kuba2419 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 13 minut temu, Qcin_69 napisał: nie ufam tamtejszym kronikarzom. Tak jak Aleksander powstał z pizdy, tak i wielkie Hawks przejąłem gdy w niej byli, ale zostawię ich na szczycie! Raczej z zespołu walczącego o PO zrobiłeś tankera więc jak na razie to Hawks są w piździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 23 minuty temu, kuba2419 napisał: Raczej z zespołu walczącego o PO zrobiłeś tankera więc jak na razie to Hawks są w piździe Powtórka z Blazers Zastał murowane, a zostawił gówniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Powtórka z Blazers Zastał murowane, a zostawił gówniane zostawiłem finalistę NBA, pierwszorundowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 17 minut temu, MarcusCamby napisał: Powtórka z Blazers Zastał murowane, a zostawił gówniane haha no pierwszy ruch qcina w simce to była chyba sprzedaż Jordana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: zostawiłem finalistę NBA, pierwszorundowcu Jeden wystrzał. Gdzie są Blazers po twoich rządach to widać patrząc na ich roster Hornets mieli finały konferencji i drugi po Magic najdłuższy Playoff streak. A dziś w lekkiej przebudowie bez tanku, mają mocny team z perspektywami Edytowane 19 Października 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 simka za 15 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 48 minut temu, kuba2419 napisał: Raczej z zespołu walczącego o PO zrobiłeś tankera więc jak na razie to Hawks są w piździe jest czas tytułów i jest czas przebudowy. 7 minut temu, julekstep napisał: haha no pierwszy ruch qcina w simce to była chyba sprzedaż Jordana #teamlebron 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Jeden wystrzał. Gdzie są Blazers po twoich rządach to widać patrząc na ich roster Hornets mieli finały konferencji i drugi po Magic najdłuższy Playoff streak. A dziś w lekkiej przebudowie bez tanku, mają mocny team z perspektywami gorszy niż Hawks w pełnym zdrowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Dzień 92 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 103 - Heat 119 play-by-play Magic 126 - Warriors 122 play-by-play Grizzlies 104 - Timberwolves 127 play-by-play Bulls 130 - Raptors 121 play-by-play Bucks 103 - Cavaliers 106 play-by-play Jazz 80 - Hornets 109 play-by-play Kings 92 - Nets 94 play-by-play Sonics 95 - Spurs 129 play-by-play Clippers 105 - Nuggets 90 play-by-play Hawks 88 - Pacers 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Leon Powe (Kings) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Wizards i Sonics zaczely jakiś tank? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 10 minut temu, Cichy napisał: Wizards i Sonics zaczely jakiś tank? nah Bosh wyczuł że zbliżają się nominacje do all-NBA a o ile PO typ może odpuścić to nagrody indywidualne nigdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: Raczej z zespołu walczącego o PO zrobiłeś tankera więc jak na razie to Hawks są w piździe czyli w skrocie qcin cofnąl ich do pezdy 16 minut temu, Cichy napisał: Wizards i Sonics zaczely jakiś tank? ja to zglaszam reklamacje, żesta w tym miami wyeksploatowali mi tego piercea, ja bralem gracza tygodnia, a teraz co to ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Widzę że Bulls na fali po 1st seed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 26 minut temu, elwariato napisał: ja to zglaszam reklamacje, żesta w tym miami wyeksploatowali mi tego piercea, ja bralem gracza tygodnia, a teraz co to ma być Bo nie grasz nim na SG tylko wymyślasz jakieś dziwne taktyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Uszanujcie Bosha. dobrze zapłacę za obiektywizm. Rozrzuca te ekipy widłami jak kupki gnoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Simka za 20minut ze względów technicznych będzie opóźnienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 5minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 22 godziny temu, julekstep napisał: temu jak dali nagrodę w beGM i jaki pazerny na nagrody się zrobił xD w simce to nie działa! tu liczy się rng faktyczny skill Nie dla siebie przecież Po prostu zauważyłem taką, wg mnie, dziwną sytuację i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Dzień 93 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 113 - Timberwolves 125 play-by-play Bucks 122 - Wizards 132 play-by-play Hawks 91 - Knicks 98 play-by-play Pacers 131 - Hornets 134 play-by-play Raptors 120 - Jazz 117 play-by-play Nets 90 - Trailblazers 96 play-by-play Nuggets 113 - 76ers 115 play-by-play Suns 108 - Sonics 110 play-by-play Heat 106 - Magic 120 play-by-play Pistons 108 - Warriors 98 play-by-play Bulls 115 - Clippers 90 play-by-play Grizzlies 97 - Celtics 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Zaza Pachulia - Wolves - 60days Bismack Biyombo - Suns - 9days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Odkryty, zauważony, zatopiony... Zaza Pachulia będzie ciebie brakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 6 minut temu, kuba2419 napisał: Zaza Pachulia - Wolves - 60days No to Zaza wroci dopiero na pierwszy mecz finalow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi