julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 53 minuty temu, Tecu napisał: Pite było pewnie dlatego, że w roto @julekstep nie wybrał Jokica a bot mu wybrał do składu Joela (zresztą w dobrej cenie). Będzie kibicowanie Joelowi lol KTO JEST WTYKĄ W LIDZE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 49 minut temu, julekstep napisał: lol KTO JEST WTYKĄ W LIDZE? Nieważne, gratuluję Embiida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Tecu napisał: Nieważne, gratuluję Embiida nie no jak na autobiida to wyszedł nawet spoko (dobra cena i względnie pasujący do mojej koncepcji teamu) a myszka mi spadła i wyłączyła chrome'a lol i jakieś 30 sekund poza draftem wystarczyło xD Edytowane 18 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: nie no jak na autobiida to wyszedł nawet spoko (dobra cena i względnie pasujący do mojej koncepcji teamu) a myszka mi spadła i wyłączyła chrome'a lol i jakieś 30 sekund poza draftem wystarczyło xD To było przeznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Ta. Myszka. Ręka się spocila z wrażenia. I styki nie wytrzymały po kropce potu jest używane w temacie roto czy nie? No chętnie temat odwiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) 4 minuty temu, ignazz napisał: Ta. Myszka. Ręka się spocila z wrażenia. I styki nie wytrzymały po kropce potu jest używane w temacie roto czy nie? No chętnie temat odwiedzę nah, tam mało postów ale mam Sochana i Tre Jonesa, więc propsuj! aha - simka za 10 min Dzień 89 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 89 - Trailblazers 99 play-by-play Kings 111 - Suns 113 play-by-play Raptors 112 - Pacers 105 play-by-play Rockets 81 - Pistons 110 play-by-play Jazz 121 - Hawks 124 play-by-play Nets 78 - Knicks 87 play-by-play Celtics 115 - Nuggets 128 play-by-play Timberwolves 97 - Bulls 115 play-by-play Hornets 134 - Mavericks 135 play-by-play 76ers 103 - Heat 102 play-by-play Clippers 78 - Spurs 124 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Edytowane 18 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Spojrzałem na skład i tu Embeed dużo taniej niż Jok który po powrocie kontuzjowanych może nie mieć takiej kosmicznej linijki. Wyszło bardzo dobrze. A jest Steph jeszcze. Sochan za dolara może dawać 7/7/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 piękny win z Jazz! Payton lepszy od Garyego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Sochan za dolara może dawać 7/7/7 Te trzecie 7 to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Te trzecie 7 to? to TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Może dostanie point forward docelowo. Choć przeszarżowałem z 7 to chodzi o to ze sztab go widzi takim Diaw za młodu 7/7/4/1/1 Mi się te siódemki niepotrzebnie rozciągnęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 juz myslalem ze mi sie tematy popie..... u nas sochan bedzie goat slowem simka to fajna taka randomowa gierka, juz nie mówię o własnych doswiadczeniach, ale takie noh, mc dopiescił skład conajmniej tak jak co wieczor pieści swą mosznę, to teraz ekipa gra gorzej niz na starcie, mało w tym sensu i logiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 31 minut temu, elwariato napisał: juz myslalem ze mi sie tematy popie..... u nas sochan bedzie goat slowem simka to fajna taka randomowa gierka, juz nie mówię o własnych doswiadczeniach, ale takie noh, mc dopiescił skład conajmniej tak jak co wieczor pieści swą mosznę, to teraz ekipa gra gorzej niz na starcie, mało w tym sensu i logiki well Hornets za późno się wzmocnili jakby od początku sezonu mieli taki skład to pewnie by luźno weszli do PO teraz było 50/50 i cóż - mieli pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: well Hornets za późno się wzmocnili jakby od początku sezonu mieli taki skład to pewnie by luźno weszli do PO teraz było 50/50 i cóż - mieli pecha co to ma do rzeczy, od czasu samych wzmocnien graja gorzej to jest zupelnie z d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) 12 minut temu, elwariato napisał: co to ma do rzeczy, od czasu samych wzmocnien graja gorzej to jest zupelnie z d. to ma do rzeczy że wzmacniając się w tak późnym momencie (przy tak słabym bilansie) Hornets mocno zawęzili sobie 'próbkę', więc zwiększyli wpływ luck-factora na swoje PO-nadzieje (i nie trafili) Edytowane 18 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 W próbnych simkach ten team potrafił robić zacny wynik w PO, ale mając kiepski start było też duże prawdopodobieństwo, że tych PO może zabraknąć. No niestety 3-7 po wzmocnieniach to fatalny scenariusz. Porażki z Mavs, Kings, Sonics, Blazers, Pacers moim zdaniem słabszymi kadrowo drużynami są rozczarowaniem i mimo, że mam przyjemny terminarz do końca sezonu, to obecny bilans raczej grzebie już szanse dumy Nowego Orleanu w fazie postseason. Ale core mam młode, więc nie ma potrzeby rozdzierać szat. Wrócimy silniejsi, a póki co walczymy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 simka za 10 min! l=http://simbasket.pl/html/boxes/day90.htm]Dzień 90[/url] (na pierwszym miejscu goscie) Nets 97 - Spurs 125 play-by-play Bulls 119 - Hawks 108 play-by-play Jazz 93 - Nuggets 123 play-by-play Knicks 97 - Bucks 117 play-by-play Pacers 103 - Magic 80 play-by-play Sonics 97 - Clippers 110 play-by-play 76ers 100 - Raptors 112 play-by-play Trailblazers 99 - Grizzlies 130 play-by-play Timberwolves 134 - Warriors 87 play-by-play Suns 101 - Kings 91 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Wesley Matthews (Wolves) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 ale ten ak marny sie zrobił, ale za to kontrakt ma przepiękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 6 minut temu, elwariato napisał: ale ten ak marny sie zrobił, ale za to kontrakt ma przepiękny dziś day 90...święto tankerów...Twoje święto potraktuj to jak prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi