Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Pablo81 napisał: @Krzemo to o której dzisiaj? Postaram się tak jak wczoraj, około 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 9 minut temu, Krzemo napisał: Postaram się tak jak wczoraj, około 21 Tak jak wczoraj czyli znowu dwóch S5 wyleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @Tecu jak coś to Millsap będzie na dzisiejszy mecz dostępny, w grze jest dzień przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Dzień 155 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Suns (#2) Bilans serii: 4 - 0 awans Spurs! (#1) Bulls vs Magic (#2) Bilans serii: 4 - 3 awans Bulls! Magic 115 - Bulls 139 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @julekstep dzięki za serię, była bardzo wyrównana i gdyby nie kontuzja Love, to mogłoby być inaczej. Nie załamuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Bardzo duży sukces Magic, taka meh drużyna, a tak wysoko zaszła. Gratki, ciekawy był to półfinał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Finał zła VS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 @julekstep lub @Krzemo o której dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Kiedy zaczynają się finały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 15 minut temu, Tecu napisał: Kiedy zaczynają się finały? za 10 min transmisja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Dzień 157 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Bulls (#1) Bilans serii: 1 - 0 Spurs 127 - Bulls 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Pierwsze śliwki robaczywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @Pablo81 postaraj się o sweep to szybciej draft będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 6 minut temu, Koelner napisał: @Pablo81 postaraj się o sweep to szybciej draft będzie Tego to nie jestem pewny, bo nawet puli zawodników nie mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) 43 minuty temu, Koelner napisał: @Pablo81 postaraj się o sweep to szybciej draft będzie W tym roku najpierw draft, potem plik z cyferkami Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @SlaKB wlasnie jak tam? bo rfr plik trzeba wczytac przed kliknieciem konca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: @SlaKB wlasnie jak tam? bo rfr plik trzeba wczytac przed kliknieciem konca sezonu Ja bym tam poszedł już na randomowych raczy już! Większa frajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Ja bym tam poszedł już na randomowych raczy już! Większa frajda Jeszcze trzecie kółko musi być. Chcę zobaczyć prime Hakeema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Jeszcze trzecie kółko musi być. Chcę zobaczyć prime Hakeema byl juz prime Hakeem - jest w HoF! 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ja bym tam poszedł już na randomowych raczy już! Większa frajda ja od dawna jestem za tym ale wiekszosc woli znane nazwiska niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi