Koelner Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Gibson out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 @ up: 14 godzin temu, Koelner napisał: Kultura organizacji wycofałem lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 19 minut temu, rw30 napisał: @ up: wycofałem lajka Dlaczego? Jeden dzień to i tak długo jak na Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 bye bye Donovan kultura organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 15 minut temu, Koelner napisał: kultura organizacji ..w Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Lololololololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Oj. Spurs dostaną co chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 W dniu 13.07.2022 o 18:44, Koelner napisał: bye bye Donovan kultura organizacji Tu akurat jest odwrotnie. To Jazz nie chce Barretta bo nie chcą gracza, któremu za rok będą musieli płacić duże pieniądze. Do niczego im to nie jest potrzebne zwłaszcza ,że Barrett będzie chciał więcej niż jest wart. Jeśli chca mieć młodego gracza to już prędzej zostawią Mitchella niż dadzą zbliżone pieniądze o wiele słabszemu graczowi. Knicks najpewniej nie zrobią dealu. Bo Ainge się uparł na 6 wyborów a Knicks tyle nie chca dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 22 minuty temu, ely3 napisał: Knicks najpewniej nie zrobią dealu. Bo Ainge się uparł na 6 wyborów a Knicks tyle nie chca dać. Czytałem o 3 pickach, 2 swapach, że były na stole - czyli zgadza się z Twoim info. są infa że Julius Randle rusza w karuzele transferowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 18 minut temu, Koelner napisał: Czytałem o 3 pickach, 2 swapach, że były na stole - czyli zgadza się z Twoim info. są infa że Julius Randle rusza w karuzele transferowa Nie jest mowa o 6 pickach zero swapów i młodziez typu Gimes. Quickley czy McBrde i Fournier do uzupełnienia. Tylko ,że wtedy po stronie Jazz będzie 18 gwarantowanych umów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 3 godziny temu, ely3 napisał: Nie jest mowa o 6 pickach zero swapów i młodziez typu Gimes. Quickley czy McBrde i Fournier do uzupełnienia. Tylko ,że wtedy po stronie Jazz będzie 18 gwarantowanych umów Popatrz na to Knicks musza być mocno napaleni na Donovana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 16 godzin temu, Koelner napisał: Lololololololo Autor tweeta przeinaczył słowa Steina, to były czyste spekulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 18 godzin temu, Koelner napisał: Lololololololo No to się Mitchell ucieszy... 2 godziny temu, Jendras napisał: Autor tweeta przeinaczył słowa Steina, to były czyste spekulacje. Jak większość słów steina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Jestem bardzo ciekaw ... co będzie dalej... Wytrzymają ciśnienie w gestii Mitchell`a i pojdą własną drogą ? Donavan to bez wątpienie "okazja na rynku" takie numery trafiają się niezmiernie zadko, ale czy akurat teraz NYK powinni iść All-In ? moim zdaniem zdecydowanie NIE. Zdecydowanie bardziej "jara mnie" perspektywa rotowania pickami w najblizszych latach i budowa nowego zespolu, niż coroczny Panic-Mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 W dniu 31.07.2022 o 02:46, Koelner napisał: Wow. Julius ladnie goscia przycisnal. Oczywiscie to tylko kwalek video ale troche zaskoczony jestem ze na takim poziomie reporterzy nie sa w stanie sie przygotowac pod katem sprawdzenia referencji newsow/plotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 54 minuty temu, Bostonian napisał: Wow. Julius ladnie goscia przycisnal. Oczywiscie to tylko kwalek video ale troche zaskoczony jestem ze na takim poziomie reporterzy nie sa w stanie sie przygotowac pod katem sprawdzenia referencji newsow/plotek. Może nie chciał 'spalić' źródła? Tak czy siak, tego typu dziennikarstwo jest bleh. Ładnie go rondel zripostował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 19 godzin temu, kcp78 napisał: Może nie chciał 'spalić' źródła? ... ESPN - lololololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Epicka organizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Warto dodać ze nie ujawniono szczegółów bonusa do 10M extra I komentarz mojego kumpla zza oceanu His career VORP is -0.3. His career WS/48 is .046. He’s a 6’8” Lonnie, NBA junk food. Only an organization as dumb and disfunctional as the Knicks would pay this bum $30M/yr. They should have passed on this one, too. It’s amazing how some of these players continue to surf off their HS rankings like 4 -5 years later. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi