julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 JOOOOOHN WALLL!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 GO CELTICS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 LOVE I WALL pomagają magic uciec w tym meczu!!! 121-113 na 5 min do końca! Nie wypuśccie tego! Love z kolejną akcją 2+1!!! brawoo!! Magic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Po meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 obie ekipy się rozstrzelały! Trójka za trójkę, ale Magic utrzymują bezpieczną przewagę! Love dagger! 133-119 na 2:45. MAMY TO DOBRO ZNÓW ZWYCIĘŻY! Wall jeszcze większy dagger!!!! BULLS JESTEŚCIE KOLEJNI!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Celtics się posypali w drugiej połowie Q4...nie ma co zbierać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: BULLS JESTEŚCIE KOLEJNI!!!! Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Ależ pogrom w tych ostatnich 6 minutach! KONIEC! MAMY TO! DOBRO WYGRAŁO mvp - John Wall!!! 142-121 wynik końcowy (a jeszcze w połowie Q4 było 113-111!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Gratulacje miałeś patent na mnie w RS i teraz udało ci się to wyrwać powodzenia w kolejnej rundzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Teraz, Szulim napisał: Gratulacje miałeś patent na mnie w RS i teraz udało ci się to wyrwać powodzenia w kolejnej rundzie! MAGIC TRADYCYJNIE NIE DZIĘKUJĄ! ale btw - czemu nie ganiałeś Love'a Wallacem? boxy: Magic: Celtics: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: ale btw - czemu nie ganiałeś Love'a Wallacem? Od razu zauważyłem, że uciekasz najlepszym ofensywnie graczem od najlepszego obrońcy. Z Wallecem nie byłoby tak różowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Bo jak ganiałem Wallem Love to rzucił 40 pkt xD wiec odpuściłem Wallace na PF średnio grał Nic to, wrócę silniejszy za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 2 minuty temu, Szulim napisał: Bo jak ganiałem Wallem Love to rzucił 40 pkt xD wiec odpuściłem Wallace na PF średnio grał przecież Wallace grał w każdym meczu na SF no ale fakt to było pick ur poison -> albo dajesz Wallace'a na PF i tracisz tablice, albo marnujesz Wallace'a na Speightsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nie do końca - wallace tez miał 3 mecze 50/50 między sf a Pf ale to nie zagrało najlepiej Ale spokojnie - to mój pierwszy sezon w simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 5 min bulls @ magic druzyny wychodza na boikso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 GO MAGIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 bulls wygrywaja jump ball pierwsze punkty w meczu dla bulls , za 2 harden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 po 2 min, 4 do 2 dla magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi