SlaKB Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Teraz, Koelner napisał: mogą być narkotyki - my jesteśmy normalni Na narkotyki chyba wszywka nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 7 minut temu, SlaKB napisał: Na narkotyki chyba wszywka nie działa na alkohol czasami też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 19 minut temu, SlaKB napisał: Na narkotyki chyba wszywka nie działa Ustaw taktykę jak już jesteś, bo zaraz przerwa na ASG, a Pistons i Sixers cały sezon jadą na recommend Chociaż w twoim przypadku to nawet daje lepsze wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Ustaw taktykę jak już jesteś, bo zaraz przerwa na ASG, a Pistons i Sixers cały sezon jadą na recommend Chociaż w twoim przypadku to nawet daje lepsze wyniki Ustawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Ustawiłem to tank pojdzie tera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 2 godziny temu, SlaKB napisał: Problemu alkoholowego nie mam jeśli o to pytasz Każdy tak odpowiada jak ma problem. Tym bardziej ze nie padło to pytanie. 2 godziny temu, SlaKB napisał: Problemu alkoholowego nie mam jeśli o to pytasz Każdy tak odpowiada jak ma problem. Tym bardziej ze nie padło to pytanie. Ps. Jak widzisz podwójnie to masz jednak problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 31 minut temu, ignazz napisał: Każdy tak odpowiada jak ma problem. Tym bardziej ze nie padło to pytanie. Każdy tak odpowiada jak ma problem. Tym bardziej ze nie padło to pytanie. Ps. Jak widzisz podwójnie to masz jednak problem To może mam, luzik, ale przyczyną mojej nieobecności nie było alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: Każdy tak odpowiada jak ma problem. Tym bardziej ze nie padło to pytanie. Każdy tak odpowiada jak ma problem. Tym bardziej ze nie padło to pytanie. Ps. Jak widzisz podwójnie to masz jednak problem dopiero jak nie widzisz to masz problem 42 minuty temu, SlaKB napisał: To może mam, luzik, ale przyczyną mojej nieobecności nie było alko to może brak alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Godzinę temu, SlaKB napisał: To może mam, luzik, ale przyczyną mojej nieobecności nie było alko szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 simka za 10 min Dzień 55 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 117 - Sonics 122 play-by-play Suns 88 - Clippers 116 play-by-play Magic 102 - Knicks 135 play-by-play Nets 74 - Raptors 117 play-by-play Celtics 122 - Bucks 103 play-by-play Mavericks 137 - Trailblazers 114 play-by-play Hornets 106 - Kings 120 play-by-play Warriors 75 - Rockets 86 play-by-play Bulls 94 - Spurs 128 play-by-play Pacers 100 - Grizzlies 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 expose do simującego ostatnią simkę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Posprzatalbys chatę przed wrzuceniem filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 simka rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 17 minut temu, Koelner napisał: simka rulez Ty się tak nie ciesz zobacz post w trade request - ostrzeżenia wkurzyłeś Komisza 5 godzin temu, julekstep napisał: Jamaal Tinsley, Stephon Marbury, Andres Nocioni i Rasheed Wallace są niezadowoleni ze swojej roli w zespole @Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: expose do simującego ostatnią simkę: To dawaj rewanżową simke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 18 minut temu, profésora napisał: Ty się tak nie ciesz zobacz post w trade request - ostrzeżenia wkurzyłeś Komisza nie znają się na żartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 simka za 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 UWAGA!!!! Kosiarz grasuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Dzień 56 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 86 - Nuggets 104 play-by-play Heat 95 - Spurs 119 play-by-play Raptors 107 - 76ers 112 play-by-play Pistons 98 - Knicks 85 play-by-play Timberwolves 107 - Nets 94 play-by-play Clippers 106 - Hornets 131 play-by-play Cavaliers 101 - Lakers 110 play-by-play Rockets 114 - Jazz 100 play-by-play Suns 122 - Sonics 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: davis bertans - heat - 5 days noah vonleh - knicks - 12 days derrick rose - knicks - 8 days dwyane wade - lakers - 8 days chris paul - suns - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Tak to jest jak się komisza wkurza. Ja swój najlepszy bo najzdrowszy sezon miałem w roku gdzie wpisy moje miały jedynie charakter lizania dupki. Wtedy wyniki były przyzwoite. Niestety tuż przed PO coś mnie tonęło aby skomentować coś tam i wysypało mi Kidda i Jarmeina na dwie rundy. Bosh chyba 6 mecz z rzędu +14 zbiórek. a w top 10 REB go nie ma. Mocna konkurencja A nie już awansował na 7 po tej serii. Cudowny gracz. Mało rzutów dużo punktów. 30 lat a wszystkie średnie powyżej średnich kariery. W zbiórkach rekordowy sezon. A i nie pogardzę 3 asystami i 1,2 przechwytami. 82% z linii sprawia ze to pewny lider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi