danny Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 9 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Działa wam nba.com na telefonie ? Widzę ze zmienili layout i ja na iPhonie doświadczam takie coś ze jak scrolluje w dol to samo mi przeskakuje do góry od razu. Wie ktoś o co chodzi? celowo to zrobili żeby wymusić instalację apki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Ludki co ogladajo Knicks Czy Obi Toppin wreszcie wygląda jak koszykarz, czy tylko mu dobre hajlajty porobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) Wg mnie Nba powinno na to zareagowac nawet jezeli to bylo podczas treningu. Min 10 meczy powinien byc out Edit: moze byc ze dwa miechy w gore Fast forward to Wednesday’s practice. Our sources on site say Poole called several fouls during a scrimmage, and Draymond called him a “bitch” multiple times as a result. Source: TMZ Staff @ TMZ.com Edytowane 8 Października 2022 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 7 godzin temu, josephnba napisał: Ludki co ogladajo Knicks Czy Obi Toppin wreszcie wygląda jak koszykarz, czy tylko mu dobre hajlajty porobili? on już pod koniec sezonu wyglądał bdb, szkoda, że przez wielkie dupsko Randla nie ma dla niego szans na więcej minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 26 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: on już pod koniec sezonu wyglądał bdb, szkoda, że przez wielkie dupsko Randla nie ma dla niego szans na więcej minut To się może szybko zmienić Knicks raczej nie powinni wiązać z nim nadziei, ten kontrakt to jakaś pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 atlanta 2 razy ojebala milwakie oba zespoly w 1 meczu graly na powaznie z tego co widzialem something czy nothing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 1 minutę temu, Kubbas napisał: atlanta 2 razy ojebala milwakie oba zespoly w 1 meczu graly na powaznie z tego co widzialem something czy nothing? ale wiesz, że w drugim meczu Giannis nie grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Nothing. nigdy w nba się nie sumuje 1+1=2 raz zagrał Dejounte a drugi raz Trae moze nie być kolorowo jak obaj w Po będą musieli dźwignąć ponad stan. Świetnie się oglądało ale poczekałbym Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: ale wiesz, że w drugim meczu Giannis nie grał? Who? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale wiesz, że w drugim meczu Giannis nie grał? nie wiedzialem dzieki za info Draymon na konferencji juz taki madry nie byl jak na swoich podcastach powiedzial tyle ze nic nie powiedzial i nawet chyba nie przeprosil? wylaczylem po 2 minutach gosc robi z siebie filozofa po tym jak wyjebal koledze partyzanta w mysl zasady, pomoz koledze, wypierdol mu bule EDIT jednak przeprosil raz na samym poczatku Poola Edytowane 8 Października 2022 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 @Alonzo będziesz zakladal temat o Heat? Bo chce nawyzywać Dariusa Daysa za to, że przyszedł bez formy i zapuszczony na camp przy zycwioej szansie nawet na s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: @Alonzo będziesz zakladal temat o Heat? Bo chce nawyzywać Dariusa Daysa za to, że przyszedł bez formy i zapuszczony na camp przy zycwioej szansie nawet na s5. Nope, nie znam się na Heat ale szacun za to, że znasz Daysa i Caina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Złoto KG to skarb w czasach fałszywości, uwielbiam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 W dniu 4.10.2022 o 20:11, barcalover napisał: Nagrałem i mam zamiar w miarę regularnie nagrywać podcast z koszykarskim memiarzem Babiarzem. Jakby ktoś chciał sprawdzić i dać feedback - śmiało! Wczoraj wrzuciliśmy do sieci drugi odcinek, jeśli ktoś chciałby posłuchać to zapraszam: Oczywiście wszelki feedback i opinie mile widziane! Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Lets go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 30 minut temu, Tecu napisał: Lets go! Chryste ale tu jest smaczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 12:56, barcalover napisał: Wczoraj wrzuciliśmy do sieci drugi odcinek, jeśli ktoś chciałby posłuchać to zapraszam: Oczywiście wszelki feedback i opinie mile widziane! Dzięki Wczoraj nagraliśmy 3 odcinek. SoundCloud: Spotify: https://open.spotify.com/episode/0ZACgllIjOtrojS4BrhzKr?si=f28333dd6d254ccf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Ben Simmons' fouled out in first official game as a Nets. He had 4 pts on 2/3 shooting, 0/2 FTs, 5 rebs, 5 asts, 6 fouls in 23 minutes. Ziobro zdziwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Wstaje rano. Wrzucam sobie 2 i 3 Suns-Mavs i mówię ooo chyba mieli rację ci co pisali o kryzysie Suns. Nic się tam nie kleiło. Luka z woodsem szaleją. Robią co chcę. Wyłąćzam kompa jade do pracy a tu wynika 107-105 dla Suns... Co tam się odwaliło od końcówki tej 3 kwarty. Tam w polowie było jakieś plus 20 dla mAvs i nic nie wskazywało na zmianę wyniku Ile tygodni / sezonów Cuban potrzebuje by ogarnąć temu Luce sensowne wsparcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 6 minut temu, ely3 napisał: Wstaje rano. Wrzucam sobie 2 i 3 Suns-Mavs i mówię ooo chyba mieli rację ci co pisali o kryzysie Suns. Nic się tam nie kleiło. Luka z woodsem szaleją. Robią co chcę. Wyłąćzam kompa jade do pracy a tu wynika 107-105 dla Suns... Co tam się odwaliło od końcówki tej 3 kwarty. Tam w polowie było jakieś plus 20 dla mAvs i nic nie wskazywało na zmianę wyniku Ile tygodni / sezonów Cuban potrzebuje by ogarnąć temu Luce sensowne wsparcie? Chyba zaspany byłeś, że po tym meczu krytykujesz Cubana, a nie Lukę właśnie. W drugiej połowie Suns przestali się nabierać na jego grę i postanowili żyć z izolacjami Luki, w efekcie czego piłka przestała krążyć i zaciął się cały atak Mavs. Jedyna chwila po przerwie kiedy Mavs wyglądali dobrze, to wtedy, gdy się Wood rozkręcił i zdobył 16 pkt z rzędu, wtedy Luka jednak odpoczywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 @karpik JA pisałem ,ze widziałem drugą i początek 3 kwarty więc nie byłem zaspany tylko nie wiedizałem co sie wydarzyło na przełomiec 3 i 4. Widziałem dobrą grę Luki w drugiej i szaleństwa Wooda w 3 kwarcie tzn wyszedłem jak on miał chyba 10 pkt z rzędu a jak widze zakończył z 16 Ok jak mówisz ,że Monty ogarnął rotacje w obronie to fajnie ale i tak stracić 20 pkt przewagi w 10 minut to trzeba się starać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi