Qcin_69 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 za mvp allstara będzie jakaś nagroda w postaci potencjału dla Cousinsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 5 minut temu, Qcin_69 napisał: za mvp allstara będzie jakaś nagroda w postaci potencjału dla Cousinsa? nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: nie xD to proszę o wystawienie go do meczu rookasow, niech walczy z Nurkiem o nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 @Krzemo @julekstep simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 simka za 20 min Dzień 41 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 127 - 76ers 98 play-by-play Trailblazers 91 - Raptors 104 play-by-play Heat 89 - Hornets 107 play-by-play Nuggets 94 - Rockets 123 play-by-play Kings 98 - Celtics 113 play-by-play Magic 119 - Lakers 81 play-by-play Warriors 90 - Timberwolves 107 play-by-play Knicks 80 - Spurs 110 play-by-play Wizards 127 - Pistons 115 play-by-play Hawks 89 - Clippers 83 play-by-play Suns 84 - Bucks 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rudy Fernandez (Wizards) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Zemsta Roya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: Zemsta Roya dokladnie chcialem to wstawić marnie zniósł to porzucenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 simka za 5 min! Dzień 42 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 102 - Timberwolves 88 play-by-play Clippers 89 - Heat 110 play-by-play Sonics 127 - Raptors 125 play-by-play Nets 91 - Pistons 101 play-by-play Pacers 89 - Bulls 119 play-by-play Trailblazers 92 - Kings 100 play-by-play Knicks 90 - Cavaliers 115 play-by-play Magic 111 - Grizzlies 109 play-by-play Spurs 98 - Bucks 90 play-by-play Celtics 115 - Lakers 98 play-by-play Rockets 113 - Jazz 81 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Bogowie simki zaczynają uśmiechać się do Magic. Wczoraj w ciasnej końcówce dwoma punktami ograli moje Hornets, teraz ten sam scenariusz przeciwko Grizzlies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Bogowie simki zaczynają uśmiechać się do Magic. Wczoraj w ciasnej końcówce dwoma punktami ograli moje Hornets, teraz ten sam scenariusz przeciwko Grizzlies. rekompensata za poczatek sezonu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Bogowie simki zaczynają uśmiechać się do Magic. Wczoraj w ciasnej końcówce dwoma punktami ograli moje Hornets, teraz ten sam scenariusz przeciwko Grizzlies. Magic wygrywają mecze na styku a Rockets demolują rywali jeden po drugim dzisiaj Webber jak za najlepszych czasów prawdziwy HOF!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 ale wygrac z Grizz na wyjezdzie kiedy Wall wyraznie przegral matchup z Mo to fajna sprawa! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: ale wygrac z Grizz na wyjezdzie kiedy Wall wyraznie przegral matchup z Mo to fajna sprawa! xD Skończył się streak Walla z +30pkt na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Moi chyba pierwszy raz od czasu jak Raptors mają Currego wygrali z Toronto - i to na wyjeździe! Uwielbiam simke - przegrałem u siebie z Nets, czy na wyjeździe z Lakers, a teraz pokonałem na wyjeździe kolejno Sotę i Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Alonzo napisał: Moi chyba pierwszy raz od czasu jak Raptors mają Currego wygrali z Toronto - i to na wyjeździe! Uwielbiam simke - przegrałem u siebie z Nets, czy na wyjeździe z Lakers, a teraz pokonałem na wyjeździe kolejno Sotę i Raptors Niespodzianki są częścią sportu. Chyba że w BeGM opisach, gdzie Alonzo pisze W/L oznaczone komentarze 100% win Edytowane 25 Września 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Niespodzianki są częścią sportu. Chyba że w BeGM opisach, gdzie Alonzo pisze W/L oznaczone komentarze 100% win To tzw. prawdopodobieństwo - zresztą opisywałem to szczegółowiej - widać chociaż że nie czytałeś tego nigdy ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: To tzw. prawdopodobieństwo - zresztą opisywałem to szczegółowiej - widać chociaż że nie czytałeś tego nigdy ze zrozumieniem A jest w ogóle ktoś kto ma czas czytać tę wszystkie opisy od początku do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: A jest w ogóle ktoś kto ma czas czytać tę wszystkie opisy od początku do końca? ja czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Godzinę temu, Alonzo napisał: Moi chyba pierwszy raz od czasu jak Raptors mają Currego wygrali z Toronto - i to na wyjeździe! Uwielbiam simke - przegrałem u siebie z Nets, czy na wyjeździe z Lakers, a teraz pokonałem na wyjeździe kolejno Sotę i Raptors To fakt, liczyłem na pewne zwycięstwo, a tu niespodzianka Dragic ładnie się stawił na mecz bo zazwyczaj średnio mu to wychodziło i udało Ci się wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 ogloszenie parafialne - jesli @SlaKB do day90 nie da znaku zycia to Pistons beda do wziecia (Cichy 1szy w kolejce ofc) tak zeby nowy GM mial jeszcze moment na pokombinowanie z trejdami przed TD ogloszenie parafialne nr 2 - @kuba2419 zglosil sie na nowego komisza i jego kandydatura zostala zaakceptowana jakos w przyszlym tygodniu zaczniemy wdrazanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi