Alonzo Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 10 godzin temu, kuba2419 napisał: U Ciebie to akurat na minus wyszło xD podobnie jak Sonics ale fakt że @julekstep to nawet w powtórzonym meczu dostał baty Dumni SuperSonics znów oszukani.. Wybitnym teamom simki zawsze wiatr w oczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 20 minut temu, Alonzo napisał: Dumni SuperSonics znów oszukani.. Wybitnym teamom simki zawsze wiatr w oczy.. Dałeś radę raz to dasz i drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Hej, czemu Rondo nie gral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 27 minut temu, eMeS napisał: Hej, czemu Rondo nie gral? Powtarzamy jeszcze raz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 23 minuty temu, eMeS napisał: Hej, czemu Rondo nie gral? No cóż, moja wina, a że to spory błąd, który mógł mieć wpływ na wynik, to dziś przesimuje day 1 raz jeszcze, ale na wczorajszych taktykach. Przepraszam wszystkich za utrudnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Przecież Rondo grał, ale tylko 3 minuty myślałem że kontuzje złapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 34 minuty temu, Krzemo napisał: No cóż, moja wina, a że to spory błąd, który mógł mieć wpływ na wynik, to dziś przesimuje day 1 raz jeszcze, ale na wczorajszych taktykach. Przepraszam wszystkich za utrudnienia Spoko, możemy zostawić day 1 tak jak jest, nie mam pretensji, tylko prosze pamietaj o rondo na game 2 ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 35 minut temu, Pablo81 napisał: Powtarzamy jeszcze raz ! Ja bym sezon powtórzył, tam takich kwiatkow musialo być więcej 1 minutę temu, eMeS napisał: Spoko, możemy zostawić day 1 tak jak jest, nie mam pretensji, tylko prosze pamietaj o rondo na game 2 ; ) O tacy sa najgorsi, w sensie moralni zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 5 minut temu, elwariato napisał: O tacy sa najgorsi, w sensie moralni zwycięzcy Dokładnie, przegram serie tak czy inaczej, a tak przynajmniej bede mogl krzyczec, ze PO byly ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 4 minuty temu, eMeS napisał: Dokładnie, przegram serie tak czy inaczej, a tak przynajmniej bede mogl krzyczec, ze PO byly ustawione To już lepiej powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Tak po prawdzie to już pierwsza seria nie powinna być powtarzana, bo potencjalnie 7 osób jest oszukanych, by jedna mogła skorzystać. Dziwne rzeczy tu odchodzą. Nie tak to powinno być rozegrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 przecież Rondo znany jest z fochów - można uznać, że był to przypadek losowy jak w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Godzinę temu, Krzemo napisał: No cóż, moja wina, a że to spory błąd, który mógł mieć wpływ na wynik, to dziś przesimuje day 1 raz jeszcze, ale na wczorajszych taktykach. Przepraszam wszystkich za utrudnienia Jak dla mnie ok Krzemo - nie ma co powtarzać Dumni SuperSonics wyjdą na g2 mocniejsi! Porażkę bierzemy na klatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 POWTÓRKA!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 11 minut temu, Alonzo napisał: Jak dla mnie ok Krzemo - nie ma co powtarzać Dumni SuperSonics wyjdą na g2 mocniejsi! Porażkę bierzemy na klatę Jakby to Pat Riley (lub George Karl) usłyszał, to by się za głowę złapał. Gdzie chęć wygranej? Gdzie walka? Gdzie szamotanina przy linii? A tak serio, to jak była jedna powtórka, to czemu nie miałoby być drugiej z tych samych przyczyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: Jakby to Pat Riley (lub George Karl) usłyszał, to by się za głowę złapał. Gdzie chęć wygranej? Gdzie walka? Gdzie szamotanina przy linii? A tak serio, to jak była jedna powtórka, to czemu nie miałoby być drugiej z tych samych przyczyn? Dumni SuperSonics wygrają na boisku - powtórkami i tankiem się brzydzimy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Dumni SuperSonics wygrają na boisku - powtórkami i tankiem się brzydzimy ;] Przed powtórką wygrałeś Najwyzej wrócisz do stanu z przed powtórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Przed powtórką wygrałeś Najwyzej wrócisz do stanu z przed powtórki Było minęło Pykniemy te miękkie faje z Soty dzisiaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, eMeS napisał: Spoko, możemy zostawić day 1 tak jak jest, nie mam pretensji, tylko prosze pamietaj o rondo na game 2 ; ) Ok, jeżeli takie jest Twoje zdanie to bez powtórki Tym samym mamy EOT powtórka. Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Tak po prawdzie to już pierwsza seria nie powinna być powtarzana, bo potencjalnie 7 osób jest oszukanych, by jedna mogła skorzystać. Dziwne rzeczy tu odchodzą. Nie tak to powinno być rozegrane. Dlaczego 7? Edytowane 15 Lipca 2022 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 5 minut temu, Krzemo napisał: Dlaczego 7? Bo w 7 innych parach mógł paść wynik inny od pierwszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi