elwariato Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 4 minuty temu, kuba2419 napisał: Dlaczego o 21 tradededline? A nie 22? nie dostaniesz josha slowem fakt zawsze bylo 22, no ale yo trzeba bylo chyba wczesniej Julkowi zapodac ze standardowo z d. sobie cos wymyslił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 8 minut temu, kuba2419 napisał: Dlaczego o 21 tradededline? A nie 22? 2 minuty temu, elwariato napisał: nie dostaniesz josha slowem fakt zawsze bylo 22, no ale yo trzeba bylo chyba wczesniej Julkowi zapodac ze standardowo z d. sobie cos wymyslił bywało i o 20 i o 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Z ogłoszeń parafialnych - zacząłem robić draft, jakoś w ciągu następnego tyg - max w następny weekned będzie do wglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 dobra, składy ogarnięte -> za 10 min simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 27 minut temu, eMeS napisał: Z ogłoszeń parafialnych - zacząłem robić draft, jakoś w ciągu następnego tyg - max w następny weekned będzie do wglądu top6 kurewsko mocne, reszta dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: top6 kurewsko mocne, reszta dramat Kurewsko mocne? Gdzie top picki to Towns, Booker, Porzignis, a czwarty już Russell? Draft za to wygląda na długi. Myślę, że jeszcze po za loterią będą szli wartościowi rolesi z potencjałem. I tier - Booker, Towns, II tier - Porzignis III tier - Russell, Myles Turner A potem: Oubre, Rozier, Portis, Tyus Jones, Looney, Harrell, Richardson, Powell, Wood i jeszcze kilka nazwisk z potencjałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Kurewsko mocne? Gdzie top picki to Towns, Booker, Porzignis, a czwarty już Russell? Draft za to wygląda na długi. Myślę, że jeszcze po za loterią będą szli wartościowi rolesi z potencjałem. I tier - Booker, Towns, II tier - Porzignis III tier - Russell, Myles Turner A potem: Oubre, Rozier, Portis, Tyus Jones, Looney, Harrell, Richardson, Powell, Wood i jeszcze kilka nazwisk z potencjałem jeśli nie wyczułeś żartobliwego tonu w tym poście to znaczy ze się starzejesz Przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Dzień 100 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 98 - Celtics 99 play-by-play Rockets 87 - Mavericks 108 play-by-play Pistons 108 - Hornets 85 play-by-play Magic 88 - Bulls 106 play-by-play Kings 81 - Jazz 106 play-by-play Warriors 123 - Clippers 93 play-by-play Spurs 99 - Knicks 92 play-by-play Wizards 99 - Hawks 90 play-by-play Suns 103 - Grizzlies 97 play-by-play Pacers 106 - Nuggets 127 play-by-play Heat 112 - 76ers 126 play-by-play Raptors 128 - Timberwolves 141 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ersan Ilyasova (Knicks) - 5 Eric Bledsoe (Wizards) - 3 Amir Johnson (Suns) - 12 Nick Fazekas (Grizzlies) - 8 Paul Pierce (Pacers) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Dawno mi tak 3ka nie siedziała ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Dobrze że rano ja będę simkowal z Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 to co 9 ekip na zachodzie i 10 na wschodzie zostało w grze ależ ta kontuzja Barnesa zabolała Grizz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: to co 9 ekip na zachodzie i 10 na wschodzie zostało w grze ależ ta kontuzja Barnesa zabolała Grizz... Ja mam niby trochę łatwiejszy terminarz niż Pacers, ale poziom talentu w mojej ekipie po kontuzji Jeffersona jest dość śmieszny, co prawda Miles gra całkiem zajebiście od kiedy podpisał, ale pod koszem sensowny jest tylko Chandler, Manu nie odnajduje się w tej taktyce, nie mam ławki, a Nelson musi być głównym scorerem co jemu raczej średnio odpowiada. No, ale walczymy mimo, że oczekiwań nie mam żadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 6 minut temu, julekstep napisał: to co 9 ekip na zachodzie i 10 na wschodzie zostało w grze ależ ta kontuzja Barnesa zabolała Grizz... Wydaje mi się, że Bucks po gorszej serii spotkań już pociąg z nazwą Playoffs odjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Godzinę temu, Krzemo napisał: Dawno mi tak 3ka nie siedziała ;] nie pier.ol, sedziowie wypaczyli rezultat i tyle Godzinę temu, SlaKB napisał: Ja mam niby trochę łatwiejszy terminarz niż Pacers, ale poziom talentu w mojej ekipie po kontuzji Jeffersona jest dość śmieszny, co prawda Miles gra całkiem zajebiście od kiedy podpisał, ale pod koszem sensowny jest tylko Chandler, Manu nie odnajduje się w tej taktyce, nie mam ławki, a Nelson musi być głównym scorerem co jemu raczej średnio odpowiada. No, ale walczymy mimo, że oczekiwań nie mam żadnych nie umniejszając Pistons, bo w sumie jak w realu takie historie sie zdarzaja i to super sprawa, ale tym co ty grasz to z zalozenia łatwiej o tank niz o rezultat grać, a jednak wygrane wpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 11 godzin temu, kuba2419 napisał: Dobrze że rano ja będę simkowal z Sonics Panie komisz, tylko bez wałków Wiadomo, że muszą wygrać Dumni SuperSonics, bo inaczej będzie wałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 simka za 20min Dzień 101 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 91 - Timberwolves 106 play-by-play Nuggets 127 - Hornets 80 play-by-play Spurs 113 - Wizards 87 play-by-play Heat 106 - Pacers 107 play-by-play 76ers 115 - Grizzlies 117 play-by-play Rockets 113 - Sonics 97 play-by-play Raptors 142 - Mavericks 117 play-by-play Knicks 65 - Jazz 103 play-by-play Trailblazers 103 - Bucks 101 play-by-play Pistons 97 - Hawks 99 play-by-play Warriors 77 - Clippers 84 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brendan Haywood - Nuggets - 3days Kyle OQuinn - Pacers 7 days Chris Webber - Rockets - 10days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 53 minuty temu, kuba2419 napisał: Heat 106 - Pacers 107 play-by-play IT na zwyciestwo, Zeller nie trafil rzutu ktory dalby wygrana Heat Dinwiddie swoim kolejnym 3D pokazuje Paytonowi, kto jest najlepszym PG tego draftu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Teraz, Cichy napisał: Dinwiddie swoim kolejnym 3D pokazuje Paytonowi, kto jest najlepszym PG tego draftu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Godzinę temu, kuba2419 napisał: simka za 20min Dzień 101 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 113 - Sonics 97 play-by-play .. wałek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 38 minut temu, Cichy napisał: IT na zwyciestwo, Zeller nie trafil rzutu ktory dalby wygrana Heat Dinwiddie swoim kolejnym 3D pokazuje Paytonowi, kto jest najlepszym PG tego draftu;) jak trafił to za mecz z bulls odpokutował a w no już drugi rok tankują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi