kuba2419 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: Tylko wtedy było mało graczy A tak naprawdę potrzeba jedynie zapełnić pierwsza rundę i może połowę drugiej zawsze dobić można newgenami Chociaż tak jak Julek jestem za samymi newgenami, to by załatwiło sprawę tanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 9 minut temu, julekstep napisał: opcja nr 2 totalnie psuje wszelkie milestony, hofy itp (no duble fatalnie tam wyglądają dla takiego cyferkowego pedanta jak ja) Zawsze moze byc np Nicola Jokic II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 6 minut temu, Koelner napisał: Tylko wtedy było mało graczy Połączylibyśmy drafty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 4 minuty temu, Alonzo napisał: Połączylibyśmy drafty. No i trójka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Teraz, Koelner napisał: No i trójka 3P by było - może słabsze niż ci aktualni, ale to kwestia dogadania. Charlie Hoefer, Red Wallace, Virgil Vaughn, Art Spector, Connie Simmons, Johnny Simmons, Al Brightman - to wszystko gracze Boston Celtics z sezonu 46/47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 22 minuty temu, julekstep napisał: a) same newgeny Tylko że te simkowe newgeny są zawsze dramatycznie słabe. Jako assistant coach @ Heat byłbym za powtórka z przeszłości i rozwiązanie 2. Szkoda że pewnie nie zapisały się nigdzie stare csv draftów robionych z tamtych lat przed Geddo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Teraz, Cichy napisał: Tylko że te simkowe newgeny są zawsze dramatycznie słabe. czasem się trafiają kozaki ale fakt overall poziom grajków jest wyraźnie niższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 5 minut temu, Alonzo napisał: 3P by było - może słabsze niż ci aktualni, ale to kwestia dogadania. Charlie Hoefer, Red Wallace, Virgil Vaughn, Art Spector, Connie Simmons, Johnny Simmons, Al Brightman - to wszystko gracze Boston Celtics z sezonu 46/47 Kozak. Trzeba byłoby prześledzić historie NBA, więc byłoby że simka nie tylko bawi, tworzy przyjaźnie ale i edukuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 @julekstep jak tam dasz radę simke przed 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: @julekstep jak tam dasz radę simke przed 21? za jakieś 20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep jak tam dasz radę simke przed 21? fajnie że zostałeś komiszem, gratulacje! p.s. Proszę tylko myj rączki przed klikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: fajnie że zostałeś komiszem, gratulacje! p.s. Proszę tylko myj rączki przed klikiem Najpierw to ja muszę nauczyć się uruchamiać simke z tego sejwa bo ostatnio jakoś mi nie szło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 @julekstep Ci wytłumaczy, on ma dobre serduszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Jak bedzie kazal gdzies dopisywac cos przy magic to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Dzień 43 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 89 - Warriors 102 play-by-play Spurs 111 - Nets 85 play-by-play Raptors 118 - Hornets 121 play-by-play Kings 115 - Clippers 92 play-by-play Lakers 88 - Nuggets 97 play-by-play Bucks 95 - Hawks 86 play-by-play Mavericks 107 - Cavaliers 115 play-by-play Rockets 120 - Pacers 136 play-by-play Knicks 89 - Suns 121 play-by-play Trailblazers 105 - Timberwolves 112 play-by-play Celtics 94 - Magic 114 play-by-play 76ers 92 - Jazz 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nicolas Batum (Jazz) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Rip - 8 steali a oni piszą że on bronić nie umie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: ok - jesli tak wolicie to nie ma sprawy grunt zebyscie sie kochali co najmniej w polowie tak mocno jak @Pablo81 i @elwariato! xD a ja w takim razie kolo day 85 (jak SlaKB bedzie mia) zaczne naganiac - no chyba ze ktos zna kogos kto zna kogos (itd) kto chcialby dolaczyc! mam nadzieję, że my sie tak mocno nie kochamy jak @Cichy i @profésora słowem by Cichy to C's zgarnął to by dopiero wałki mogly isć na lini z heat ... choc w sumie w małżeństwie to różnie bywa, negocjacje moglyby byc twarde ... albo mocne, cos w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale wałek czemu? nikt się po niego nie zgłosił z waivera ja zgłosiłem się do Krzema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: czemu? nikt się po niego nie zgłosił z waivera ja zgłosiłem się do Krzema Trzeba było siedzieć cicho z Parkerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 @kuba2419 jedziesz z poranną simką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: @kuba2419 jedziesz z poranną simką Ja na razie czekam na szkolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi