Alonzo Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 14 minut temu, Pablo81 napisał: Pamiętam mój pierwszy sezon w simce. Nie ogarnialem jeszcze Excela, a w komentarzach było ciągle Bargnani - włoski ogier. I serio myślałem wtedy, że jest zajebisty ja Qcina znam dłużej, więc jak czytałem Bargiani - włoski ogier, to wiadomo było, że kasztan i Qcin szuka na niego jelenia za assety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 17 minut temu, Pablo81 napisał: Pamiętam mój pierwszy sezon w simce. Nie ogarnialem jeszcze Excela, a w komentarzach było ciągle Bargnani - włoski ogier. I serio myślałem wtedy, że jest zajebisty aż się zaśmiałem // simka byłaby sto razy fajniejsza jakby nie można było sprawdzić konkretnych skilli na excellu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 uslyszely włoski ogier i odrazu napaleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 53 minuty temu, Qcin_69 napisał: aż się zaśmiałem // simka byłaby sto razy fajniejsza jakby nie można było sprawdzić konkretnych skilli na excellu Jak nie chcesz widzieć skilli w excellu to wracaj do beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 11 minut temu, kuba2419 napisał: Jak nie chcesz widzieć skilli w excellu to wracaj do beGM Imo to jest świetny pomysł, z tym że raczej nie do zrealizowania, bo każdy pobierając save może podejrzeć skille:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 24 minuty temu, SlaKB napisał: Imo to jest świetny pomysł, z tym że raczej nie do zrealizowania, bo każdy pobierając save może podejrzeć skille:/ wielkie umysły myślą podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 aha juz widze wtedy te posty Ice o Durancie i jego C w potencjale xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) 39 minut temu, julekstep napisał: aha juz widze wtedy te posty Ice o Durancie i jego C w potencjale xD No ten scouted potential by trzeba było ogarnąć żeby był rzeczywisty, a poza tym wszelkie rankingi i dyskusje byłyby ciekawsze patrząc tylko na statsy i osiągnięcia danych graczy, a teraz formuła w excelu i eloo Edytowane 6 Października 2022 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: No ten scouted potential by trzeba było ogarnąć żeby był rzeczywisty, a poza tym wszelkie rankingi i dyskusje byłyby ciekawsze patrząc tylko na statsy i osiągnięcia danych graczy, a teraz formuła w excelu i eloo no tyle wtedy komisz by musiał nie być jednocześnie GMem bo raz że przewaga dostępu do statów dwa że nikt by z nim nie chciał robić trejdów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: no tyle wtedy komisz by musiał nie być jednocześnie GMem bo raz że przewaga dostępu do statów dwa że nikt by z nim nie chciał robić trejdów xD Zgadza się więc raczej niewykonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Co do exela przy drafcie - pełna zgoda, ale warto żeby było krótkie info przy każdym graczu o jego słabych i mocnych stronach. W rl mamy mock drafty i gracze pokazują sie na campach. 1 minutę temu, SlaKB napisał: Zgadza się więc raczej niewykonalne Można rotacyjnie wyznaczać jednego z komiszy, kogoś kto akurat nie będzie miał picku w drafcie (albo jakis 2nd rounder tylko) - do ogarnięcia przy dobrej woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) 5 minut temu, Alonzo napisał: Co do exela przy drafcie - pełna zgoda, ale warto żeby było krótkie info przy każdym graczu o jego słabych i mocnych stronach. W rl mamy mock drafty i gracze pokazują sie na campach. Można rotacyjnie wyznaczać jednego z komiszy, kogoś kto akurat nie będzie miał picku w drafcie (albo jakis 2nd rounder tylko) - do ogarnięcia przy dobrej woli. w sumie przy drafcie dałoby radę bo można wrzucić na sam koniec do gierki (przed ostatnim meczem finałów np. ) tylko ja jestem pewien że to by prowadziło do ostrych histerii potem xD no i cały czas jak robimy drafty z reala to nie ma to aż takiego sensu (z góry +/- wiadomo kto będzie jaki) ale da się ogarnąć Edytowane 6 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Simka pod okiem komisza za 15 minut @Koelner Vonleh jest kontuzjowany i nie moze grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) 17 minut temu, julekstep napisał: w sumie przy drafcie dałoby radę bo można wrzucić na sam koniec do gierki (przed ostatnim meczem finałów np. ) tylko ja jestem pewien że to by prowadziło do ostrych histerii potem xD no i cały czas jak robimy drafty z reala to nie ma to aż takiego sensu (z góry +/- wiadomo kto będzie jaki) ale da się ogarnąć Jeszcze tylko kilka draftów Będę orędownikiem tego, żebyśmy później jechali ze 3 sezony co najmniej na tych mglistych mockach ( z rl), ponadto z 2 ostatnie roczniki rozpoczynające wtedy karierę w rl będzie jeszcze ciężko tak naprawdę ocenić. Edytowane 6 Października 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Jeszcze tylko kilka draftów Będę orędownikiem tego, żebyśmy później jechali ze 3 sezony co najmniej na tych mglistych mockach ( z rl), ponadto z 2 ostatnie roczniki rozpoczynające wtedy karierę w rl będzie jeszcze ciężko tak naprawdę ocenić. jak emes przygotuje draft to mogę zrobić 'mocki' (w sensie przy każdym grajku dać opisowo mocne/słabe strony + moją predykcję w stylu sufit ASG podłoga - starer) coś jak w NBA2K przy draftach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 21 minut temu, julekstep napisał: jak emes przygotuje draft to mogę zrobić 'mocki' (w sensie przy każdym grajku dać opisowo mocne/słabe strony + moją predykcję w stylu sufit ASG podłoga - starer) coś jak w NBA2K przy draftach dobrze ze już po drafcie z Jokiciem zarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Dzień 66 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 82 - Spurs 150 play-by-play Suns 111 - Bulls 96 play-by-play Jazz 94 - Pistons 123 play-by-play Trailblazers 92 - Clippers 110 play-by-play 76ers 78 - Bucks 103 play-by-play Nuggets 116 - Rockets 97 play-by-play Kings 86 - Knicks 115 play-by-play Nets 82 - Magic 135 play-by-play Cavaliers 115 - Hawks 99 play-by-play Raptors 107 - Heat 85 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Chris Paul - Suns - 7days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 można mieć MVP i jedynkę w drafcie jednocześnie? OTOZ TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 No i piękna wygrana z Rockets, warto bylo zaszaleć z adjustments. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi