julekstep Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 simka za 10 min! Dzień 21 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 81 - Kings 120 play-by-play Cavaliers 109 - Pistons 113 play-by-play Heat 101 - Magic 125 play-by-play Mavericks 106 - Sonics 102 play-by-play Suns 96 - Hornets 114 play-by-play Warriors 93 - Bucks 128 play-by-play Bulls 112 - Trailblazers 114 play-by-play Nets 110 - 76ers 96 play-by-play Timberwolves 137 - Hawks 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: John Wall (Magic) - 8 Richard Jefferson (Mavs) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 pizdons w tym sezonie do po jeszcze awansuja, Iverek cancer, pewnie to przez niego nigdy po tytul nie sięgnęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 @julekstep czy sixers zostali komus przekazani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Teraz, RDG2 napisał: @julekstep czy sixers zostali komus przekazani? nie xD a skąd pytanie (za dobrze idzie? XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 nie bylo mnie w offseason + nie ustawialem taktyki, a widzialem ze byli chetni. w takim razie fajnie, bede staral sie grac bo chce zdobyc tytul bez shaqa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Teraz, RDG2 napisał: nie bylo mnie w offseason + nie ustawialem taktyki, a widzialem ze byli chetni. w takim razie fajnie, bede staral sie grac bo chce zdobyc tytul bez shaqa;) no miałeś farta że @MarcusCamby czuwał na FA i zmusił mnie do bidowania za 76ers (stąd utrzymanie Diopa + Tucker), chociaż ja bidowałem NIECHĘTNIE (nienawiść do 76ers) + generalnie super campy (szczególnie Deng, któy "zrobił Jeffersona") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: no miałeś farta że @MarcusCamby czuwał na FA i zmusił mnie do bidowania za 76ers (stąd utrzymanie Diopa + Tucker), chociaż ja bidowałem NIECHĘTNIE (nienawiść do 76ers) + generalnie super campy (szczególnie Deng, któy "zrobił Jeffersona") widzialem, ze bidowales, dzieki za to i dzieki @MarcusCamby deng wlasnie widze, ze wszedl polke wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 1 minutę temu, RDG2 napisał: widzialem, ze bidowales, dzieki za to i dzieki @MarcusCamby deng wlasnie widze, ze wszedl polke wyzej Musisz się wziąć w garść przegrałeś z Nets.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 dobra simka za 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: dobra simka Oby była dobra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 33 minuty temu, julekstep napisał: dobra simka za 10 min Pokaż wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dzień 22 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 107 - Lakers 96 play-by-play Pacers 112 - Bucks 105 play-by-play 76ers 130 - Hornets 112 play-by-play Raptors 108 - Kings 91 play-by-play Timberwolves 115 - Suns 133 play-by-play Mavericks 105 - Rockets 114 play-by-play Pistons 109 - Heat 106 play-by-play Celtics 99 - Sonics 93 play-by-play Knicks 76 - Warriors 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Larry Sanders (Bucks) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 simka za 15min Dzień 23 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 99 - Raptors 118 play-by-play Pistons 98 - Celtics 121 play-by-play Nuggets 79 - Warriors 88 play-by-play Spurs 99 - Trailblazers 85 play-by-play Lakers 102 - Knicks 99 play-by-play Timberwolves 140 - Bucks 122 play-by-play Wizards 138 - Cavaliers 131 play-by-play Nets 109 - Sonics 101 play-by-play Clippers 101 - Suns 133 play-by-play Hawks 102 - Rockets 134 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: elton brand - nuggets - 9 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Oszukal mnie z Kirilenko na sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) mocne wyniki, szanuję! tylko tym C's trzeba parę eLek wrzucić - nie po to im łamałem Wallace'a, żeby dalej wygrywali! Edytowane 15 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Jak tam knicks? Pewne zwycięstwo z tankerem Lakers? U siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Teraz, ignazz napisał: Jak tam knicks? Pewne zwycięstwo z tankerem Lakers? U siebie ten jak podjudza xD props! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: ten jak podjudza xD props! nawieje z tonacego okrętu i zgrywa ważniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 To wina tego promo filmiku 2008 We got Zach Randolph z Knicks gdzie akurat grubas miał grane w ekipie West Cost Teraz, elwariato napisał: nawieje z tonacego okrętu i zgrywa ważniaka Ty szanuj Chrisa Bosha. I młodzież. Rozumiem ze możesz nie zrozumieć gdy oddajesz graczy do satelickiego klubu za darmo. Z niczego napędziłem stracha najlepszym ekipom robiąc #1 seed bez pickow perspektyw i wpisana formuła ze z Miami nikt nie podpisze bo inni robili 9W sezony Nigdy w PO nie zagrałem w zdrowym składzie. Wcześniej w zdrowiu nie tskich leszczy kosiłem. Mając ekipę z ostatniego miejsca bilansu bez 1rd i tylko z Royem jako asset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 4 minuty temu, ignazz napisał: Ty szanuj Chrisa Bosha. I młodzież. Rozumiem ze możesz nie zrozumieć gdy oddajesz graczy do satelickiego klubu za darmo. wzruszylem się, w koncu ktos mnie docenił, SaS moim satelitą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi