Raven2156 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Myślę, że śmiało możemy założyć już nowy wątek. I czyniąc honory - pierwsze pytanie w tym roku. Wiecie może czy jest już oficjalna data opublikowania terminarzu spotkań na najbliższy sezon? Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Teraz, Raven2156 napisał: Myślę, że śmiało możemy założyć już nowy wątek związany z nadchodzącym sezonem. I czyniąc honory - pierwsze pytanie w tym sezonie. Wiecie może czy jest już oficjalna data opublikowania terminarzu spotkań na najbliższy sezon? Zazwyczaj jest to 15-20 sierpień. Teraz wracamy do kalendarza pre covid takze pewnie tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 jest jakis niepasujacy element na tej fotce, czy o co chodzi?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 4 godziny temu, kcp78 napisał: jest jakis niepasujacy element na tej fotce, czy o co chodzi?... Tak nie widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Co tam robi Kareem Abdul Jabbar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Kubbas napisał: Tak nie widzisz? Nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Jest dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 2 godziny temu, LAF napisał: Łańcuszek na szyi u LBJ. Nie powinno się nosić takich rzeczy gdy się uprawia sport do dzbana pasuje jak ulal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 7 godzin temu, LAF napisał: Łańcuszek na szyi u LBJ. Nie powinno się nosić takich rzeczy gdy się uprawia sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 https://www.mvpmagazyn.pl/artykul/big-3-heat-hejtowani-bo-sa-czarnoskorzy Wszędzie rasizm, zapomniał jeszcze dodać, że Policjanci z Miami ich prześladowali xD Wade się ładnie odkleił skoro go takie fantasmagorie trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 36 minut temu, Pepis21 napisał: https://www.mvpmagazyn.pl/artykul/big-3-heat-hejtowani-bo-sa-czarnoskorzy Wszędzie rasizm, zapomniał jeszcze dodać, że Policjanci z Miami ich prześladowali xD Wade się ładnie odkleił skoro go takie fantasmagorie trzymają. Well widziales rodzine Wadea? w wieku kilku lat bodajze pozwolil sie synowi czy corce utozsamiac jako plec przeciwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Kubbas napisał: widziales rodzine Wadea? Widziałem cycki Gabrielle Union i pamiętam, że Wade kupił swojej matce kościół jak również miał siebie jako Spider-Mana w kiblu wymalowanego. W sumie jak to teraz piszę plus to co Ty napisałeś to już mnie ta odklejka o rasizmie nie dziwi. Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 10 godzin temu, Pepis21 napisał: Widziałem cycki Gabrielle Union zademonstruj co z nimi nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Kubbas napisał: zademonstruj co z nimi nie tak? Z nimi akurat jest jak najbardziej wszystko w porządku. Wrzucać linka nie będę, ale ona była w pierwszym rzucie tej głośnej afery nazwanej The fappening potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Czytam temat z finałów Spurs - Miami 2014, akurat moje początku na forum, więc doskonale pamiętam ten czas i taką perełkę odkopałem, by sobie przypomnieć jak forum jechało z nieudacznikiem LeBronem ( Vasquez sądził, że LeBron się kończy, @Kubbas wrzucał co chwilę mój post do łapu-capu i podejrzewał mnie o bycie drugim kontem Rappara ) i zachwycało się Kawhi MVP Leonardem. W dniu 16.06.2014 o 20:40, mac napisał: Miło jest móc znów sądzić, że POP to najlepszy coach all time. Słowa uznania też dla Ricka Carlisle i Jego Mavs, którzy stawili SAS największy opór (i to za sporym udziałem Carlisle'a, który rywalizował w "szachy" z Gregiem, jak równy z równym). P.S. Ogólnie jak ktoś lubi retro tematy, by przypomnieć sobie jak ludzie oceniali tamte finały to polecam -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Słowa @mac czyste złoto „Miło jest móc znów sądzić, że POP to najlepszy coach all time. Słowa uznania też dla Ricka Carlisle i Jego Mavs, którzy stawili SAS największy opór (i to za sporym udziałem Carlisle'a, który rywalizował w "szachy" z Gregiem, jak równy z równym).” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Pamietam jak ludzie pisali bzdury, że tak kryty Bird, by zniszczył Spurs za 3, gdy w 5 seriach finałów łącznie rzucił 12 rzutów za 3 będąc kryty na radar, co ostatnio było analizowane w bardzo popularnym na forum filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 6 godzin temu, ignazz napisał: i ten komentarz Butlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi