julekstep Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Jako że sezon zaraz rusza to nowy temacik do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 @julekstep Jeszcze Caron Butler nie jest dodany. A Reggie Lewis sobie już od kilku sezonów robi za Haslema Btw, jak przed 1 simką wleci jakiś deal to będzie wklepane przed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: @julekstep Jeszcze Caron Butler nie jest dodany. A Reggie Lewis sobie już od kilku sezonów robi za Haslema Btw, jak przed 1 simką wleci jakiś deal to będzie wklepane przed? tak (chyba że to będzie deal z PTB albo Heat, gdzie w tym sezonie będzie pending ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 U mnie tez jeszcze nieaktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Raptors in Wayne Ellington ktoś (a dokładnie C's) już podpisał Ellingtona 1 minutę temu, eMeS napisał: U mnie tez jeszcze nieaktualnie oj dobra nie kliknąłem już powinno być @Braveheart22 już powino być ok (z Butlerem, bez Lewisa) Edytowane 3 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 12 minut temu, julekstep napisał: ktoś (a dokładnie C's) już podpisał Ellingtona oj dobra nie kliknąłem już powinno być @Braveheart22 już powino być ok (z Butlerem, bez Lewisa) Zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 to kiedy startujem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 4 minuty temu, Sylvinho. napisał: Zmieniłem git, masz go już w taktyce 1 minutę temu, elwariato napisał: to kiedy startujem? wszystkie składy pełne, tylko 7 ekip bez taktyki jutro 20:00 myślę że wstępnie można ruszyć z sezonem (ale to będzie mnóstwo wklepywania, więc simka pewnie najwcześniej o 21) kto do tego czasu nie ogarnie taktyki, tam pójdzie 'recommended' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 10 minut temu, julekstep napisał: git, masz go już w taktyce wszystkie składy pełne, tylko 7 ekip bez taktyki jutro 20:00 myślę że wstępnie można ruszyć z sezonem (ale to będzie mnóstwo wklepywania, więc simka pewnie najwcześniej o 21) kto do tego czasu nie ogarnie taktyki, tam pójdzie 'recommended' To pewnie Pistons pójdą reconnended Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 4 minuty temu, kuba2419 napisał: To pewnie Pistons pójdą reconnended @SlaKB powinien simować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 5 ekip bez taktyk: @SlaKB @RDG2 @profésora @Sylvinho. @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 ruszyć dupska lenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: ruszyć dupska lenie Już nie ma co pospieszać i tak wieczorem gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @Krzemo @julekstep o której ruszamy z ligą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 21 minut temu, kuba2419 napisał: @Krzemo @julekstep o której ruszamy z ligą? jak Bóg da! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 O której nygusy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 11 minut temu, Koelner napisał: O której nygusy? zaraz zacznę wklepywać powoli, ale że na pół gwizdka to klik najwcześniej 22 @Pablo81 chcesz tego smusha gdzieś w taktyce? bo nie chce mi się bazy updejtować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 17 minut temu, julekstep napisał: zaraz zacznę wklepywać powoli, ale że na pół gwizdka to klik najwcześniej 22 @Pablo81 chcesz tego smusha gdzieś w taktyce? bo nie chce mi się bazy updejtować Gramy bez narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @bogans2 - błędna taktyka, tylko 12 graczy może być w aktywnym rosterze (nadmiar ma lecieć na IL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 27 minut temu, julekstep napisał: @bogans2 - błędna taktyka, tylko 12 graczy może być w aktywnym rosterze (nadmiar ma lecieć na IL) Jak Ci idzie klepanie rosteru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi