julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Teraz, Alonzo napisał: W zakładce każdego gracza jest Loyality , czy Greed - to mogłoby być korzystniejsze po dłuższej grze gracza w jednym teamie dla klubu. jutro sprawdze czy to jest edytowalne w ogole 1 minutę temu, Pablo81 napisał: To zrób klik końca sezonu. Wtedy @Ice23 będzie wiedział, który ma numerek draft jeszcze nie jest wczytany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) 43 minuty temu, MarcusCamby napisał: Krzemo dosyć jasno określiłem i zbagatelizował temat. Sorry, ale oklaskiwanie tankerów to nie rozgrywka dla mnie, także skoro są chętni to zapewne przekażę team w nowe ręce. Szerokiej drogi. Celowo ignoruje twoje zaczepki, nie wiem z jakiego powodu wycierasz sobie mną gębę, ale jestem za stary na psykowki w temacie internetowych gierek. To tyle, na kolejne podjazdy nie mam zamiaru odpowiadać. Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 @julekstep @Krzemo Po potwierdzeniu Icea mamy komplet? Jedziemy z tym nudnym draftem by można było normalnie FA i sezon zacząć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 29 minut temu, julekstep napisał: jutro sprawdze czy to jest edytowalne w ogole draft jeszcze nie jest wczytany Ilość lat w jednej organizacji wynika z lojalności, a nie na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 ale liste draftu można już pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 8 minut temu, matiwrona napisał: ale liste draftu można już pokazać Jutro, bo będą jeszcze kosmetyczne zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Krzemo napisał: jestem za stary na psykowki w temacie internetowych gierek. Pyskowki w tematach internetowych gierek to nalepsze co moze czekac na sędziwych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 3 minuty temu, elwariato napisał: Pyskowki w tematach internetowych gierek to nalepsze co moze czekac na sędziwych ludzi Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Uderz w stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 W dniu 8.08.2022 o 15:50, elwariato napisał: Im out Czyli jednak in? Uff, już się bałem że indiana może stać się poważnym zagrożeniem z kimś kompetentnym u steru 32 minuty temu, elwariato napisał: Pyskowki w tematach internetowych gierek to nalepsze co moze czekac na sędziwych ludzi Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 47 minut temu, elwariato napisał: Pyskowki w tematach internetowych gierek to nalepsze co moze czekac na sędziwych ludzi w begm dzis mocarny content Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 46 minut temu, eMeS napisał: Czyli jednak in? Uff, już się bałem że indiana może stać się poważnym zagrożeniem z kimś kompetentnym u steru Nie doczekanie twoje, jeszcze poźniej ty bys odszedl z Cle i wschód bylby tak prze... że do awansu 50w by nie starczało 34 minuty temu, julekstep napisał: w begm dzis mocarny content Jak kiedys celnie dziadek Igi wspomniał to ponad moją psychę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 7 godzin temu, julekstep napisał: w begm dzis mocarny content begejmaster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) 15 minut temu, Koelner napisał: begejmaster? Tak drama i szantaż odejścia GM z powodu nierozstrzygniętego głosowania FA Kyle Lowry gdzie od razu na miejsce GM pojawił się następca i legenda wymian 31 osobowych z zaświatów wracający po tym jak z Minny zrobił Mistrza po czy rozebrał skład w imię LaMelo Dr Jekyll i Mr Hyde w jednej osobie a równocześnie GM w trzech osobach nieszablonowo myślący ale z szablonem naszej gry w ręku Wielki Prezes Spojdzielni „Wał” @Qcin_69 GM nie objął jeszcze zespołu oficjalnie a już robi wymiany. To ten duch z beGM uratował to bingo dla emerytów jakim była simka przed naszym przyjściem. Oczywiście szanuje dawnych mistrzow simki gdy graliście w erze gdzie wyniki bez jakiejkolwiek kontroli po prostu oglaszaliscie przez mikrofon i jak ktoś wygrał ligę krzyczał bingo. Jak był akurat przy internecie. Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Tak drama i szantaż odejścia GM z powodu nierozstrzygniętego głosowania FA Kyle Lowry gdzie od razu na miejsce GM pojawił się następca i legenda wymian 31 osobowych z zaświatów wracający po tym jak z Minny zrobił Mistrza po czy rozebrał skład w imię LaMelo Dr Jekyll i Mr Hyde w jednej osobie a równocześnie GM w trzech osobach nieszablonowo myślący ale z szablonem naszej gry w ręku Wielki Prezes Spojdzielni „Wał” @Qcin_69 brzmi jak konkurs eurowizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 7 godzin temu, julekstep napisał: w begm dzis mocarny content Idź Pan w ch###j z tamtejszą logiką. Teraz niech tam Qcin robi gangbang na mojej ex Dziewicy Orlandzkiej. Jaśkowi, czy Ronniemu robią loda po same migdały, a kultury organizacji Dumnych Orlando nie potrafią uszanować. Za duże absurdy i odrealnienie jak dla mnie. I tak to zbyt długo tolerowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: brzmi jak konkurs eurowizji Napisać o GM człowiek renesansu to jakby nic nie napisać. To starożytna mądrość i nowoczesna technologia czasów lotów w kosmos równocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @julekstep no to lecimy z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 36 minut temu, Koelner napisał: @julekstep no to lecimy z tematem Te właśnie muszę się dowiedzieć czy CWeeb idise już na emeryturę czy mam mu rezerwować ostatni gruby kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 41 minut temu, Koelner napisał: @julekstep no to lecimy z tematem 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Te właśnie muszę się dowiedzieć czy CWeeb idise już na emeryturę czy mam mu rezerwować ostatni gruby kontrakt piłka jest po stronie SlaKBa cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi