Pablo81 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A jak ocenianie Clippers? Są for real? Gram tutaj już ósmy sezon i to jedyna drużyna, która w tym czasie nie grała w Playoffs. Narazie jeszcze liga nie rozszyfrowała Joka i grają lekko ponad stan, ale do PO raczej wejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A jak ocenianie Clippers? Są for real? Gram tutaj już ósmy sezon i to jedyna drużyna, która w tym czasie nie grała w Playoffs. Jeśli chodzi o 'perspektywy' to są for real (chociaż nie jest to chyba poziom Bulls 2 lata temu, czy Nuggets teraz) jeśli chodzi o ten sezon to zaraz powinni zejść na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Gram tutaj już ósmy sezon i to jedyna drużyna, która w tym czasie nie grała w Playoffs. Gram nie wiem który sezon i w tym czasie LAC też nie grali w playoffs ale zaryzykuje że podczas tych 8 sezonu znalazła by się drużyna, która nie grała w playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 minutę temu, SzuLcU napisał: Gram nie wiem który sezon i w tym czasie LAC też nie grali w playoffs ale zaryzykuje że podczas tych 8 sezonu znalazła by się drużyna, która nie grała w playoffs Nie chce Ci robić przykrości, ale sprawdziłem i moim zdaniem tylko Clippers w PO nie grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Fajnie że Rockets zawsze się znajdzie ktoś kto zagra mecz sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie chce Ci robić przykrości, ale sprawdziłem i moim zdaniem tylko Clippers w PO nie grali Nie robisz, przez te lata simka mi taką przykrość zrobiła, że te dwa ostanie dobre off sezony. Nie są w stanie tego wszystkiego zmazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Teraz, SzuLcU napisał: Nie robisz, przez te lata simka mi taką przykrość zrobiła, że te dwa ostanie dobre off sezony. Nie są w stanie tego wszystkiego zmazać a teraz zostałeś jeszcze oficjalnym wrogiem Magic BĘDZIE TYLKO GORZEJ! 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Fajnie że Rockets zawsze się znajdzie ktoś kto zagra mecz sezonu że niby Curry? w tym składzie to on tak będzie grał co drugi mecz, więc pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: a teraz zostałeś jeszcze oficjalnym wrogiem Magic BĘDZIE TYLKO GORZEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Ale @Sylvinho. Greena ustawił - chodzi jak złoto Narazie jest dobrze ale może jeszcze jakieś zmiany zajdą w składzie 24 minuty temu, kuba2419 napisał: Fajnie że Rockets zawsze się znajdzie ktoś kto zagra mecz sezonu Curry przecież często ma podobne mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 31 minut temu, Sylvinho. napisał: Narazie jest dobrze ale może jeszcze jakieś zmiany zajdą w składzie Curry przecież często ma podobne mecze Kurcze jak tak patrzę to nie dziwię się że w plecy 20pkt jak ROLO, Greg, Nate czy z ławki Webber lecą za 6pf.... I praktycznie ostatnia kwartę grają rezerwy totalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 2 wtopy z Suns na własnym parkiecie, oba mecze przegrane w 2 połowach. Adjustments niewiele pomogły. Brakuje jeszcze doświadczenia w ekipie. 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: A jak ocenianie Clippers? Jeżeli chodzi o balans kadry, to w tym sezonie wygląda to lepiej niż u mnie, myślę że spokojnie zrobią dobry wynik w RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Simka time? @julekstep @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Ja około 21.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 32 minuty temu, Krzemo napisał: Ja około 21.30 Czyli idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Dzień 11 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 112 - Sonics 123 play-by-play Clippers 110 - Rockets 113 play-by-play Knicks 94 - Heat 118 play-by-play Spurs 106 - Lakers 111 play-by-play Nets 106 - Kings 116 play-by-play Grizzlies 70 - Bulls 122 play-by-play Celtics 107 - Wizards 73 play-by-play Bucks 120 - Pacers 118 play-by-play Warriors 97 - Nuggets 93 play-by-play Cavaliers 114 - 76ers 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: andris biedrins - lal - 14 days jeff withey - lal - 7 days gary harris - gsw - 22 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 uuu wpierdol od lal ale bedzie swedziec pabla czysccie skrzynki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 6 minut temu, julekstep napisał: uuu wpierdol od lal ale bedzie swedziec pabla czysccie skrzynki! Hahaha jaki zakompleksiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Widzę ze z 2 przechwytami na zespół tez można wygrać mecz. Brawo Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 26 minut temu, ignazz napisał: Widzę ze z 2 przechwytami na zespół tez można wygrać mecz. Brawo Heat. spierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: spierdalaj A zapomniałem zapytać. Jak Tobie poszło w nocy? Przepraszam ze zapomniałem. Chyba nie dostałeś znowu dwudziestakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi