kcp78 Opublikowano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 58 minut temu, Lu- napisał: All time Duren > Dwight? Naprawdę, proszę nie pisać po dopalaczach. Nawet gdy byłem szczerze zakochany w Kasi z 4f, to aż nie odleciałem. kolega ef. niczego takiego nie napisal. ale i tak mozesz byc z siebie dumny - humor 'pierwsza klasa'!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 20 godzin temu, eF. napisał: Dla mnie Duren ma sufit założony wysoko, czyli prime Dwight z o wiele lepszym podaniem (a to TOP50 All-Time). No faktycznie... Zdecydowanie obiektywna ocena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 @Lu- Czytanie ze zrozumieniem to niekiedy sztuka, prawda? No dobra, gdzie napisałem że Duren > Dwight, bo nie rozumiem zaczepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 nie byl on przymierzany do wielkich Lakers? wschod jest napakowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 w pierwszej chwili pomyslalem, 'ainge nie bierze jencow! czyszczenie salary na pelnej k...!'. szybki research i...bojanowi po sezonie spada umowa. o co chodzi?... weaver miszcz!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 39 minut temu, eF. napisał: @Lu- Czytanie ze zrozumieniem to niekiedy sztuka, prawda? No dobra, gdzie napisałem że Duren > Dwight, bo nie rozumiem zaczepki Napisałeś, że prime Duren > prime Dwight. To jest naprawdę spory odpał. Aha, zanim będziesz wytrząsał się w kwestii czytania ze zrozumieniem, zastanów się, czy to aby Ty nie masz problemu z pisaniem, by Cię zrozumiano (per Ludwig Wittgenstein). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Piękny deal dla Pistons, dostają quality grajka za szrot. Do tego na spadającym kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 2 godziny temu, Lu- napisał: No faktycznie... Zdecydowanie obiektywna ocena. Prime Dwight i koleś doncic level są w Detroit Jutro dowiemy się czegoś nowego Może jakiś Bird jeszcze tam się kryje po rogach Widzę kolegom po jednym niezłym sezonie cadea sufit wyjebał na poziom fanów Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) 23 minuty temu, josephnba napisał: Prime Dwight i koleś doncic level są w Detroit Jutro dowiemy się czegoś nowego Może jakiś Bird jeszcze tam się kryje po rogach Widzę kolegom po jednym niezłym sezonie cadea sufit wyjebał na poziom fanów Lakers a tobie 'wyjebal' sufit bezrefleksyjnosci. kolega zinterpretowal sobie slowa ef.-a wedle swego widzimisie, a ty lyknales te bzdure niczym pelikan. ef. pisal jeno o potencjale jalena, i tutaj ma absolutna racje. zreszta, poczytaj sobie wywiady z caseyem i weaverem a propos durena. jalen to byla absolutna topka tego draftu dla nich! (czyli poziom top 5)... Edytowane 22 Września 2022 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) 6 minut temu, kcp78 napisał: kolega zinterpretowal sobie slowa ef.-a wedle swego widzimisie Dla mnie Duren ma sufit założony wysoko, czyli prime Dwight z o wiele lepszym podaniem (a to TOP50 All-Time). No faktycznie, według własnego widzimisię. Panowie, ja nie wiem czemu się pierdolicie tak subtelnie? Śmiało, piszcie, że macie nowego Billa Russella w ciele młodego Dwighta, z siłą Shaqa i skillem Hakeema. Oh wait, podobny, ale trochę lepiej zapowiadający sie center z tej uczelni co Duren już był wybrany. Gdzie on teraz jest? Edytowane 22 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 1 minutę temu, Lu- napisał: Dla mnie Duren ma sufit założony wysoko, czyli prime Dwight z o wiele lepszym podaniem (a to TOP50 All-Time). no wlasnie. ma 'sufit', czyli ma potencjal, by byc na podobnym/lepszym poziomie. czego nie rozumiesz?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) Damn, nie spodziewałem się takiego ruchu. Bojan to fajny grajek z bardzo dobrą trójką, do tego na spadającej umowie. Weaver to jest jednak gość Czyli starting 5 - Cunningham/Ivey/Bey/Bogdanović/Stewart. Not bad, not bad at all. (btw takiego Bojana bym podpisał za rozsądne pieniądze) @Lu- No właśnie to jest jego sufit, czyli Dwight w prime z lepszym podaniem. Tak ciężko to skumać? EDIT: gdy to pisałem nie widziałem wpisu @kcp78, no i wyjaśnił elegancko, piona. Edytowane 22 Września 2022 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Sufit, to jak słusznie kolega wspomniał, spierdolił wam się na łby po zbyt intensywnym szlifowaniu stalagmita do plakatu Durena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 11 minut temu, eF. napisał: Damn, nie spodziewałem się takiego ruchu. Bojan to fajny grajek z bardzo dobrą trójką, do tego na spadającej umowie. Weaver to jest jednak gość Czyli starting 5 - Cunningham/Ivey/Bey/Bogdanović/Stewart. Not bad, not bad at all. (btw takiego Bojana bym podpisał za rozsądne pieniądze) nie widze jakos miejsca w s5 dla bojana. no, chyba ze wyrzucisz z s5 posion ivey. nie jest to nierealne, znajac historie dwane'a z 'rookasami'. mniejsza. najwazniejsze, ze mamy dzis naprawde sporo mozliwosci. kolderka jest dluga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 bym się za bardzo nie przejmował @Lu- ma depresję bo przez lata tasował się do Townsa, raczej c***a z tego wyszło póki co i teraz chyba go boli, że ktoś może mieć równie abstrakcyjne wizje jak dla mnie to ten Duran może być w oczach fanów Pistons nawet drugim Russellem, przynajmniej nie ma nudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Townsa lubiłem, przyznaję. I lubie nadal. Jednak nie czciłem jego fallusa w przeciwieństwie do kolegi LBSa zachwyconego Jokicem, ćwiczącego deep throaty na kiełbasie krakowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 54 minuty temu, josephnba napisał: Prime Dwight i koleś doncic level są w Detroit Jutro dowiemy się czegoś nowego Może jakiś Bird jeszcze tam się kryje po rogach Widzę kolegom po jednym niezłym sezonie cadea sufit wyjebał na poziom fanów Lakers Jest też nowy Wade i nowy Tony Parker, a gdyby nie to, że oddali rok temu nowego Giannisa to temat mistrza byłby zamkniety na parę następnych lat, ufff!.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 18 minut temu, Lu- napisał: Townsa lubiłem, przyznaję. I lubie nadal. Jednak nie czciłem jego fallusa w przeciwieństwie do kolegi LBSa zachwyconego Jokicem, ćwiczącego deep throaty na kiełbasie krakowskiej. równieź Ciebie pozdrawiam i ściskam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Pany dajcie na luz trochę... Temat o Pistons zdominowany przez dyskusje o fallusach Deal z Bogdanovicem dobra sprawa, pasuje do składu i daje możliwości manewru za rok, podczas gdy Olynyk był już zbędny i nieprzyszłościowy. Weaver robi konsekwentnie dobrą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 4 minuty temu, Grzechu napisał: Pany dajcie na luz trochę... Temat o Pistons zdominowany przez dyskusje o fallusach Deal z Bogdanovicem dobra sprawa, pasuje do składu i daje możliwości manewru za rok, podczas gdy Olynyk był już zbędny i nieprzyszłościowy. Weaver robi konsekwentnie dobrą robotę Bojan robi wszystko co robił Olynyk tylko lepiej.. Oczywiście już trochę czuć upływ czasu ale to wciąż elitarny zawodnik . Bardzo dobry go to guy tylko Mitchell rzadko go dostrzegał w ostatnich akcjach. Olynyk iLee to jednak szrot bez wartości dla zespołu a Bojan na dzień dobry da Wam kilka zwycięstw. Stworzy przestrzeń dla atakujacych kosz. No i on naprawde nie potrzebuje dużo piłki w dłoniach. I powinien grać w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi