lorak Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 1 minutę temu, cwikson napisał: o ile Thibs będzie chciał nim grać raczej nie ma wyjścia, to dobry kumpel Brunsona: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) Widziałem to, ale Thibs nie jest gościem, który zrobi cokolwiek bo ktos inny tego chce. On gra w myśl zasady "plan jest mój, albo c***" Edytowane 9 Lutego 2023 przez cwikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Najważniejsze, że jest cenny gracz do rotacji. Trzeba przyznać, że jak na możliwości (i fantazje) NYK to mają całkiem fajnie zbilansowany zespół: PG. Brunson/Quickley/McBrid`a/Rose(pewnie na wylocie) SG. Grimes/Hart/ SF. Barret/Fournier(pewnie na wylocie) PF. Randle/Toppin C:Robinson/Simms/Hartenstein Mnie się nawet podoba po tych 20 latach oczekiwania na jakąś stabilizację :) Jeszcze tylko All-IN po jakiegoś SF lub C i będzie pięknie..... np. taki Towns...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 serio marzy Ci się duet Randle-Towns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) Nie, oddałbym Randla , a że Centrzy teraz "modni" to za Robinsona można by wiele wyciągnąć. Edytowane 9 Lutego 2023 przez LukaszKopys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 6 minut temu, LukaszKopys napisał: Nie, oddałbym Randla , a że Centrzy teraz "modni" to za Robinsona można by wiele wyciągnąć. Ale taki duet to jest koszmar w obronie a to własnie ta strona parkietu ciągnie Knicks. Zdecydowanie lepiej mieć duet Randle-Gobert niż Randle-Towns bo w ataku się niwelują a w obronie mają koszmarną negatywną synergie. Knicks zrobili dobry ruch . Wybór 23 nie będzie jakoś wysoko . Reddish jest wyrzucany z kolejnego klubu więc z niego to musi być niezły bust . A Hart im się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 przecież napisał, że oddałby Randla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 2 godziny temu, cwikson napisał: Widziałem to, ale Thibs nie jest gościem, który zrobi cokolwiek bo ktos inny tego chce. On gra w myśl zasady "plan jest mój, albo c***" tak, ale Hart to też chyba gracz w stylu Thibsa, więc te 40 mpg powinien dostać xd w ogóle dziwne, że blazers go oddali i to jeszcze za Reddisha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: przecież napisał, że oddałby Randla Nie zauważyłem przecinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Godzinę temu, LukaszKopys napisał: Najważniejsze, że jest cenny gracz do rotacji. Trzeba przyznać, że jak na możliwości (i fantazje) NYK to mają całkiem fajnie zbilansowany zespół: PG. Brunson/Quickley/McBrid`a/Rose(pewnie na wylocie) SG. Grimes/Hart/ SF. Barret/Fournier(pewnie na wylocie) PF. Randle/Toppin C:Robinson/Simms/Hartenstein Mnie się nawet podoba po tych 20 latach oczekiwania na jakąś stabilizację Jeszcze tylko All-IN po jakiegoś SF lub C i będzie pięknie..... np. taki Towns...... "Po 20 latach oczekiwania podoba Ci się jakąś stabilizacja" i linijkę niżej wyskakujesz z all in za .... Townsa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 3 godziny temu, Pan A. napisał: "Po 20 latach oczekiwania podoba Ci się jakąś stabilizacja" i linijkę niżej wyskakujesz z all in za .... Townsa??? No stabilnie. Takie ruchy przez 20 lat były. Gdzie filmik we got zach randolph ….. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) Godzinę temu, ignazz napisał: No stabilnie. Takie ruchy przez 20 lat były. Gdzie filmik we got zach randolph ….. Ale to koledze od "all-in za Townsa" wrzucaj i .... sobie, przecież Ty wczoraj wieszczyłeś Knicks "wszystko za Beala"! Mi stabilność Knicks, mniej wiecej od 2019 roku, podoba się nawet bardzo. Stabilność, która ewidentnie gryzie wciskających tu co jakiś czas Westbrookow, Wallow, a teraz Bealow tej ligi. Oczywiście za "all-in". Edytowane 9 Lutego 2023 przez Pan A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 4 godziny temu, Pan A. napisał: Mi stabilność Knicks, mniej wiecej od 2019 roku, podoba się nawet bardzo. Stabilność, która ewidentnie gryzie wciskających tu co jakiś czas Westbrookow, Wallow, a teraz Bealow tej ligi. Oczywiście za "all-in". Knicks na drugie mają "stabilność". Od dwudziestu lat jest c***owo, ale stabilnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Bez żartow ... c****** bylo przed Leonem Rose, wkońcu światełko w tunelu się regularnie rozjaśnia, a nie gaśnie już po kilku dniach/pierwszej wolnej agenturze/czy trade deadline Jak na historie NYK jest obecnie stablinie (nie mylić z debilnie), ale światełko świeci coraz mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Soul Knicks joke Z córka oglądałem dziś i chyba z deka mialem overreaction na tą scene xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Dolan szuka dziewczyn na portalu randkowym-.https://nypost.com/2023/02/18/james-dolan-looking-for-love-on-raya/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Knicks z Hartem mają 5-0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Teraz już 6-0 i na rozkładzie Boston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 W Nowym Jorku bez zmiany, Knicksi ciągle Pany ! Ale zlali BKLY w derbach, aż miło. Teraz jeszcze pojechać Miami i można rozsiadać się wygodnie na piątej pozycji przed PO i seria z Cle może być bardzo ekscytująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 ..... ale Thibsa to ja nie zrozumiem....... miał ogromną przewagę w tym spotkaniu z Nets - chyba największa w tym sezonie...... i gra Brunsonem, Rondlem ok/ponad 35 minut. Zamiast dac im odpocząć...... pograć McBrixem, Toppinem to on usilnie chce dojechać liderow...... Ciekawe czy zemsci mu sie to w PO. Thibs to chyba/ na pewno STAN UMYSŁU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi