Szulim Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 @julekstep a masz jakikolwiek handicap robiąc live? jak najpierw klepniesz swoją taktykę a potem moją i dasz mi słowo ze tak będzie to zaufam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: @julekstep a masz jakikolwiek handicap robiąc live? jak najpierw klepniesz swoją taktykę a potem moją i dasz mi słowo ze tak będzie to zaufam tbh jako komisz niezaleznie od simowania moge podgladac Twoje zmiany w taktyce ( a i tak cala serie gram tak samo :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 2 minuty temu, Szulim napisał: @julekstep a masz jakikolwiek handicap robiąc live? jak najpierw klepniesz swoją taktykę a potem moją i dasz mi słowo ze tak będzie to zaufam Jak masz samograja to nie interesuje cię przeciwnik i nic nie mieszasz w taktyce, a Julek ma samograja XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 OK, niech sumuje @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 12 minut temu, Braveheart22 napisał: Jak masz samograja to nie interesuje cię przeciwnik i nic nie mieszasz w taktyce, a Julek ma samograja XD Ja przy 3-1 zrobiłem roszady w składzie i jest efekt w postaci G7 27 minut temu, julekstep napisał: to by Szulim musiał zgodę wyrazić no i nie wiem jak z czasem jutro będę miał To rób simki w wolnej chwili myślę że mi i @Pablo81 nawet godziny popołudniowe by pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 21 minut temu, julekstep napisał: tbh jako komisz niezaleznie od simowania moge podgladac Twoje zmiany w taktyce ( a i tak cala serie gram tak samo :P) Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: tbh jako komisz niezaleznie od simowania moge podgladac Twoje zmiany w taktyce ( a i tak cala serie gram tak samo :P) Każdy przecież może podglądać taktykę bo nie zostały zasłonięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Każdy przecież może podglądać taktykę bo nie zostały zasłonięte tak, ale ja mam bonusową stronkę z informacją kiedy były zmiany (ot ułatwienie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 6 godzin temu, kuba2419 napisał: To rób simki w wolnej chwili myślę że mi i @Pablo81 nawet godziny popołudniowe by pasowały Dla mnie dobra jest każda pora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 14 godzin temu, Pablo81 napisał: @julekstep Fajnie by było jakbyś jutro livea zrobił. Wiem, że grasz, ale realacje są jedną z fajniejszych rzeczy w simce, no i mamy discord, więc spokojnie możesz bez konfliktu interesów. Bez tego corda to musialy wałki iść, czego dowodem te mnogie mistrzostwa Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 50 minut temu, elwariato napisał: Bez tego corda to musialy wałki iść, czego dowodem te mnogie mistrzostwa Magic ale discord to był jeden z moich pierwszych pomysłów jak zostałem komiszem (luty 2019), wcześniej (jak byłem zwykłym GMem) to był dziki zachód! i od kiedy mamy kontrole i przejrzystość to Magic dopiero zaczęli wchodzić do finałów - PRZYPADEK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: ale discord to był jeden z moich pierwszych pomysłów jak zostałem komiszem (luty 2019), wcześniej (jak byłem zwykłym GMem) to był dziki zachód! i od kiedy mamy kontrole i przejrzystość to Magic dopiero zaczęli wchodzić do finałów - PRZYPADEK? Discord to chyba nie działa od 3 przeszło lat. Wydaje mi się, że z rok może. Dwa, trzy sezony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 7 minut temu, julekstep napisał: ale discord to był jeden z moich pierwszych pomysłów jak zostałem komiszem (luty 2019), wcześniej (jak byłem zwykłym GMem) to był dziki zachód! i od kiedy mamy kontrole i przejrzystość to Magic dopiero zaczęli wchodzić do finałów - PRZYPADEK? wszyscy wiemy, że jesteś fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 12 minut temu, julekstep napisał: ale discord to był jeden z moich pierwszych pomysłów jak zostałem komiszem (luty 2019), wcześniej (jak byłem zwykłym GMem) to był dziki zachód! i od kiedy mamy kontrole i przejrzystość to Magic dopiero zaczęli wchodzić do finałów - PRZYPADEK? To może zrobię zoierwsza relacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 @julekstep może teraz zrobisz nasz game7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 8 minut temu, Tecu napisał: Discord to chyba nie działa od 3 przeszło lat. Wydaje mi się, że z rok może. Dwa, trzy sezony? Discord to pomysł @eMeS przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: @julekstep może teraz zrobisz nasz game7? Z tego co wiem to musi iść w kolejności. Rockets vs Spurs, Suns vs Wolves i dopiero na końcu wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 meh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 ogarnijcie „multiligę” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Discord to pomysł @eMeS przecież hmm, możliwe mogło tak być że ja chciałem po prostu to upublicznić a emes rzucił pomysł z discordem konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi