ptak Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: Kabengele jest niezły To samo chciałem napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 5 godzin temu, ptak napisał: To samo chciałem napisać Meh, ale na pare minut z lawki ma energie jesli nie potrzebujesz jego nieist iejacej offensywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 3 godziny temu, memento1984 napisał: Meh, ale na pare minut z lawki ma energie jesli nie potrzebujesz jego nieist iejacej offensywy Za 3 trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 1 godzinę temu, ptak napisał: Za 3 trafił. Mfiondu w Bostonie może się fajnie odbudować. Jest ta dziura na C i super młoda ekipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 No to w nocy zaczyna się drogą po tytuł. Jak to u Celtów, jak nie połamie się gwiazdą (Hayward) innej nie przestawia się klepki (Irving) to trener okaże się tępym fiutem. A jak dojdą do finału to jest c***owe sędziowanie (w NBA norma) i kura kosmita. W ramach rekompensaty Griffin będzie kręcić takie cyferki jakie ma średnie z całej kariery w NBA, czyli będzie grał 15 minut i zdobywał 12 punktów żadnych kontuzji od stycznia i gra jak w ostatnich PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Brown i Tatum dzisiaj niesamowita linijka! Oboje po 35 punktów i już po tym pierwszym meczu widać, że Celtics latem się nie obijali i są zarówno taktycznie jak i fizycznie dobrze przygotowani na nowy sezon. Wejście z przytupem, szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Dla mnie bardzo na plus Brogdon. Trochę więcej oczekuje od Griffina u Horforda. White jak tak dalej będzie grać to może sobie na ławce na jakiś czas usiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Godzinę temu, Raven2156 napisał: Brown i Tatum dzisiaj niesamowita linijka! Obaj po 35 punktów i już po tym pierwszym meczu widać, że Celtics latem się nie obijali i są zarówno taktycznie jak i fizycznie dobrze przygotowani na nowy sezon. Wejście z przytupem, szacun. Głębia składu + paru typów, którzy potrafią ustać Biida, i 76ers gówno grajo (choćby Harden się zesrał, sam meczu nie wygra)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Na duży plus to jak Brown dojechał beksę tylko jakoś do trenera nie mam przekonania, ale do Udoki też nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Sixers wyglądają mocno, szczególnie duo Maxey & Harden, gdzie ten drugi zrobił 35 punktów na 14 rzutach, ale Celtics wyglądają na jeszcze mocniejszych, a Tatum & Brown to kozaki. Grant Williams też zagrał kozacki i efektywny mecz. Nie ma co godoć, Wschód w tym sezonie jest przejebany. BTW bawi "występ" Thybulle'a, który zagrał całe 24 sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 True, ale dałbym obrazki odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Embiid, za to "wyrywanie" ręki Smarta, powinien dostać faul niesportowy. Aż dziwne, że Marcusowi nic się w tej sytuacji nie stało, ja tam już widziałem strzelające kości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 4 minuty temu, Thomas napisał: Embiid, za to "wyrywanie" ręki Smarta, powinien dostać faul niesportowy. Aż dziwne, że Marcusowi nic się w tej sytuacji nie stało, ja tam już widziałem strzelające kości. zakladasz 'intencjonalnosc' w tej sytuacji? mi sie wydaje, ze to byl kompletny przypadek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Obejrzałem to przed chwilą jeszcze raz klatka po klatce. Embiid ma już piłkę w rękach, Smart plecami do niego z zablokowaną ręką, a ten wykonuje gwałtowne szarpnięcie. Na pewno nie było to sportowe zachowanie ze strony Embiida i mogło skończyć się tragicznie dla Smarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) 27 minut temu, Thomas napisał: Na pewno nie było to sportowe zachowanie ze strony Embiida i mogło skończyć się tragicznie dla Smarta. to był normalny ruch jaki się wykonuje w takiej sytuacji. za to co zrobił Smart sekundy później, czyli złapanie za nogę Embiida i przewrócenie go, było niesportowe (0:45): Edytowane 19 Października 2022 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) 49 minut temu, lorak napisał: to był normalny ruch jaki się wykonuje w takiej sytuacji. za to co zrobił Smart sekundy później, czyli złapanie za nogę Embiida i przewrócenie go, było niesportowe (0:45): "złapanie za nogę Embiida i przewrócenie go" - ja rozumiem że jesteś fanem ale to nie Smart go przewrócił tylko uczyniło to wytresowane szukanie flopów w każdej możliwej sytuacji* xD ogólnie duecik Embiid i Harden to chyba najgorszy do oglądania duet true superstarów (bo skilla im odmówić nie można, chociaż wczoraj Biid grał padakę) ever a jeszcze to że obaj z ryjem się rzucili na Browna, który wykazał się tu bardzo fajnym naturalnym odruchem to już wisienka na torcie Flop City * po namyśle akurat szukanie flopów na Smarcie jest mniej karygodne niż szukanie ich na innych zawodnikach Edytowane 19 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 1 minutę temu, LAF napisał: Uczciwie trzeba przyznać, że większość graczy flopuje więc to, że był flop to tam mniejsza. Dla mnie to nie był odruch naturalny a „przypadkowy” cios w plecy. Flagrant I i tyle ofc że większość flopuje ale jednak większość tej większości zna w tym umiar -> grajki jak Biid, Harden czy Smart to tak na średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 8 minut temu, LAF napisał: Uczciwie trzeba przyznać, że większość graczy flopuje więc to, że był flop to tam mniejsza. Dla mnie to nie był odruch naturalny a „przypadkowy” cios w plecy. Flagrant I i tyle ze co?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Z oglądaniem Sixers mam jak z oglądaniem Ekstraklasy - wydaje się, że może być fajnie, w końcu mnóstwo ludzi ogląda, na pewno tym razem się nie zawiodę. A potem zaczyna się mecz i po 3 minutach mam dosyć. Boston sexy! Brogdon to był strzał w 10, aż dziwne że nim nie startują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi