kcp78 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) od wczoraj. meczyki (wybrane?) do obejrzenia na oficjalnym kanale iihf. go suomi!... edit: ok, ktos sie podszywa pod iihf tak czy owak... Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) no to mamy cwiercfinaly. can - sui, us - cze, fin - ger, swe - lat. lotysze moga sprawic niespodzianke, czesi pewnikiem 'powalcza'... slowacy bez knazko i slafkovsky'ego byli chlopcem do bicia, co bylo do przewidzenia, swoja droga... Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez kcp78 nieaktualna informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @kcp78 Przykro mi, że nie miałeś z kim podyskutować. Akurat urlopowy czas to śledziłem tylko pobieżnie. Kanada od początku chyba wyglądała na pewniaka, ale jak widać w finale Finowie jak równy z równym i w sumie szkoda, że nie wygrali. Z tego co czytałem to zachwyty nad McTavish'em. Kolejny utalentowany chłopak, który zaraz wskoczy na stałe do składu Anaheim. Mnie osobiście cieszy, że z dobrej strony pokazali się prospekci Islanders, Raty w barwach Suomi oraz Dufour w barwach Kanady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 5 minut temu, Braveheart22 napisał: @kcp78 Przykro mi, że nie miałeś z kim podyskutować. Akurat urlopowy czas to śledziłem tylko pobieżnie. Kanada od początku chyba wyglądała na pewniaka, ale jak widać w finale Finowie jak równy z równym i w sumie szkoda, że nie wygrali. Z tego co czytałem to zachwyty nad McTavish'em. Kolejny utalentowany chłopak, który zaraz wskoczy na stałe do składu Anaheim. Mnie osobiście cieszy, że z dobrej strony pokazali się prospekci Islanders, Raty w barwach Suomi oraz Dufour w barwach Kanady. spoko, @Braveheart22. bardziej 'informacyjnie' zalozylem ten temat. mctavish byl mega skuteczny. bedzie 'kotem' w nhl. finowie byli godnym przeciwnikiem dla 'klonowego liscia'. rownie dobrze to oni mogli cieszyc sie ze zwyciestwa (mctavish, nomen omen, wybil krazek 'tanczacy' na linii). u nas bardzo ladnie pokazali sie hirvonen i simontaival (swietny przeglad pola! ciekawe, czy kings wezma go juz na nadchodzacy sezon?)... raty to kot!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi