;/ Sezon bardzo fajny, juz nie moge się doczekac losowania i draftu i FA i kolejnego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 18 minut temu, Pablo81 napisał: Mój sezon skończył się od dealu po Hibberta. Tak chwaliliscie niektórych userow ułatwiając im grabież w biały dzień Złodziej krzyczy łapać złodzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 niby wygrany deal bismack/Lowry/Monreo za Rose/Griffin rozjebal mi sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 17 minut temu, profésora napisał: raczej nie w ostatniej chwili te #$%^ clippers mnie wyprzedzily, a tak ladnie szlo nam 8 miejsce ;/ Sezon bardzo fajny, juz nie moge się doczekac losowania i draftu i FA i kolejnego tanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 22 minuty temu, julekstep napisał: oj wypraszam sobie ja zawsze negatywnie o Dyzmach z Timberwolves! taa ale z kompleksami nie wygrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 4 minuty temu, kuba2419 napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 32 minuty temu, Koelner napisał: niby wygrany deal bismack/Lowry/Monreo za Rose/Griffin rozjebal mi sezon Za szybko wymiekles Tu trzeba mieć jaja ze stali. 37 minut temu, MarcusCamby napisał: Złodziej krzyczy łapać złodzieja Nie no, takie wała jak deal po Hibberta to nie zrobiłem Takze szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Za szybko wymiekles Tu trzeba mieć jaja ze stali. może ale campy dojebały do pieca i nie lubię grać zawodnikami na innych pozycjach niż w realu czyt Griffin i Rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 mam 2:2 z wizz, jak oni przegraja to kto wyzej?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 2 minuty temu, RDG2 napisał: mam 2:2 z wizz, jak oni przegraja to kto wyzej?:) oni do zobaczenia w ECF przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: oni do zobaczenia w ECF przyjacielu! uu slabo, w takim razie trzeba jakos westbrooka ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 2 minuty temu, RDG2 napisał: mam 2:2 z wizz, jak oni przegraja to kto wyzej?:) Nie ma autostrady przez Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Mój sezon skończył się od dealu po Hibberta. Tak chwaliliscie niektórych userow ułatwiając im grabież w biały dzień Chciałem się rozpisać o tym jak niewielki impact mają wysocy, o graniu Gortatem i porównaniach z Hawesem w naszych rozmowach. O tym, że jakby nie kontuzja Pachulia to nic bym nie zmieniał. Chciałem zapytać jaka twoja oferta za tego wymiatacza, bo może go oddam skoro taki gamę changer (9ppg, 10rpg i 3,5 bloku- wow to Hibbert czy Gorti?). Chciałem zapytać czy trollujesz, bo zrozumiałbym jakby chodziło o kontuzje a w dłuższej perspektywie farta Krzema.. Jednak przypomniałem sobie jak "straciłem" DeAndre i postaram się żeby Spurs mogło szybko zacząć wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) uuuuu nowe beefy (SZKODA ŻE OBAJ NIE MOGĄ PRZEGRAĆ!) Edytowane 2 Listopada 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Ciekawe jak zagra Nuggets, czy pójdą po wygraną i grę ze zdrowymi Jazz czy pokusza się o porażkę i spadek na 4miejsce i grę ze zdziesiątkowanymi przez superCommisha, Spurs? Wolves dzięki lepszemu bilansowo w spotkaniach Wolves-nuggets moze wskoczyć na 3 pozycję Edytowane 2 Listopada 2022 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 godzinę temu, kahR napisał: Chciałem się rozpisać o tym jak niewielki impact mają wysocy, o graniu Gortatem i porównaniach z Hawesem w naszych rozmowach. O tym, że jakby nie kontuzja Pachulia to nic bym nie zmieniał. Chciałem zapytać jaka twoja oferta za tego wymiatacza, bo może go oddam skoro taki gamę changer (9ppg, 10rpg i 3,5 bloku- wow to Hibbert czy Gorti?). Chciałem zapytać czy trollujesz, bo zrozumiałbym jakby chodziło o kontuzje a w dłuższej perspektywie farta Krzema.. Jednak przypomniałem sobie jak "straciłem" DeAndre i postaram się żeby Spurs mogło szybko zacząć wakacje. AK za Gallo i Hibbert Lub Spady i 2x 1st za Hibbert. Potem nawet Ptb nie chciało rozmiawiac o oddaniu Hibberta. A tu nagle poszedł za spady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi