ignazz Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Satelita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 19 minut temu, julekstep napisał: mocne wyniki, szanuję! tylko tym C's trzeba parę eLek wrzucić - nie po to im łamałem Wallace'a, żeby dalej wygrywali! A bogowie koszykówki patrza i widza kto zasługuje na karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 16 minut temu, ignazz napisał: Satelita co poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 43 minuty temu, ignazz napisał: Jak tam knicks? Pewne zwycięstwo z tankerem Lakers? U siebie Z @Pablo81 zrobiliśmy gruby trejd i przynajmniej mamy ten sam bilans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 simka za 15 min Dzień 24 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 116 - Grizzlies 123 play-by-play Hornets 122 - Bulls 121 play-by-play Suns 116 - 76ers 120 play-by-play Celtics 86 - Timberwolves 107 play-by-play Clippers 78 - Warriors 106 play-by-play Nuggets 113 - Trailblazers 70 play-by-play Lakers 97 - Pacers 123 play-by-play Knicks 107 - Bucks 111 play-by-play Jazz 100 - Nets 93 play-by-play Pistons 95 - Mavericks 109 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: mo williams - grizzlies - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Wow. Grizzz 49% za trzy gdzie skuteczność i tak zawalił LBJ swoimi 1/10 z 3. Ten zespół gra świetny basket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 DeMar DeRozan shoots a three-pointer from the top of the key. It's Good. J.J. Barea gets the assist. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:15 Bulls 121, Hornets 122 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Final Score - Hornets 122, Bulls 121 DeMar z game winning shot i w dodatku trójką! Rodzi się nowy Pierce. Muszę znaleźć odpowiedniego gifa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 sezon w pizde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 gramy za 15 min Dzień 25 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 116 - Hornets 119 play-by-play Hawks 97 - Suns 116 play-by-play Timberwolves 108 - Cavaliers 136 play-by-play Bucks 79 - Jazz 112 play-by-play Clippers 99 - 76ers 90 play-by-play Warriors 76 - Lakers 74 play-by-play Knicks 115 - Raptors 112 play-by-play Trailblazers 84 - Mavericks 106 play-by-play Bulls 131 - Pistons 101 play-by-play Rockets 122 - Wizards 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Zaczyna wychodzić zmęczenie i brak Wallace well, ciężkie 31dni simkowych przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 1 godzinę temu, Szulim napisał: Zaczyna wychodzić zmęczenie i brak Wallace well, ciężkie 31dni simkowych przede mną a co ja mam powiedzieć jak dostałem ostatnio wpierd##l u siebie od Nets? Experci by powiedzieli, że tankuję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 7 godzin temu, ignazz napisał: Wow. Grizzz 49% za trzy gdzie skuteczność i tak zawalił LBJ swoimi 1/10 z 3. Ten zespół gra świetny basket. Barnes jest badass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 11 minut temu, Alonzo napisał: tankuję MAMY TO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: a co ja mam powiedzieć jak dostałem ostatnio wpierd##l u siebie od Nets? Experci by powiedzieli, że tankuję.. Sorry Alonzo ale ta Twoja lojalność wobec graczy się trochę odbija na klubie i kibicach. Fajnie jak lojalność wobec graczy idzie wraz z flexibility salarowe oraz stałym umacnianiem klubu, a w Twoim wypadku zapchales salary przeciętnym TMcGrady i pobiera on kosmiczne pieniądze względem umiejętności ale myślę że gdybyś miał bardziej na względzie dobro klubu to zrobił byś odpowiednie pożegnanie na jakie zasłużył Tracy i spakował kilka pickow aby po sezonie mieć więcej kasy na wzmocnienia które Sonic w tej chwili potrzebuje aby nie bić się znowu o PO i 1st round exit Jeżeli taka gra Tobie daje satysfakcję to good for you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 14 minut temu, kuba2419 napisał: Sorry Alonzo ale ta Twoja lojalność wobec graczy się trochę odbija na klubie i kibicach. Fajnie jak lojalność wobec graczy idzie wraz z flexibility salarowe oraz stałym umacnianiem klubu, a w Twoim wypadku zapchales salary przeciętnym TMcGrady i pobiera on kosmiczne pieniądze względem umiejętności ale myślę że gdybyś miał bardziej na względzie dobro klubu to zrobił byś odpowiednie pożegnanie na jakie zasłużył Tracy i spakował kilka pickow aby po sezonie mieć więcej kasy na wzmocnienia które Sonic w tej chwili potrzebuje aby nie bić się znowu o PO i 1st round exit Jeżeli taka gra Tobie daje satysfakcję to good for you Ściągnięcie Meyersa daje mi właśnie druga alternatywę do tylko jednej, którą miałem po tym sezonie Ogólnie zakładałem kilka kombinacji w rotacji i to właśnie robię (choć nie spodziewałem się aż 28min. Rodneya McGrudera jako backup Dragicia ) .. miało być tak z 12-14min. Cóż mogę powiedzieć.. jak przyatakowałem Nets piątką Watson/McGruder/Roberson/Haslem/Meyers to nie było ze mnie co zbierać w 2 qw. Zbyt optymistycznie oceniłem siłę swojego trzeciego garnituru w najłatwiejszym (teoretycznie) meczu w sezonie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 simka za 10 min Dzień 26 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 91 - Raptors 103 play-by-play Sonics 131 - Knicks 121 play-by-play Heat 120 - 76ers 119 play-by-play Hornets 122 - Bucks 95 play-by-play Timberwolves 117 - Nuggets 102 play-by-play Pacers 131 - Cavaliers 134 play-by-play Spurs 118 - Kings 87 play-by-play Celtics 114 - Pistons 108 play-by-play Mavericks 93 - Lakers 89 play-by-play Warriors 97 - Wizards 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kendrick Perkins (Raptors) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Brawo Heat. Brawo mój człowiek NTMoore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Fajni Ci moi Kings w tym sezonie. Tacy nie za mocni. Mam swój pick więc idealna sytuacja: mogę tankować, nawet nie chcąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 6 godzin temu, ignazz napisał: Brawo Heat. Brawo mój człowiek NTMoore ETMoore to faktycznie wielka nadzieja czarnych trzeba dać mu szansę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 simka za 5 min! Dzień 27 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 117 - Nets 107 play-by-play Wizards 105 - Pistons 96 play-by-play Rockets 101 - Kings 116 play-by-play Pacers 101 - Lakers 99 play-by-play Hornets 120 - Magic 128 play-by-play Cavaliers 114 - Warriors 99 play-by-play Suns 105 - Timberwolves 128 play-by-play Hawks 95 - Knicks 131 play-by-play Jazz 112 - Bulls 119 play-by-play Sonics 82 - Celtics 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jameer Nelson (Pistons) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi