julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 20 minut temu, Qcin_69 napisał: Hawks 6.E.Udoh 1 rok vet min 7.C.Brewer 1 rok vet min xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: nie masz wolnych slotów już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 wieśniak się wkurwił i zakończył zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 dajcie link do discorda. Nie jestem u siebie na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Deron i Rip znowu razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Deron i Rip znowu razem. nie moga zyc bez siebie chlopaki, w cali związki jedno pciowe zalegalizowane to akurat dobrze trafili, plus patrzac po historii ich partnerstwa to do 3 razy sztuka, nie ma sie co poddawac bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 5 minut temu, elwariato napisał: nie moga zyc bez siebie chlopaki, w cali związki jedno pciowe zalegalizowane to akurat dobrze trafili, plus patrzac po historii ich partnerstwa to do 3 razy sztuka, nie ma sie co poddawac bedzie dobrze Tam trochę lipa, bo żaden nie broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Tam trochę lipa, bo żaden nie broni. nie gadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Pistons i Lakers bez ofert w 4tej turze (PTB się nie liczy bo mają full roster) @SlaKB @piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 @MarcusCamby współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 @julekstep a wy tam wklepujecie w ogóle moje oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Teraz, Alonzo napisał: @julekstep a wy tam wklepujecie w ogóle moje oferty? tak xD 7 minut temu, kuba2419 napisał: @MarcusCamby współczuję imho współczucie to się tutaj należy @Roger który będzie musiał teraz się bawić z przepłaconym Bobanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Teraz, julekstep napisał: tak xD bo nic na to nie wskazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: bo nic na to nie wskazuje spoko, ze mną też póki co tylko Harkless podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 5 minut temu, Alonzo napisał: bo nic na to nie wskazuje też tak myślałem że u mnie, 1 etap grubo a kolejne nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: New Orleans Hornets: Tyler Hansbrough - MLE Kutas Brak jakiegokolwiek poszanowania dla kultury organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Alonzo napisał: Kutas Brak jakiegokolwiek poszanowania dla kultury organizacji Przecież ja w to FA straciłem już trzech wysokich z rotacji. Kimś muszę załatać roster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 10 godzin temu, julekstep napisał: tak xD imho współczucie to się tutaj należy @Roger który będzie musiał teraz się bawić z przepłaconym Bobanem 4 rok kontraktu gdzie wszyscy inni dawno już spierdzielą z Dallas, to będzie ostatni rok, więc ryzyko nie za duże, a swoje przy Joshu powinien zrobić. Nie był to podpis marzeń, ale jest jak jest. Mam wrażenie, że te niesamowite szczęście podczas fa, które zdarza się raz na 15 sezonów (MJ i Josh) obraca się przeciwko mnie w pozostałych latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Przecież ja w to FA straciłem już trzech wysokich z rotacji. Kimś muszę załatać roster. To trza było nie żydzić Bobanowi w poprzednich etapach FA - tym bardziej, że mogłeś. PsychoT też będzie moim 3 graczem którego tracę w to offseason. U mnie wzmocnienie na zbiórce było kluczowe, bo Brook i Bynum nie są tu niestety zbyt dobrzy. Tylerowi Zellerowi rzuciłem nawet LLE - max tego co mogłem (nawiasem mówiąc to głupie @julekstep że jak nie zaklepię 2nd rundera za 5mln$ to mogę go stracić za free po 2 sezonach i nie mam jak dać mu więcej - dałbym mu 2-3mln ale nie miałem jak bez jego birdów). No nic.. Konkurencja po mocnych campach Flynna rok temu mi podbiera młodzież, którą sobie wychowuję.. Wyhodujemy innych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) AHA ZACZYNAM AKCJĘ: UWOLNIĆ WEBBERA Z ROCKETS! (btw czemu nikt mu MLE nie daje to nie rozumiem, w takich Raptors by był pewnie lepszym fitem niż Boozer a jakby dostał ofertę to by pewnie podpisał) Go Suns! Będzie pasował! Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi