Pepis21 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Wziąłbym Moltena, w sumie to nawet go wziąłem jakby nie patrzeć, gdyż aktualnie jest to piłka, którą sam gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitold333 Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Okej, a więc wezmę chyba moltena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitold333 Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 A i tak dodam, ze napisalem do spaldinga wiadomosc prywatna i tf 500 excel maja sie pojawic w sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 To jest akurat zaleta Spaldinga, że oni u nas w kraju mają nie tylko swoich dystrybutorów ale przede wszystkim i przedstawiciela a ich dział obsługi klienta bardzo dobrze działa, mi od razu pomogli gdy miałem problem ze swoją TF-500 (choć napisali mi, że mogę nią bez przeszkód grać co nie było do końca prawdą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitold333 Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitold333 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Dzisiaj przyszła mi piłka, Napompowałem, i wydaje się porządna, ale nie wiem czy musi się troszke zedrzeć, ale jest dosyć śliska Ile tak +- wytrzyma na tartanie? grając kilka razy w tygodniu, po kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Ciężko wyrokować, na razie jak napompowałeś to ją odstaw na 24h niech zmarszczki się rozprostują. Ja swoim gram już prawie miesiąc, średnio co drugi dzień (o ile nie pada) od 1,5 do 2 godzin i na razie poza tym, że kolor z napisów delikatnie schodzi (ale to nie ma wpływu na nic) to jest jak nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi