blackmagic Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 @Wujek Wójcik - i co napisałeś resztę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 14 godzin temu, blackmagic napisał: @Wujek Wójcik - i co napisałeś resztę? tez czekam, tekst bardzo w stylu który lubię, wiec czekam na rozwiniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 W dniu 12.06.2023 o 00:17, Qcin_69 napisał: tez czekam, tekst bardzo w stylu który lubię, wiec czekam na rozwiniecie Hej, to mnie zaskoczyliscie, tekst ma okolo 200 stron, zastanawiam sie jak skonczyc watek, mam tez inna "ksiazke" skonczona, duzo lepsza imo, ale sle po wydawnictwach od paru lat bez efektu i nie wiem czy ja tu publikowac. Ale dzieki za pamiec! nie znacie jakiegos wydawnictwa, ktora by chcialo to wydac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Wujek Wójcik napisał: Hej, to mnie zaskoczyliscie, tekst ma okolo 200 stron, zastanawiam sie jak skonczyc watek, mam tez inna "ksiazke" skonczona, duzo lepsza imo, ale sle po wydawnictwach od paru lat bez efektu i nie wiem czy ja tu publikowac. Ale dzieki za pamiec! nie znacie jakiegos wydawnictwa, ktora by chcialo to wydac;) Zrob sobie darmowy publish na amazonie w formie ebooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Godzinę temu, P_M napisał: Zrob sobie darmowy publish na amazonie w formie ebooka. Zastanawialem sie juz nad tym i kilkoma innymi opcjami, ale do jesieni (4 rok juz) jeszcze sie wstrzymam. Jakis czas temu podeslalem tekst znanej polskiej aktorce, ktora tez jest rezyserem teatralnym niby sie spodobal ale juz od paru "artystow" slyszalem tego typu opinie i w sumie nic wiecej sie nie zadziało. Na dniach mam rozmowe z dwoma typami, ktorzy tworza gry indie i mam nadzieje na jakis wspolny projekt. Zobaczymy ale jest strasznie demotywujący klimat, wiec takie wiadomości jak ta pare dni temu, czy napisałem dalej jest pozytywnym promykiem heh, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Wujek Wójcik napisał: Zastanawialem sie juz nad tym i kilkoma innymi opcjami, ale do jesieni (4 rok juz) jeszcze sie wstrzymam. Jakis czas temu podeslalem tekst znanej polskiej aktorce, ktora tez jest rezyserem teatralnym niby sie spodobal ale juz od paru "artystow" slyszalem tego typu opinie i w sumie nic wiecej sie nie zadziało. Na dniach mam rozmowe z dwoma typami, ktorzy tworza gry indie i mam nadzieje na jakis wspolny projekt. Zobaczymy ale jest strasznie demotywujący klimat, wiec takie wiadomości jak ta pare dni temu, czy napisałem dalej jest pozytywnym promykiem heh, pozdrawiam Wyslij do Netflixa, moze sie uda xD Edytowane 16 Czerwca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 3 godziny temu, agresywnychomik napisał: Wyslij do Netflixa, moze sie uda xD Wątpie, w jednym z tekstow jest krytyka cancel culture i tego, że sztuka ma układać się pod jakiekolwiek idee, a nie ma byc ekspresywnym wyrazem buntu nie zawsze zgodnym z aktualnym trendem myslowym. Wiec raczej Netflix odpada...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Właśnie dlatego tak Zostań męczennikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 27 minut temu, ignazz napisał: Właśnie dlatego tak Zostań męczennikiem Oglądanie Netflixa to wystarczające męczeństwo... z małymi wyjątkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi