Tecu Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Hej, zobaczmy czy mamy chętnych do gry. Jeżeli ktoś by ogarnął draftowe wyliczenia i zrobił tabelkę ze składami to mogę (nie za dobrze,bo już próbowałem) ogarnąć sezon. Jak nie to będziemy kombinowali,ale na razie trzeba sprawdzić czy chcemy wciąż grać. Prośba o potwierdzenie lub nie, chęci do gry,jak jest ktoś spoza gry to też proszę o deklarację chęci dołączenia, bo pewnie będą wolne miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 @matek @TryczekSzukarek@evitacre @Pablo81 @Sylvinho. @Tizz @antek @t_omko @Vic @cvbe @Tocheck @obi @Muslii @El-Maniaque @Krzemo @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Jak będziecie mieć wolny team, to chętnie jakiś przejmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 8 minut temu, Alonzo napisał: Jak będziecie mieć wolny team, to chętnie jakiś przejmę. Myślę, że minimum jeden będzie,bo @cvbe raczej niestety nie wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Myślę, że minimum jeden będzie,bo @cvbe raczej niestety nie wróci Szkoda zniknięcia z forum Cvbe Tak czy inaczej deklaruję chęć włączenia się do zabawy - a jak doskonale wiesz, będę miał więcej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Nie gram dalej. Dzięki wielkie za wspólną grę przez te wszystkie sezony, ale czuję, że się wypaliłem, a ja albo gram na poważnie albo wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 W dniu 19.08.2022 o 18:30, Muslii napisał: Nie gram dalej. Dzięki wielkie za wspólną grę przez te wszystkie sezony, ale czuję, że się wypaliłem, a ja albo gram na poważnie albo wcale. Dzięki za grę i dzięki za konkretną deklarację. Jak będziesz miał ochotę kiedyś wrócić to wiesz gdzie nas szukać Jeżeli liga będzie jeszcze istniała @Pablo81 @Tizz @antek @t_omko @cvbe @obi @El-Maniaque @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Ja gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi