julekstep Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) POWTÓRKA!!!!! U MNIE NIE GRAŁ LOVE!!! Edytowane 15 Lipca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Cała kolejka powinna być powtórzona bo nie grał Chris Bosh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 43 minuty temu, julekstep napisał: POWTÓRKA!!!!! U MNIE NIE GRAŁ LOVE!!! U Ciebie to on po prostu przeszedł obok meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 23 minuty temu, ignazz napisał: Cała kolejka powinna być powtórzona bo nie grał Chris Bosh. i ten gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 5 godzin temu, Alonzo napisał: Jak dla mnie ok Krzemo - nie ma co powtarzać Dumni SuperSonics wyjdą na g2 mocniejsi! Porażkę bierzemy na klatę 5 godzin temu, julekstep napisał: POWTÓRKA!!!!!! Jakos mnie nie dziwią te dwie postawy 5 godzin temu, Pablo81 napisał: Przed powtórką wygrałeś Najwyzej wrócisz do stanu z przed powtórki Teraz to juz nikt nie bedzie zadowolony, @Krzemo musisz machnąć ta powtórkę, ale bedzie rekordowa frekwencja na discordzie 3 godziny temu, kuba2419 napisał: U Ciebie to on po prostu przeszedł obok meczu Raczej green sie po nim przeszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Myślę że mimo tego że powtórki nie będzie to będziemy mieć rekordowa frekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Co fakt to fakt ale serio imo lepiej bylo by machnąć, nie b dzie pozniej dziwnego gadania i tytułow z *, choc jakby magic wygrali byloby zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) 31 minut temu, elwariato napisał: Co fakt to fakt ale serio imo lepiej bylo by machnąć, nie b dzie pozniej dziwnego gadania i tytułow z *, choc jakby magic wygrali byloby zabawnie Magic są faworytami do finałów konfy, myślę że mimo wszystko @julekstep zepnie dupę i przejdzie NYK chociaż łatwo mieć nie będzie Knicks mają bardzo fajny młody skład i jak dobrze rozegrają offseason i FA to mogą na dłużej zagościć w strefie PO Edytowane 15 Lipca 2022 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Mi to obojętne czy będzie powtórka czy nie choc jak tym razem @julekstep by wygrał to byłaby to niesprawiedliwość dla NYK jesli już tak bardzo chcecie powtarzać to nie da się powtórzyć tylko naszego meczu z Rondo? choc tak jak @eMeS napisał - jeśli jemu to nie wadzi to mi tez nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Pewnie się nie da ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Tak patrzę na tabelę zachodu to za dużo się nie zmieniło. Wypadło GSW i Mavs a w ich miejsce mamy Grizzlies oraz Suns natomiast patrząc na wschód to wypadło Pacers, Bucks, Hornets i Pistons kosztem Bulls które wygrało RS na wschodzie, Wizards zaliczając szybka przebudowę, NYK oraz 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 44 minuty temu, Szulim napisał: Mi to obojętne czy będzie powtórka czy nie choc jak tym razem @julekstep by wygrał to byłaby to niesprawiedliwość dla NYK to by właśnie była sprawiedliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 simka za 15 min Dzień 123 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Trailblazers (#8) Bilans serii: 1 - 1 Trailblazers 89 - Spurs 111 play-by-play (#4) Rockets vs Jazz (#5) Bilans serii: 2 - 0 Jazz 96 - Rockets 114 play-by-play (#2) Suns vs Grizzlies (#7) Bilans serii: 2 - 0 Grizzlies 95 - Suns 118 play-by-play (#3) Timberwolves vs Sonics (#6) Bilans serii: 1 - 1 Sonics 99 - Timberwolves 98 play-by-play (#1) Bulls vs 76ers (#8) Bilans serii: 2 - 0 76ers 81 - Bulls 113 play-by-play (#4) Raptors vs Wizards (#5) Bilans serii: 0 - 2 Wizards 122 - Raptors 110 play-by-play (#2) Magic vs Knicks (#7) Bilans serii: 1 - 1 Knicks 96 - Magic 113 play-by-play (#3) Celtics vs Cavaliers (#6) Bilans serii: 2 - 0 Cavaliers 99 - Celtics 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: marcin gortat - t-wolves - 4 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Powtarzać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Teraz, Koelner napisał: Powtarzać! Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Popieram ułaaaaaaaaaa ale tak jak pisałem - Raptors historycznie lubią sobie utrudniać w PO p.s - dzięki @Krzemo że dziś mi wstawiłeś Love'a w końcu! Edytowane 15 Lipca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 W dniu 14.07.2022 o 14:04, julekstep napisał: patrząc jak źle go traktujesz to tak Podoba się nowa rola CWeeba? Widać było w meczach RS że lepiej się spisuje przeciwko Bogutowi niż Boozer czy Oden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Hola hola, dla nyk to juz powinno byc 2-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 1 godzinę temu, Koelner napisał: Powtarzać! Założenia wykonałeś w 100%! Urwać Magic jeden mecz grając w Orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi