elwariato Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: dziś day 90...święto tankerów...Twoje święto potraktuj to jak prezent najlepszym prezentem, zreszta nie tylko dla mnie ale i calego wschodu, to jest twoj roster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, elwariato napisał: najlepszym prezentem, zreszta nie tylko dla mnie ale i calego wschodu, to jest twoj roster spoko zobaczymy jak od jutra będziesz Ridnourem wojował lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: spoko zobaczymy jak od jutra będziesz Ridnourem wojował lol fakt to nie to co deron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: fakt to nie to co deron szkoda że odpadniesz w 1szej rundzie / nie wejdziesz do PO bo bym ci co nieco wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 10 minut temu, julekstep napisał: szkoda że odpadniesz w 1szej rundzie / nie wejdziesz do PO bo bym ci co nieco wyjaśnił za parę sezonów mi wyjasnisz jak to jest placic tercetowi marnych grajków 50 baniek trzymam kciuki, mam picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, elwariato napisał: za parę sezonów mi wyjasnisz jak to jest placic tercetowi marnych grajków 50 baniek trzymam kciuki, mam picki przecież te picki to Pablo dał ci potrzymać mordo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: przecież te picki to Pablo dał ci potrzymać mordo xD nie, za dobrze sie zapowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 @julekstep @kuba2419 Po porannej simce proszę o wprowadzenie wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: @julekstep @kuba2419 Po porannej simce proszę o wprowadzenie wymiany. Julek pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 dawać już te simke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: dawać już te simke! NO DOBRA za 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Można już tankować bez tr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: NO DOBRA za 5 min Dawać wymianę po simce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: dawać już te simke! zgodnie z zasadą out-of position grasz dziś karne recommended Elijah Benoit to doskonały PF/C - dawanie go na SG (gdzie typ jest 10cio krotnie lepszym zbierającym niż trójkowiczem) jest jawnym złamaniem powyższej zasady 1 minutę temu, Koelner napisał: Można już tankować bez tr? tak, ale out of position cały czas będzie karane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 3 minuty temu, Koelner napisał: Można już tankować bez tr? Można, ale klepnij tych Raps jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 17 minut temu, julekstep napisał: zgodnie z zasadą out-of position grasz dziś karne recommended Elijah Benoit to doskonały PF/C - dawanie go na SG (gdzie typ jest 10cio krotnie lepszym zbierającym niż trójkowiczem) jest jawnym złamaniem powyższej zasady tak, ale out of position cały czas będzie karane ej k**** to przypadek, nie znałem tego typa myślałem ze jest SG xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: ej k**** to przypadek, nie znałem tego typa myślałem ze jest SG xd nie to że straszę, ale wariat posadził na ławce Iggiego na dzisiejszy szlagier! będzie się działo! must watch game dzisiejsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: nie to że straszę, ale wariat posadził na ławce Iggiego na dzisiejszy szlagier! będzie się działo! must watch game dzisiejsze! już wprowadziłem zmiany!! proszę o uaktualnienie rosteru Drapieżnych Jastrzębi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Wciąż Benoit jest na rezerwie SG. dawać reccomend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Wciąż Benoit jest na rezerwie SG. dawać reccomend xD qcin poprawił! i zostało tak samo xD @Qcin_69 dalej benoit na sg w taktyce Edytowane 19 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi