Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Harden trafia 3cią 3kę 17-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Na 4 minuty do konca 1 kwarty wreszcie przelamal sie Francis W Bulls dwa celne rzuty Piercea, ktory wszedla z ławki 23-16 Bulls pomalu buduja przewagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 POŁAM SIĘ HARDEN HEJ POŁAM SIĘ HARDEN (i Whiteside i Gasol i Lillard i jeszcze kilku!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Teraz, julekstep napisał: POŁAM SIĘ HARDEN HEJ POŁAM SIĘ HARDEN (i Whiteside i Gasol i Lillard i jeszcze kilku!) Brawo! Podostrzyc tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 chaos z obu stron w końcówce 1 kwarty, w tym szaleństwie lepiej odnajdują sie orlando , ktorych dalej ciagnie wall +1 dla Bulls 23-22 1.5 min do konca 1 kwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: POŁAM SIĘ HARDEN HEJ POŁAM SIĘ HARDEN (i Whiteside i Gasol i Lillard i jeszcze kilku!) Ile jest w Tobie nienawiści. Zamiast krzyczeć swoje imiona graczy aby trafiali trójki to tak brzydko robisz. Fee. Jskie to jest nieładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Trafia Lillarda i po hwili za 3 Wall, elnie !!! Po 25 Orlando cały czas z nadzieją na zwycięstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Teraz, ignazz napisał: Ile jest w Tobie nienawiści. Zamiast krzyczeć swoje imiona graczy aby trafiali trójki to tak brzydko robisz. Fee. Jskie to jest nieładne. ŁADNE HASŁA NIE WPROWADZĄ CIĘ DO FINAŁU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: chaos z obu stron w końcówce 1 kwarty, w tym szaleństwie lepiej odnajdują sie orlando , ktorych dalej ciagnie wall +1 dla Bulls 23-22 1.5 min do konca 1 kwarty Jechać z nimi! Magic jechać tam z nimi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Dwie skuteczne akcje Bulls i po chwili kolejne 3ka Walla!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Ile jest w Tobie nienawiści. a nienawiści jest we mnie tyle że akurat starczy na 28 ekip w simce Magic nienawidzą wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Kirk za 3 i mamy jednak niespodzianke po 1 kwarcie 31-29 dla Orlando! Wall ma na swoim koncie 18 pts, w tym 3 celne trójki W bulls po 9 pts Hardena i Lillarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: a nienawiści jest we mnie tyle że akurat starczy na 28 ekip w simce Magic nienawidzą wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Go Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Na początku 2giej kwarty przełamuje sie Francis, który dorzuca 5 pts 39-34 dla Orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Bulls zaczęli mocniej bronić, dobrą zmianę dał Evan Turner, Cickago wychodzą na prowadzenie 41-39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Kuzwa kupiłem bilet za 17.000$ w pierwszym rzędzie aby oglądać Corridę i aby mi w HT wrzucili na talerz jajka torreadora a tu wyszło ze zjem gulasz zrobiony przez Roberta Makłowicza robiony na wolnym ogniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Run 7-0. @julekstep bierz czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi