Tecu Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Uff, bardzo wyrównany, ważny mecz. Harden słaby mecz, tym bardziej cieszy zwycięstwo. Brawo @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Brawo @kuba2419 jakie brawo? za wygranie serii na zachodzie z osłabionym rywalem? tu się co najwyżej buczenie należy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Teraz, julekstep napisał: jakie brawo? za wygranie serii na zachodzie z osłabionym rywalem? tu się co najwyżej buczenie należy! Pewny awans jako jedyny, to chyba brawa a nie buczenie się należą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Pewny awans jako jedyny, to chyba brawa a nie buczenie się należą brawa to zachowajcie dla Wielkich Magic jak misia wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Teraz, julekstep napisał: brawa to zachowajcie dla Wielkich Magic jak misia wygrają Jeżeli misia wygrają Ale tak, będę wtedy gratulował. A jak tam pojedynek Bismacka i Jordana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: A jak tam pojedynek Bismacka i Jordana? a jak tam plany na utrzymanie składu na FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał: a jak tam plany na utrzymanie składu na FA? Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, tak mówili Nie ma żadnych, teraz ważne są PO. A w razie czego mam następców, spokojnie. Ale widać, że Cię boli ta porażka Edytowane 17 Lipca 2022 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, tak mówili Wielkich Magic nie obowiązują zasady śmiertelników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Knicksy to okropni przeciwnicy, @Krzemo im zainstalował skrypty podczas prowadzenia druzyny, tez zawsze z nimi przegrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 6 godzin temu, Tecu napisał: Uff, bardzo wyrównany, ważny mecz. Harden słaby mecz, tym bardziej cieszy zwycięstwo. Brawo @kuba2419 Dzięki, po zeszłorocznej wpadce z GSW bałem się trochę meczu z JAZZ tym bardziej że w RS było 4-0 choć w ostatni meczu graliśmy bez ROLO. Ważnym ogniwem w tej serii był CWeeb który w pierwszych trzech meczach świetnie ograniczył Boguta i pozwolił że Lopez mógł sobie poszaleć tylko ten ostatni mecz troszkę slabszy ale ważne że wygrany ,:) A @julekstepjak to Julek musi odwrócić uwagę od swojej wtopy z Knicks @Pablo81 czekam na Ciebie w 2rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 14 godzin temu, Koelner napisał: bardzo ważny moment dla mnie oraz organizacji New York Knicks. Reggie Bullock zdobył swoje premierowe punkty w Play-off, wielkie wydarzenie oraz sukces. Osobiście jestem przywiązany do tego gracza ponieważ jak oglądałem w tym roku w niedziele na c+ mecz z jego udziałem to moja love powiedziała że jestem do niego podobny. Spoko ty tez jej jeszcze pojedziesz, niech tylko nowy sezon wystartuje to tam dla niepoznaki odpal mecz lolkers i zapodasz że luba ma włosy gęste jak lebron, albo cos w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 14 godzin temu, Koelner napisał: bardzo ważny moment dla mnie oraz organizacji New York Knicks. Reggie Bullock zdobył swoje premierowe punkty w Play-off, wielkie wydarzenie oraz sukces. Osobiście jestem przywiązany do tego gracza ponieważ jak oglądałem w tym roku w niedziele na c+ mecz z jego udziałem to moja love powiedziała że jestem do niego podobny. DOBRY WSTĘP DO GHOSTINGU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 @gimmie dzięki za serię tylko szkoda że jednak ten Murphy był kontuzjowany bo jednak do czasu jego kontuzji liczyłem na fajną 6/7 meczowa serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Godzinę temu, elwariato napisał: Spoko ty tez jej jeszcze pojedziesz, niech tylko nowy sezon wystartuje to tam dla niepoznaki odpal mecz lolkers i zapodasz że luba ma włosy gęste jak lebron, albo cos w ten deseń jak idę na mecz amatorskiej i pytam jej się jak mam grać to mówiła czasami "jak LeBron" , niestety wychodzi często podstarzały Rasheed no ale c*** Godzinę temu, julekstep napisał: DOBRY WSTĘP DO GHOSTINGU edukacja - kolejne poznane słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 36 minut temu, kuba2419 napisał: @gimmie dzięki za serię tylko szkoda że jednak ten Murphy był kontuzjowany bo jednak do czasu jego kontuzji liczyłem na fajną 6/7 meczowa serię bosh jaka udawana kurtuazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 21 minut temu, julekstep napisał: bosh jaka udawana kurtuazja Jaka kurtuazja, wolę zrobić sweepy na zespołach w pełnym rosterze bo później w razie misia będziesz mi dostawial * że albo szczęście nowego albo będziesz się doczepial że kontuzji było sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Jaka kurtuazja, wolę zrobić sweepy na zespołach w pełnym rosterze bo później w razie misia będziesz mi dostawial * że albo szczęście nowego albo będziesz się doczepial że kontuzji było sporo wszystkim mistrzom innym niz Wielcy Magic nalezy sie gwiazdka z defaultu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: wszystkim mistrzom innym niz Wielcy Magic nalezy sie gwiazdka z defaultu Lepiej się tam zajmij swoimi Magic bo Love oprócz jednego meczu gra poniżej swoich możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 26 minut temu, julekstep napisał: wszystkim mistrzom innym niz Wielcy Magic nalezy sie gwiazdka z defaultu ile Magic ma mistrzostw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 tyle samo co gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi