ignazz Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Wszyscy czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) 14 minut temu, Tecu napisał: Discord to chyba nie działa od 3 przeszło lat. Wydaje mi się, że z rok może. Dwa, trzy sezony? nie wiem jak sprawdzić wiek serwera ale działa na pewno dłużej bo już w PO gdzie przegrałem finał ze Spurs (sezon 2032) leciało to na żywo niestety Edytowane 27 Lipca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Ale ten czas leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: wszyscy wiemy, że jesteś fair Taki korpo fair, inaczej podstępnie fair meh myslalem ze dluzej komiszujesz, zresztą właśnie argument o progresie magic w tym czasie jest wysoce podejrzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 @julekstep jak tam będzie z tą simka? Bo widzę że pier****sz w gówno tematach na offtopie i nie tylko wtedy @Krzemo mógł by zrelacjonować wasz mecz,co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: @julekstep jak tam będzie z tą simka? Bo widzę że pier****sz w gówno tematach na offtopie i nie tylko wtedy @Krzemo mógł by zrelacjonować wasz mecz,co? proszę mnie nie śledzić w godzinach pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Dzień 143 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Rockets (#4) Bilans serii: 4 - 3 awans Spurs! Rockets 124 - Spurs 130 play-by-play (#3) Timberwolves vs Suns (#2) Bilans serii: 3 - 4 awans Suns! Suns 113 - Timberwolves 82 play-by-play (#1) Bulls vs Raptors (#4) Bilans serii: 4 - 1 awans Bulls! (#2) Magic vs Celtics (#3) Bilans serii: 4 - 3 awans Magic! Celtics 121 - Magic 142 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Lets go SUNS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 to co finałem marzeń wydaje się Suns vs Magic @Krzemo wiesz co robić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Wspieramy przyjaciół z Florydy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: to co finałem marzeń wydaje się Suns vs Magic @Krzemo wiesz co robić! Tyle z @elwariato cisnąłeś, że filia, a DAJa, Lova, Walla i Francisa dostałeś ode mnie Tylko Speights nie jest podarunkiem od Wielkich Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Tyle z @elwariato cisnąłeś, że filia, a DAJa, Lova, Walla i Francisa dostałeś ode mnie Tylko Speights nie jest podarunkiem od Wielkich Spurs. Speights ode mnie ,:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 19 minut temu, Pablo81 napisał: Tyle z @elwariato cisnąłeś, że filia, a DAJa, Lova, Walla i Francisa dostałeś ode mnie Tylko Speights nie jest podarunkiem od Wielkich Spurs. lepiej zacznij od przeproszenia Rose'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: lepiej zacznij od przeproszenia Rose'a Przeproś za swojej jestestwo najsamprzód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 simka za 5 min Dzień 145 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Suns (#2) Bilans serii: 1 - 0 Suns 99 - Spurs 115 play-by-play (#1) Bulls vs Magic (#2) Bilans serii: 1 - 0 Magic 114 - Bulls 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 @julekstep k****, byłem pewien że przegrałem z przyszłym mistrzem a nie półfinalistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 37 minut temu, Koelner napisał: @julekstep k****, byłem pewien że przegrałem z przyszłym mistrzem a nie półfinalistą SŁABO KCIUKI TRZYMASZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 simka za 5 min Dzień 146 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Suns (#2) Bilans serii: 2 - 0 Suns 107 - Spurs 120 play-by-play (#1) Bulls vs Magic (#2) Bilans serii: 2 - 0 Magic 102 - Bulls 131 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Ale oklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) szkoda Magic, ale my wierzymy!!! Edytowane 29 Lipca 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi