Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Może @Krzemo simnie? Edytowane 7 Września 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Może @Krzemo simnie? work Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Teraz, Krzemo napisał: work wychodzi z tego worka i simuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 simka za 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Teraz, Krzemo napisał: simka za 15 min Poranna, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, Krzemo napisał: simka za 15 min Dobrze, że o 19, to koło 22 jeszcze możemy machnąć wieczorną 13 minut temu, Pablo81 napisał: Poranna, prawda? Bardzo ciężki początek sezonu dla Nas U Ciebie to już właściwie stypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Dobrze, że o 19, to koło 22 jeszcze możemy machnąć wieczorną Bardzo ciężki początek sezonu dla Nas U Ciebie to już właściwie stypa Ustawiłem wczoraj wszystkie taktyki i zrobiłem 30 próbnych. Mam średnią 55,4 W, więc musi być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ustawiłem wczoraj wszystkie taktyki i zrobiłem 30 próbnych. Mam średnią 55,4 W, więc musi być lepiej No ja na próbnych, to powiedziałbym, że średnią miałem 8 udziałów Playoffs na 10 simek, co jakiś czas finały konferencji. Ogólnie testowałem Satoransky na PG, DeRozan na PG i obecne ustawienie przynosiło największe sukcesy. Ale póki co czarny scenariusz jest realizowany. Teraz w swoich simkach musisz uwzględnić, że Thomas 31 dni kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: No ja na próbnych, to powiedziałbym, że średnią miałem 8 udziałów Playoffs na 10 simek, co jakiś czas finały konferencji. Ogólnie testowałem Satoransky na PG, DeRozan na PG i obecne ustawienie przynosiło największe sukcesy. Ale póki co czarny scenariusz jest realizowany. Teraz w swoich simkach musisz uwzględnić, że Thomas 31 dni kontuzji No @Krzemo simowal Tam lekko z przodu Rox, a dalej SAS I Nuggets. Ale 2 niespodziewane wtopy z LAC i kontuzja IT sprawią, że do końca będzie walka o HCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 82 - Cavaliers 127 play-by-play Mavericks 117 - Warriors 116 play-by-play Heat 118 - Hawks 97 play-by-play Timberwolves 125 - Clippers 122 play-by-play Bulls 137 - Pacers 121 play-by-play Nuggets 103 - Grizzlies 98 play-by-play Magic 118 - Celtics 119 play-by-play Knicks 123 - Hornets 108 play-by-play Spurs 105 - Suns 110 play-by-play Pistons 112 - Jazz 113 play-by-play Sonics 105 - Rockets 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: mo williams - grizzlies - 7 days isaiah thomas - spurs - 31 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dwóch nominalnych SFów w Spurs Dwóch nominalnych SGków w Pacers zakłady o to że Baron po day 20 wróci do Teksasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: Dwóch nominalnych SFów w Spurs Dwóch nominalnych SGków w Pacers zakłady o to że Baron po day 20 wróci do Teksasu? A co tam w Orlando? Może tam najpierw ogarnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A co tam w Orlando? Może tam najpierw ogarnij 2 porażki jednym punktem na wyjeździe z niezłymi ekipami nie ma paniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 @kolader zmiana taktyki, bo gramy o 22:00 wieczorną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Teraz, Pablo81 napisał: @kolader zmiana taktyki, bo gramy o 22:00 wieczorną a kto simuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: 2 porażki jednym punktem na wyjeździe z niezłymi ekipami nie ma paniki Ale z tym składem masz pace na 52W... Często Sixers są lepsi. Teraz, julekstep napisał: a kto simuje? A Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Ale z tym składem masz pace na 52W... Często Sixers są lepsi. to jest team na PO nie na RS jak GSW 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: to jest team na PO nie na RS jak GSW 2018 No ja od teraz też mam taką wersję Innej mieć nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Teraz, Pablo81 napisał: No ja od teraz też mam taką wersję Innej mieć nie mogę Twoja ekipa nie jest ani na RS ani na PO Twoja ekipa jak zwykle jest NA SPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: Twoja ekipa nie jest ani na RS ani na PO Twoja ekipa jak zwykle jest NA SPRZEDAŻ Jakby mi kiedyś bieda zajrzala w oczy, to chociaż będę mógł pierścienie mistrzowskie sprzedać, a Ty? Będziesz żądał kasy od Koterskiego, za to, że postać Adasia Mialczynskiego wzorowana jest na GMie Magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi