Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ja bym tam poszedł już na randomowych raczy już! Większa frajda Dla mnie to by zabiło Simkę. Mam jakąś tam frajdę posiadając rl graczy. Na randomie to lipa. Chyba nikt nie grał w Football Managera z opcją "use fake players". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: byl juz prime Hakeem - jest w HoF! Czasy przed dołączeniem BeGMowej świty znaczą tyle co staty Wilt Chamberlaina w RL NBA! Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Dla mnie to by zabiło Simkę. Mam jakąś tam frajdę posiadając rl graczy. Na randomie to lipa. Chyba nikt nie grał w Football Managera z opcją "use fake players". w sumie ciekawe byłoby wymieszanie graczy w latach, fajnie byłoby pograć Pennym w prime i np Jokiciem razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Dla mnie to by zabiło Simkę. Mam jakąś tam frajdę posiadając rl graczy. Na randomie to lipa. Chyba nikt nie grał w Football Managera z opcją "use fake players". nie ale ja zawsze ide w newgenow as soon as possible Teraz, MarcusCamby napisał: Czasy przed dołączeniem BeGMowej świty znaczą tyle co staty Wilt Chamberlaina w RL NBA! wiem! wszystkie moje 2,5 finalow zrobilem w new era! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: nie ale ja zawsze ide w newgenow as soon as possible Ja też, bo zawsze można było tanio takiego talenciaka wyrwać Btw. @elwariato czy @MarcusCamby byli chętni do zrobienia klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 tak czy siak na 3 lata w przod raczej mamy luz goniac 'real' potem sie zobaczy (moze do tego czasu simka padnie jak ludzie sie znudza dominacja Magic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: tak czy siak na 3 lata w przod raczej mamy luz goniac 'real' potem sie zobaczy (moze do tego czasu simka padnie jak ludzie sie znudza dominacja Magic) Simka jest w prime. Ma się lepiej niż BeGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Simka jest w prime. Ma się lepiej niż BeGM. rozumiem ze tam nie jestes 1-0 w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: tak czy siak na 3 lata w przod raczej mamy luz goniac 'real' potem sie zobaczy (moze do tego czasu simka padnie jak ludzie sie znudza dominacja Magic) Po sprzedaży Kirilenki i Smitha ten sezon miał być prime Magic, a wyszedł tylko szczęśliwy finał konferencji. Inna sprawa, że zbierasz owoce swojej pracy. Wciąż przypominam, że w 2020 komisze napisali, że jeśli jedynym sposobem zbudowania mocnego teamu będzie draft to dojdzie do zmiany przepisów. Obecnie sytuacja jest taka, że krytyk tankowania @Krzemo sprzedał ideały i robi drugie Bulls. 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Simka jest w prime. Ma się lepiej niż BeGM. Czy ja wiem. Polemizowałbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Jeszcze trzecie kółko musi być. Chcę zobaczyć prime Hakeema Od jakiegoś draftu zaczyna się kółko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: rozumiem ze tam nie jestes 1-0 w finale W tym sezonie będę Dziś o której się widzimy? Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Od jakiegoś draftu zaczyna się kółko? Chyba tego z 1980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) 21 minut temu, MarcusCamby napisał: Po sprzedaży Kirilenki i Smitha ten sezon miał być prime Magic, a wyszedł tylko szczęśliwy finał konferencji. bo kolejny raz odmlodzilem sklad kolejny prime juz za 2-3 seozny! Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Chyba tego z 1980 Czyli +4 lata od nowego kółka i tankujemy po MJa Teraz, julekstep napisał: bo kolejny raz odmlodzilem sklad kolejny prime juz za 2-3 lata! I tak co 2-3lata będziesz odnlmladzal i przy okazji zawsze będzie wymówka na brak wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 16 minut temu, Pablo81 napisał: W tym sezonie będę Dziś o której się widzimy? jesli ja mam klikac to pewnie wczesniej (kolo 19) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Teraz, julekstep napisał: jesli ja mam klikac to pewnie wczesniej (kolo 19) No i gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: I tak co 2-3lata będziesz odnlmladzal i przy okazji zawsze będzie wymówka na brak wyników caly czas czolowka ligi, 2.5 finaly w ostatnich latach i ciagle dobre perspektywy na przyszlosc to nie jest brak wynikow to jest kultura organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @SlaKB nie wal w c***a, rób ten plik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 3 godziny temu, julekstep napisał: bo kolejny raz odmlodzilem sklad kolejny prime juz za 2-3 seozny! Ale pierdololo nie zeby mial prawo krytykować specjalnie, ale sam pisal dwa sezony temu, ze jak teraz nie będzie misia to przyznasz ze jestes ciul i oferma, niechce mi sie szukac ale takie nazewnictwo padało i co przychodzi czas rozliczeń i Julcio niczem pis albo inne peło wstawia głodne kawałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 15 minut temu, elwariato napisał: Ale pierdololo nie zeby mial prawo krytykować specjalnie, ale sam pisal dwa sezony temu, ze jak teraz nie będzie misia to przyznasz ze jestes ciul i oferma, niechce mi sie szukac ale takie nazewnictwo padało i co przychodzi czas rozliczeń i Julcio niczem pis albo inne peło wstawia głodne kawałki przyznaje WARIAT CIUL I OFERMA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi