elwariato Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 5 godzin temu, Alonzo napisał: To się GM Philly ucieszy, że takiego wymiatacza z potencjałem 80 na dzień dobry dostał Chociaż wporzo sie nazywa, tarik black, brzmi kozacko znajac szczescie phili bedzie steal słowem szara eminencja simki rdg zawsze czuwa, a tu co. @RDG2 mistrzu, pogromco magic żyjesz? jeśli nie, to nie odpisuj, dziwnie by to wygladało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Niezłe się tu bawicie w Draft. W rok robić dwa sezony i w rok robić Draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 15 minut temu, ignazz napisał: Niezłe się tu bawicie w Draft. W rok robić dwa sezony i w rok robić Draft ja tam się już o tempie draftu nie odzywam, bo sezon w sezon to samo - podobał mi się ten Twój przykład o bingo dla emerytów - simkowy draft pasuje tu idealnie. Dojrzewa we mnie myśl, że kiedyś skumuluje w simce jak najwięcej wyborów w jednym drafcie i będę wybierał każdego gracza po 23h i 59min. - ideałem by było mieć wtedy wszystkie picki w I rundzie to wstrzymałbym grę na cały miesiąc - może wtedy w Radzie Entów by się jakieś przemyślenia odnośnie zreformowania draftu pojawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 12 minut temu, Alonzo napisał: ja tam się już o tempie draftu nie odzywam, bo sezon w sezon to samo - podobał mi się ten Twój przykład o bingo dla emerytów - simkowy draft pasuje tu idealnie. Dojrzewa we mnie myśl, że kiedyś skumuluje w simce jak najwięcej wyborów w jednym drafcie i będę wybierał każdego gracza po 23h i 59min. - ideałem by było mieć wtedy wszystkie picki w I rundzie to wstrzymałbym grę na cały miesiąc - może wtedy w Radzie Entów by się jakieś przemyślenia odnośnie zreformowania draftu pojawiły. mamy okres wakacyjny mimo wszystko, więc tu ciężko oczekiwać pełnej aktywności od każdego ofc też mi się średnio podoba że tegoroczny draft się tak ciągnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Sori, zazwyczaj od razu wybieram, ale dzisiaj u mnie pick bedzie wieczorem dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Meh przestanta narzekać w simce jak w realu sezon ogorkowy musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 13 minut temu, elwariato napisał: Meh przestanta narzekać w simce jak w realu sezon ogorkowy musi być w międzyczasie można podyskutować o czymś ciekawym np 'który sezon Magic wspominasz najlepiej i czemu?' albo 'który GM jest najlepszy i czemu jest to julek?' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: w międzyczasie można podyskutować o czymś ciekawym np 'który sezon Magic wspominasz najlepiej i czemu?' albo 'który GM jest najlepszy i czemu jest to julek?' Bardzo propsuje To na pierwsze, ten 35 czy ktory to był co to Magic byli takim faworytem że wychodziło to poza skalę i fostali oklep od Wolves w finale I czemu to julek, no proste nikt tak nie buduje contenderow z rywali swych Julciu super zabawa nastepnego typuję do odpowiedzi @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 12 minut temu, elwariato napisał: Bardzo propsuje To na pierwsze, ten 35 czy ktory to był co to Magic byli takim faworytem że wychodziło to poza skalę i fostali oklep od Wolves w finale I czemu to julek, no proste nikt tak nie buduje contenderow z rywali swych Julciu super zabawa nastepnego typuję do odpowiedzi @Alonzo Sezon to zdecydowanie ten, w którym Julek miał chyba 4 All starów - zdaje się, że to ten sam, co podałeś, gdzie w Finale przegrał z Sotą. A odnośnie drugiego pytania - mało kto ma w simce wpływ na wycenę graczy na FA jak Julek dzięki swoim rankingom i analizom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 18 minut temu, julekstep napisał: w międzyczasie można podyskutować o czymś ciekawym np 'który sezon Magic wspominasz najlepiej i czemu?' albo 'który GM jest najlepszy i czemu jest to julek?' Nie ulega wątpliwości ze najbardziej emocjonującym sezonem Orlando Magic będzie ten nadchodzący. Zdradzę nawet sekret, ze kulisami mojego odejścia z Miami Heat było umożliwienie sobie przeżycia tego epokowego wydarzenia bez jakichkolwiek zaburzeń. Po prostu będąc z boku niejako wydarzeń z oczyszczonym umysłem i już nie patrząc na Orlando jako niedoścignięta konkurencja łatwiej będzie o czysta rozkosz. Dziwne by było abym jako GM innego klubu entuzjastycznie podchodził do każdego zwycięstwa wielkich i potężnych Magic. Oczekiwania są ogromne i tylko Wielki Człowiek jest w stanie udźwignąć brzemię dowodzenia przywództwa i odpowiedzialności za losy całego świata. Zbliżająca się rozkosz podnieca jeszcze bardziej a podnieta sprawia ze Draft się dłuży i znowu podsyca żar zbliżających się wydarzeń. Mając czas wolny mogę skupić się na każdym spotkaniu Magic aby w pełni zauważyć ich Wielkość. Będę smakował i kosztował te rozkosz w bardzo zmysłowy i wysublimowany sposób. Pierwszy raz bez zazdrości i tylko z podziwem szczerym wzruszającym konsumując piękno pełnym smakiem … jedynie z żalem ze tego piękna nie mogę dotknąć ale to oczywiste jak piszemy o poziomie boskości. Co do drugiego pytania to jest ono niesmaczne. O pewnych rzeczach nie wypada dyskutować w tym oczywiście w przypadku tej kwestii. Zamiast tego zostawię tu pewne słowo: Aksjomat, postulat, pewnik – jedno z podstawowych pojęć logiki matematycznej. Od czasów Euklidesa uznawano, że aksjomaty to zdania przyjmowane za prawdziwe, których nie dowodzi się w obrębie danej teorii matematycznej. Zycie nie lubi pustki wiec chętnie podyskutuje o tym kto jest drugim najlepszym GM we wszechświecie. Taki trzeci tier po prostu patrząc na poziom ChoseN One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 k**** ja z tą głupią Sotą przegrałem 3 ostatnie mecze różnicami 2, 2 i 3 punktów jprdl jakie to było przykre ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 8 minut temu, julekstep napisał: k**** ja z tą głupią Sotą przegrałem 3 ostatnie mecze różnicami 2, 2 i 3 punktów jprdl jakie to było przykre ;( lepiej przegrać jeden mecz 8 pkt niż trzy razem 7 pkt 18 minut temu, ignazz napisał: Nie ulega wątpliwości ze najbardziej emocjonującym sezonem Orlando Magic będzie ten nadchodzący. Zdradzę nawet sekret, ze kulisami mojego odejścia z Miami Heat było umożliwienie sobie przeżycia tego epokowego wydarzenia bez jakichkolwiek zaburzeń. Po prostu będąc z boku niejako wydarzeń z oczyszczonym umysłem i już nie patrząc na Orlando jako niedoścignięta konkurencja łatwiej będzie o czysta rozkosz. Dziwne by było abym jako GM innego klubu entuzjastycznie podchodził do każdego zwycięstwa wielkich i potężnych Magic. Oczekiwania są ogromne i tylko Wielki Człowiek jest w stanie udźwignąć brzemię dowodzenia przywództwa i odpowiedzialności za losy całego świata. Zbliżająca się rozkosz podnieca jeszcze bardziej a podnieta sprawia ze Draft się dłuży i znowu podsyca żar zbliżających się wydarzeń. Mając czas wolny mogę skupić się na każdym spotkaniu Magic aby w pełni zauważyć ich Wielkość. Będę smakował i kosztował te rozkosz w bardzo zmysłowy i wysublimowany sposób. Pierwszy raz bez zazdrości i tylko z podziwem szczerym wzruszającym konsumując piękno pełnym smakiem … jedynie z żalem ze tego piękna nie mogę dotknąć ale to oczywiste jak piszemy o poziomie boskości. Co do drugiego pytania to jest ono niesmaczne. O pewnych rzeczach nie wypada dyskutować w tym oczywiście w przypadku tej kwestii. Zamiast tego zostawię tu pewne słowo: Aksjomat, postulat, pewnik – jedno z podstawowych pojęć logiki matematycznej. Od czasów Euklidesa uznawano, że aksjomaty to zdania przyjmowane za prawdziwe, których nie dowodzi się w obrębie danej teorii matematycznej. Zycie nie lubi pustki wiec chętnie podyskutuje o tym kto jest drugim najlepszym GM we wszechświecie. Taki trzeci tier po prostu patrząc na poziom ChoseN One nie szkoda Twojego ignaxitu do trejdów byłeś ciężki typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) 14 minut temu, julekstep napisał: k**** ja z tą głupią Sotą przegrałem 3 ostatnie mecze różnicami 2, 2 i 3 punktów jprdl jakie to było przykre ;( Pamiętam Na forum smuciliśmy sie razem z Tobą.. Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Draftujcie szybciej, proszę, bo zaraz cały skład rozjebię! (gierka mówi: "Pablo - nie!", nałóg: "Dawaj, robimy tę wymianę! Będzie zajebiscie!") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Draftujcie szybciej, proszę, bo zaraz cały skład rozjebię! (gierka mówi: "Pablo - nie!", nałóg: "Dawaj, robimy tę wymianę! Będzie zajebiscie!") Nie widzisz Julek wymyslił nowa fajną zabawę, olac draft 2 godziny temu, Koelner napisał: do trejdów byłeś ciężki typ Nie bierz przykladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 6 minut temu, elwariato napisał: Nie bierz przykladu oczywiście, ze mną jak z dzieckiem mówisz-masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 No ciężki typ ze nie przyjmowałem ofert które urządzały tylko stronę co wysyła ofertę? Przyznam ze cenie w tych gierkach swoich graczy i staram się uzyskać zysk ze sprzedaży ale patrzę w potrzeby drugiej strony i jak już coś podrzucę to ma to ręce i nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: No ciężki typ ze nie przyjmowałem ofert które urządzały tylko stronę co wysyła ofertę? Ty z Jerebko robiłeś allstara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Koelner napisał: oczywiście, ze mną jak z dzieckiem mówisz-masz daj greena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Teraz, Koelner napisał: Ty z Jerebko robiłeś allstara Co nie znaczy ze miał iść za gracza którego poziom był równy tym co można było pobrać na FA list Ot miły młody prospekt z szansami na 3-4 dobre staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi