julekstep Opublikowano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 minuty temu, Principe napisał: Agenci Magic są wszędzie JA I KUBA (koloryzowane): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: JA I KUBA (koloryzowane): Tylko średnio wywiazujesz się że swojej części ostatnio przynajmniej o te dwa W powinienem mieć więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 8 minut temu, kuba2419 napisał: Tylko średnio wywiazujesz się że swojej części ostatnio przynajmniej o te dwa W powinienem mieć więcej! tam nie ma sentymentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 W temacie wielkiej radości Magic: W dniu 17.03.2022 o 22:12, Krzemo napisał: (#4) Hornets vs Magic (#5) Bilans serii: 4 - 1 awans Hornets! Magic 123 - Hornets 124 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Teraz, Pablo81 napisał: W temacie wielkiej radości Magic: I GDZIE SKONCZYŁ CAMBY PO TEJ SERII? zadajcie sobie pytanie czy warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: I GDZIE SKONCZYŁ CAMBY PO TEJ SERII? W finale konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 simka za 10 min! trzeba utrzeć nosa Pablo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 6 minut temu, MarcusCamby napisał: W finale konferencji fakt logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Dzień 104 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 119 - Bulls 92 play-by-play Trailblazers 88 - Pistons 123 play-by-play Warriors 75 - Cavaliers 107 play-by-play Raptors 115 - Wizards 152 play-by-play Nuggets 111 - Mavericks 116 play-by-play Hawks 79 - Hornets 125 play-by-play Heat 100 - Rockets 105 play-by-play Magic 94 - Spurs 107 play-by-play Jazz 97 - Suns 69 play-by-play Clippers 112 - Timberwolves 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rudy Gay (Mavs) - 7 Tracy McGrady (Hawks) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 17 minut temu, julekstep napisał: simka za 10 min! trzeba utrzeć nosa Pablo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 W starciu gigantów Shabazz rozjechał Caboclo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 ten beal to niezle ograniczal wielkiego bledsoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 5 minut temu, eMeS napisał: ten beal to niezle ograniczal wielkiego bledsoe we simce im lepiej tym gorzej i na odwrót, słowem tos Julek utarl tego Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Eryczek jest cudowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Tak patrzę na tabelę i nie wiem, czy Hornets za szybko nie zrezygnowali z walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Ale pięknie Dumni SuperSonics rozjechali na wyjeździe Bulls! Wreszcie jakaś niespodzianka na moją korzyć. Brook 21/20/8. 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Tak patrzę na tabelę i nie wiem, czy Hornets za szybko nie zrezygnowali z walki. Teraz spojrzałem w kalendarz - ale Pacers mają cholernie trudne mecze na koniec sezonu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Tak patrzę na tabelę i nie wiem, czy Hornets za szybko nie zrezygnowali z walki. Ja miałem za małą ilość spotkań, by podgonić. Ja w ostatnich 13 dniach mam cztery mecze, a miałem już 40 porażek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 @julekstep jakiś aktualny Power Ranking? Teraz, MarcusCamby napisał: Ja miałem za małą ilość spotkań, by podgonić. Ja w ostatnich 13 dniach mam cztery mecze, a miałem już 40 porażek. tanker.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: @julekstep jakiś aktualny Power Ranking? Już daje: 1. Magic 2. Bulls 3. Rockets 4. Raptors ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: tanker.. Nie znasz znaczenia tego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi